Les den offisielle beskrivelsen

Zayed University Vision

Zayed University er en nasjonal og regional leder for pedagogisk innovasjon. Denne flaggskipinstitusjonen ble grunnlagt i 1998 og stolt med navnet Nouns grunnlegger, den sene Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. Den er den moderne utførelsen av presidentens ambisjoner og store forventninger til høyere utdanning i De forente arabiske emirater.

I dag er Zayed University kjent for å omfatte to moderne campus i både Abu Dhabi og Dubai som velkommen nasjonale og internasjonale studenter fra UAE, bredere Gulf-regionen og over hele verden.

Zayed University er akkreditert av Kommisjonen for Akademisk Akkreditering (CAA) - Den interne kvalitetssikrings- og akkrediteringsorganet i UAE - og internasjonalt av Midtstatskommisjonen for høyere utdanning (USA), en av seks regionale akkrediteringsorganer i USA som sikrer internasjonalt anerkjente programmer fra et kvalitetssikret universitet.

Misjon 2017-2021

  • Å gi en utdanning i verdensklasse for alle studenter gjennom å tilby to statslokaler i Abu Dhabi og Dubai som vil inspirere, støtte og nære studentferdigheter gjennom tilgang til høyt kvalifiserte fakultet og dedikert personale.
  • Å tilby ulike og internasjonalt anerkjente bachelor- og utdannelsesprogrammer som gir engasjerende og inkluderende studentopplevelser. Nyutdannede vil være forberedt på å bidra til og fremme, det sosiale og økonomiske velvære i UAE samfunnet og deres respektive yrker.
  • Å bidra til å bygge et kunnskapsbasert samfunn gjennom forskning, stipend, kreative aktiviteter, oppsøkende og videreutdanningstjenester. For å formidle kunnskap til lokale, regionale og globale samfunn.

Om Zayed University

Selv om en ungdommelig nasjon, spiller De forente arabiske emirater en spesiell rolle i Midtøsten på grunn av sin strategiske beliggenhet, kvaliteten på sin moderne infrastruktur, og den fremtidsrettet og fremsynte visjonen til landets ledere. Disse lederne har identifisert utdanning som har stor betydning for UAEs fremtid, slik det er angitt av ordene fra sen Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, UAEs grunnlegger:

"Excellence i utdanning og kunnskap er ruten til ære. Dette kan bare oppnås gjennom kontinuerlig innsats og faglig fremgang. Utdanning er hovedstolpen for fremgang og utvikling, og staten har spart ingen innsats for å gi det nødvendige kravet til utdanningsområdet. Staten har et sterkt behov for alle utdannede borgers innsats i utviklingsprosessen. "

Zayed University , en statlig støttet institusjon, ble etablert i 1998 for å forberede ledere som vil forutse mulighetene og fange muligheter for handling som vil skape fremtiden for De forente arabiske emirater.

Universitetet har campuser i UAEs to største byer, Abu Dhabi og Dubai, under en sentral administrasjon. Påmelding på hver campus er over 4000 studenter. Universitetet er lite nok til å muliggjøre personlig interaksjon mellom studenter og fakultet, men likevel stort nok til å tilby studentene en rekke utfordrende studieprogrammer. På Zayed University opplever elevene et læringsmiljø som oppmuntrer og støtter deres faglige behov og fremmer deres suksess.

Grunnlaget for den akademiske opplevelsen ved Zayed University er Academic Program Model, som fokuserer på læringsutbytte og vurdering. Denne modellen gir studentene et balansert, tilkoblet akademisk program som klart definerer utfall, sikrer at ressursene støtter opplæringsmål, og legger vekt på studentenes prestasjoner og suksess. Den akademiske programmodellen støttes gjennom et komplett pedagogisk program, inkludert et akademisk broprogram som sikrer studentferdighet på engelsk; en generell utdanning kjerne pensum som gir et bredt tverrfaglig grunnlag for studentens valgte studieområde; dybdegående studier tilbys av syv høyskoler; praktikplasser som gir praktisk erfaring; og periodisk vurdering av studentprestasjon i Zayed University Learning Outcomes.

I løpet av de tre første semesterene i baccalaureatprogrammet registrerer studentene i General Education-programmet på Universitetshøyskolen, som omfatter en kjerneplan som gir en intellektuell opplevelse som deles av alle studenter, og som skaper et rammeverk som støtter Zayed University læringsutbytte . Gjennom en rekke nærtliggende tverrfaglige emner utvikler elevene sine evner i kritisk tenkning, global bevissthet, dataprogrammer, vitenskapelig og kvantitativ resonnement, informasjonsferdighet og språkkunnskaper på engelsk og arabisk.

