Zayed University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Zayed University Vision

Zayed University er en nasjonal og regional leder for pedagogisk innovasjon. Denne flaggskipinstitusjonen ble grunnlagt i 1998 og stolt med navnet Nouns grunnlegger, den sene Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. Den er den moderne utførelsen av presidentens ambisjoner og store forventninger til høyere utdanning i De forente arabiske emirater.

I dag er Zayed University kjent for å omfatte to moderne campus i både Abu Dhabi og Dubai som velkommen nasjonale og internasjonale studenter fra UAE, bredere Gulf-regionen og over hele verden.

Zayed University er akkreditert av Kommisjonen for Akademisk Akkreditering (CAA) - Den interne kvalitetssikrings- og akkrediteringsorganet i UAE - og internasjonalt av Midtstatskommisjonen for høyere utdanning (USA), en av seks regionale akkrediteringsorganer i USA som sikrer internasjonalt anerkjente programmer fra et kvalitetssikret universitet.

Misjon 2017-2021

  • Å gi en utdanning i verdensklasse for alle studenter gjennom å tilby to statslokaler i Abu Dhabi og Dubai som vil inspirere, støtte og nære studentferdigheter gjennom tilgang til høyt kvalifiserte fakultet og dedikert personale.
  • Å tilby ulike og internasjonalt anerkjente bachelor- og utdannelsesprogrammer som gir engasjerende og inkluderende studentopplevelser. Nyutdannede vil være forberedt på å bidra til og fremme, det sosiale og økonomiske velvære i UAE samfunnet og deres respektive yrker.
  • Å bidra til å bygge et kunnskapsbasert samfunn gjennom forskning, stipend, kreative aktiviteter, oppsøkende og videreutdanningstjenester. For å formidle kunnskap til lokale, regionale og globale samfunn.

Om Zayed University

Selv om en ungdommelig nasjon, spiller De forente arabiske emirater en spesiell rolle i Midtøsten på grunn av sin strategiske beliggenhet, kvaliteten på sin moderne infrastruktur, og den fremtidsrettet og fremsynte visjonen til landets ledere. Disse lederne har identifisert utdanning som har stor betydning for UAEs fremtid, slik det er angitt av ordene fra sen Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, UAEs grunnlegger:

"Excellence i utdanning og kunnskap er ruten til ære. Dette kan bare oppnås gjennom kontinuerlig innsats og faglig fremgang. Utdanning er hovedstolpen for fremgang og utvikling, og staten har spart ingen innsats for å gi det nødvendige kravet til utdanningsområdet. Staten har et sterkt behov for alle utdannede borgers innsats i utviklingsprosessen. "

Zayed University , en statlig støttet institusjon, ble etablert i 1998 for å forberede ledere som vil forutse mulighetene og fange muligheter for handling som vil skape fremtiden for De forente arabiske emirater.

Universitetet har campuser i UAEs to største byer, Abu Dhabi og Dubai, under en sentral administrasjon. Påmelding på hver campus er over 4000 studenter. Universitetet er lite nok til å muliggjøre personlig interaksjon mellom studenter og fakultet, men likevel stort nok til å tilby studentene en rekke utfordrende studieprogrammer. På Zayed University opplever elevene et læringsmiljø som oppmuntrer og støtter deres faglige behov og fremmer deres suksess.

Grunnlaget for den akademiske opplevelsen ved Zayed University er Academic Program Model, som fokuserer på læringsutbytte og vurdering. Denne modellen gir studentene et balansert, tilkoblet akademisk program som klart definerer utfall, sikrer at ressursene støtter opplæringsmål, og legger vekt på studentenes prestasjoner og suksess. Den akademiske programmodellen støttes gjennom et komplett pedagogisk program, inkludert et akademisk broprogram som sikrer studentferdighet på engelsk; en generell utdanning kjerne pensum som gir et bredt tverrfaglig grunnlag for studentens valgte studieområde; dybdegående studier tilbys av syv høyskoler; praktikplasser som gir praktisk erfaring; og periodisk vurdering av studentprestasjon i Zayed University Learning Outcomes.

I løpet av de tre første semesterene i baccalaureatprogrammet registrerer studentene i General Education-programmet på Universitetshøyskolen, som omfatter en kjerneplan som gir en intellektuell opplevelse som deles av alle studenter, og som skaper et rammeverk som støtter Zayed University læringsutbytte . Gjennom en rekke nærtliggende tverrfaglige emner utvikler elevene sine evner i kritisk tenkning, global bevissthet, dataprogrammer, vitenskapelig og kvantitativ resonnement, informasjonsferdighet og språkkunnskaper på engelsk og arabisk.

På Zayed University , har studentene et valg av grad programmer designet for å møte sine personlige faglige interesser og karriere mål. Programmene er utformet for å oppfylle de høyeste internasjonale faglige standarder. I sine valgte studietilbud deltar studentene aktivt i en læringsprosess som krever at de bruker kunnskap i virkelige omgivelser og utvikler bred forståelse av aktuelle problemstillinger og praksis. Etter hvert som deres intellektuelle evner vokser, tar elevene økende ansvar for selvstyrt læring. Nyutdannede fra Zayed University utmerker seg både på arabisk og engelsk og har god grunnlag i fagfagene, dyktige i datakompetanse, kunnskapsrik om deres rike kultur og kulturarv, global i sine perspektiver, og erfarne på den profesjonelle arbeidsplassen. Deres suksess ved Zayed University forbereder dem til å bli ledere i sine familier, deres samfunn og deres nasjon.

Steder

Mohammed Bin Zayed City

Address
Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
Telefon
02 599 3593

Dubai

Address
Zayed University, P.O. Box 19282
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Telefon
04 402 1444

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss