Les den offisielle beskrivelsen

SAE er verdens ledende lærer innen kreative mediebransjer. Etablert i 1976, spenner vi nå over hele verden med 55 universiteter i 28 land.

I Dubai tilbyr SAE kurs til over 300 studenter.

SAE tilbyr regjeringen akkreditert kurs inkludert sertifikater, diplomer, og bachelorgrader. Våre programmer dekker 5 fagdisiplinestrømmer:

 • animasjon
 • Audio
 • Design
 • Film
 • spill

På SAE er vi stolte av å levere eksepsjonelle programmer i førsteklasses fasiliteter. Vi sikrer at våre studenter får en fremragende utdanning, internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner og bransjelevante ferdigheter.

Våre nyutdannede har virkelig konkurransefortrinn.

SAE DUBAI

Sentralt, SAE Dubai er en del av byens blomstrende og livlige media- og Internett-byer, samt Dubai Knowledge Village. Dette er kunst- og kulturmiljøet i byen. Campus har et stort og mangfoldig studentmiljø og et stab av dedikerte, kunnskapsrike fagfolk forpliktet til beste praksis undervisning og læring.

SAE Dubai tilbyr deg:

 • En-mot-en oppmerksomhet og samarbeidende læringsmuligheter
 • Industri standard utstyr og fasiliteter
 • Spesialiserte korte kurs
 • Spesialiserte masterklasser
 • Lenker med flere studioer i nærliggende kreative samfunn
 • Et aktivt og innbydende Student Representative Council
 • Sterke bånd med ulike lyd-, film-, grafisk design-, web-, spill- og animasjonsutviklingsselskaper

fasiliteter:

 • World Class-fasiliteter siden 2005
 • Splitter nye Dubai Campus med god stemning
 • Analog og digital akustisk balansert opptaksstudier
 • Flere kontrollrom
 • Super størrelse grønn skjerm og fotografering studio
 • Stor online redigering suite
 • Overhead Lighting rig
 • High-end kameraer
 • Industriens ledende programvare

Vår historie

SAE AUSTRALIA

SAE ble etablert i Australia i 1976 som verdens første lydingeniør institutt. SAEs vellykkede suksess og etterspørselen etter vår praktiske, teoribaserte og bransjelevante opplæring førte raskt til etablering av andre campus landsomfattende. I 1982 hadde SAE universiteter i Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide og Perth. Den spesialbygde Byron Bay campus, som tilbyr uovertruffen lydanlegg, åpnet i 2003.

Fra etableringen av SAEs første institutter og kurs ble det innført statlig akkreditert yrkesutdanning og høyere utdanning. SAE har nå utviklet seg til å bli en global leder innen kreativ mediautdanning.

I 2004 kjøpte SAE Qantm College, en ledende digital mediapedagog som spesialiserer seg på 3D-animasjon, spilldesign og programmering, webutvikling og grafisk design.

Qantm, en av de første utdanningsleverandørene som tilbyr gradstudier i spilldesign, har en imponerende stamtavle. Høgskolen ble etablert i 1996 med den kollektive støtten til:

 • Queensland Department of State Utvikling og innovasjon
 • Kunst Queensland
 • Northern Territory Government
 • University of Queensland
 • University of Southern Queensland
 • James Cook University
 • Griffith University
 • TAFE Queensland

Med SAE har Qantm siden utvidet seg til den globale arenaen som en fremtredende digital mediapedagog.

I februar 2011 ble SAE Institute og Qantm College en del av Navitas, en ledende global utdannelsesleverandør.

Den konsoliderte kompetansen og ressursene til SAE, Qantm og Navitas sikrer at våre studenter har den kunnskap og kompetanse de trenger for en givende karriere i underholdnings- og kreative mediebransjen.

SAE Institute og Qantm College, som en del av Navitas, er nå kjent som SAE Australia.

SAE INTERNATIONAL

Etterfulgt av SAEs suksess i Australia ble den første utenlandske SAE-campusen åpnet i London i 1985. Som i Australia, på den internasjonale arena, viste SAE seg å være svært vellykket i å gi en kvalitet, praktisk og teoretisk læreplan til ambassadører i musikkbransjen.

Ikke lenge etter at Londons campus ble åpnet, etablerte SAE sitt første europeiske institutt i München. München skulle være den første av mange utenlandske språk SAE institutter over hele verden.

SAE var godt etablert i Europa, Asia og New Zealand i midten av 90-tallet. Den første av 7 universiteter åpnet i USA i 1998.

Fra våre ydmyke Sydney-studio-begynnelser spenner SAE i dag over hele verden med 53 universiteter i 27 land. Begynnelsen med lyd har SAE International utviklet seg gjennom årene, og tilbyr nå kvalifikasjoner i andre kreative mediedisipliner - animasjon, design, digital journalistikk, film, spill og web

Alle våre kurs følger de grunnleggende prinsippene i SAE - høy kvalitet, industrifokuserte, praktiske og teoretiske utdanningsalternativer for kreative og talentfulle individer.

Om Navitas

Navitas er en australsk global utdannelsesleder som tilbyr førskolen og universitetsprogrammer, engelskspråkkurs, innvandrerutdanning og oppgjørstjenester, kreativ mediautdanning, studentrekruttering, profesjonell utvikling og bedriftsopplæring til over 80 000 studenter på tvers av et nettverk på over 100 høgskoler og campus i 23 land. Navitas er et ASX Top 200 Company.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

SAE Institute UAE

Den SAE Bachelor of Film er en praktisk filmskaping som dekker taktile hardt ferdighetselementer av filmskaping i moderne tid. Nye former for filmdistribusjon har endret ... [+]

Den SAE Bachelor of Film er en praktisk filmskaping som dekker taktile hardt ferdighetselementer av filmskaping i moderne tid. Nye former for filmdistribusjon har endret filmvisningsmiljøet, men grunnleggende ferdigheter som trengs for å lage filmer er fortsatt kjernen til fremtiden for filmproduksjon.

Myke ferdigheter er uvurderlige egenskaper for studenter og læres gjennom organisering av filmproduksjoner på studentnivå. Kommunikasjon, planlegging og organisatoriske ferdigheter er kjernen i studieenhetene levert i trinn II sammen med grunnleggende ferdigheter som læres. Opprettelse av kortfilmer av høy kvalitet med høye produksjonsverdier fører studenter gjennom denne kombinerte tekniske og folksorientert levering, noe som gir dem springbrettet til alle områder av filmskaping.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 - 8 semestre
Campus
Les mer på norsk
SAE Institute UAE

Ta Bachelor of Games Development på SAE og bygg din kompetanse i programmering eller spilldesign. Bruk ferdigheter og kunnskaper i denne spennende bransjen innen områder ... [+]

Ta Bachelor of Games Development på SAE og bygg din kompetanse i programmering eller spilldesign. Bruk ferdigheter og kunnskaper i denne spennende bransjen innen områder som nivådesign, sosial og mobil spillutvikling, spillmotor programmering, gameplay programmering, spilldesign, prosjektledelse, seriøse spill og mye mer.

I løpet av din tid på SAE, vil du jobbe med industristandard programvare som Unreal Engine 4, Unity3D, Autodesk 3D Studio Max og Maya. Som student i Games Development, vil du også jobbe med teknologier som Oculus Rift, Android, iOS og bruke industriprogrammer som standardprogrammer som C, Javascript og C #.

Du skal gjennomføre spesialiserte enheter designet for studenter å delta i virkelige prosjekter under veiledning av ekspert SAE-ansatte. Med denne unike lærestilen vil du demonstrere dine ferdigheter og teknisk kunnskap i et samarbeidende og kreativt studio-basert læringsmiljø.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 - 8 semestre
Campus
Les mer på norsk
SAE Institute UAE

Ta Bachelor of Animation på SAE og bygge din kompetanse i alle fasetter av Animasjon. Studentene skal utvikle grunnleggende ferdigheter og kunnskaper i denne spennende in ... [+]

Ta Bachelor of Animation på SAE og bygge din kompetanse i alle fasetter av Animasjon. Studentene skal utvikle grunnleggende ferdigheter og kunnskaper i denne spennende industrien på områder som 3D-modellering, tegneanimasjon, rigging, teksturer, prosjektledelse, samarbeid, belysning, gjengivelse og sammensetning.

Å utvikle en solid forståelse av disse områdene gir studentene et solid grunnlag og en kontekst for videre studier før man utforsker detaljene spesialistområdene i detalj.

I løpet av din tid på SAE, vil du lære om industristandard programvare som Maya, Autodesk 3D MAX og Adobe Creative Suite.

Du skal gjennomføre spesialiserte enheter designet for studenter å delta i virkelige prosjekter under veiledning av ekspert SAE-ansatte. Med denne unike lærestilen vil du demonstrere dine ferdigheter og teknisk kunnskap i et samarbeidende og kreativt studio-basert læringsmiljø.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 - 8 semestre
Campus
Les mer på norsk
SAE Institute UAE

Ta Bachelor of Audio at SAE og bygg ferdighetene dine for en karriere i lydbransjen. Bruk ferdigheter og kunnskaper innen studioproduksjon, etterproduksjon og levende lyd ... [+]

Ta Bachelor of Audio at SAE og bygg ferdighetene dine for en karriere i lydbransjen. Bruk ferdigheter og kunnskaper innen studioproduksjon, etterproduksjon og levende lyd ved hjelp av industristandard programvare og storskala lydskrifter fra slike industrigiganter som Neve, SSL, Audient og andre.

I løpet av din tid på SAE, vil du lære om en rekke industristandard programvare, inkludert Pro Tools, Logic Pro X, Ableton Live og mer.

Du skal gjennomføre spesialiserte enheter designet for studenter å delta i virkelige prosjekter under veiledning av ekspert SAE-ansatte. Med denne unike lærestilen vil du demonstrere dine ferdigheter og teknisk kunnskap i et samarbeidende og kreativt studio-basert læringsmiljø.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 - 8 semestre
Campus
Les mer på norsk
SAE Institute UAE

Ta Bachelor of Design (grafisk design) på SAE og start karrieren i den ubegrensede verden av designindustrien. Utforsk alle områder av design fra typografi, prepress, des ... [+]

Ta Bachelor of Design (grafisk design) på SAE og start karrieren i den ubegrensede verden av designindustrien. Utforsk alle områder av design fra typografi, prepress, design for utskriftsmedier og digitalt pluss mer. Du vil fokusere på å skape visuelle bilder og utvikle bred forståelse innen alle områder av designindustrien med fokus på grafisk design og komponenter i webdesign og videre.

Du vil studere begreper og metoder for tegning ved hjelp av en rekke medier med vekt på tegning fra livet, inkludert anatomiske studier og perspektivteknikker for miljø og karakterkonstruksjon.

Du skal gjennomføre spesialiserte enheter designet for studenter å delta i virkelige prosjekter under veiledning av ekspert SAE-ansatte. Med denne unike lærestilen vil du demonstrere dine ferdigheter og teknisk kunnskap i et samarbeidende og kreativt studio-basert læringsmiljø.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 - 8 år
Campus
Les mer på norsk

Keiran Bartlett Introduces SAE Dubai

SAE Dubai

Bachelor's Degrees in Creative Media. Enrol now to start your career!