På Zayed University , har studentene et valg av grad programmer designet for å møte sine personlige faglige interesser og karriere mål. Programmene er utformet for å oppfylle de høyeste internasjonale faglige standarder. I sine valgte studietilbud deltar studentene aktivt i en læringsprosess som krever at de bruker kunnskap i virkelige omgivelser og utvikler bred forståelse av aktuelle problemstillinger og praksis. Etter hvert som deres intellektuelle evner vokser, tar elevene økende ansvar for selvstyrt læring. Nyutdannede fra Zayed University utmerker seg både på arabisk og engelsk og har god grunnlag i fagfagene, dyktige i datakompetanse, kunnskapsrik om deres rike kultur og kulturarv, global i sine perspektiver, og erfarne på den profesjonelle arbeidsplassen. Deres suksess ved Zayed University forbereder dem til å bli ledere i sine familier, deres samfunn og deres nasjon.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Zayed University

Bachelor of Arts in International Studies gir en streng opplæring i de politiske, økonomiske og sosialkulturelle aspektene av de komplekse sammenhenger som eksisterer inn ... [+]

Oversikt

De

I de raskt utviklede og forandrede samfunnene som De forente arabiske emirater kan folket som forstår den dynamiske naturen av globaliseringen av samfunn, deres institusjoner, problemer og muligheter mest kompetent fremme en effektiv sosial, økonomisk og politisk utvikling.

På grunnlag av fakultetets styrke på tvers av disipliner i samfunnsvitenskap og humaniora (antropologi, film og litteraturstudier, historie, internasjonale relasjoner, statsvitenskap og sosiologi), tilbys studenter i International Studies-programmet en sjanse til å spesialisere seg i en av tre konsentrasjoner etter å ha fullført minst 57 studiepoeng av kjernefag. Konsentrasjonene i internasjonale relasjoner, politisk økonomi... [-]

De forente arabiske emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Zayed University

Læreplanen etterfølges av studenter som i kommunikasjons- og medievitenskap utdanner dem bredt innen kunst, humaniora, samfunnsfag og anvendt vitenskap, samt i faglig hån ... [+]

Oversikt

Læreplanen etterfulgt av studenter som i

Alle konsentrasjoner tar innledende kurs i Mediehistorie, Medie- og Kulturkritikk, Mediehistoriefortelling, Medieteknologi, Anvendt digital kommunikasjon, Offentlige taler og overtalelse, samt avanserte kurs i Kommunikasjons- og mediaforskning og -analyse, medielov og internship. I stedet for å fokusere på en form eller medium for kommunikasjon studerer studentene en rekke medier og teknologier, inkludert lyd, video, web, multimedie og utskrift. Denne tilnærmingen gir en særegen integrering av instruksjoner og praktiske applikasjoner.

Det akademiske programmet følger modellen av programmer akkreditert av International Advertising Association, Akkrediteringsrådet for utdanning i journalistikk og massekommunikasjon, og Public Relations Society of America. Dette sikrer en bred liberal arts utdanning og dybde i å forstå og anvende profesjonelle prinsipper, ferdigheter og kompetanser. Denne modellen gjør Zayed University kommunikasjons- og medievitenskapsprogram unikt for De forente arabiske emirater og til Midtøsten.... [-]

De forente arabiske emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Zayed University

Miljøvitenskap og bærekraft Studenter innen miljøvitenskap og bærekraft har interesse for vitenskap og miljø. Graden fokuserer på temaer som involverer miljømessig bærekr ... [+]

Oversikt

Studenter i

Studiet av miljøet krever en solid forståelse av vitenskapen, og denne forberedelsen kan brukes til uteksaminerte medisinske studier da studentene vil kunne oppnå alle krav til før-med, forutsatt at valgfag utenfor programmet er et psykologi-kurs. Karriereveier er derfor fleksible og kan enten føre til miljøkarriere, eller for å uteksaminere studier som medisin eller annen disiplin som krever solid vitenskapelig forberedelse. Karriere innen miljøvitenskap omfatter miljøvern, miljøledelse, bærekraftig teknologi, miljøhelse, miljøvitenskap, bærekraftig vitenskap, eller energivitenskap.

Program læringsutbytte

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet vil studentene kunne:... [-]

De forente arabiske emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Zayed University

The College of Education's bachelor program gir potensielle lærere, sosialarbeidere og psykologi og menneskelige utviklingspersonell med lyd og strenge forberedelser for ... [+]

Oversikt

De

Zayed University trekker på disse forståelsene i lærer- og sosialarbeidets forberedelsesprogrammer. Psykologi og Human Services kandidater er utarbeidet med et solid fundament i psykologi, hjelper ferdigheter, fellesskap engasjement og tjenester, og forståelsen for at en høyere grad vil være et viktig element i utarbeidelsen av fagfolk på disse feltene.

Sysselsettingsutsiktet i De forente arabiske emirater er utmerket. I denne sammenhengen har forberedelsen til Zayed University , med vekt på flyt i engelsk og arabisk, teknologi og forskningsmessige ferdigheter, og forberedelse til lederskap, serverer UAE

Opplærings konsentrasjonen forbereder lærerkandidater til å undervise barn fra fødsel til alder åtte. Lærere i denne konsentrasjonen har omfattende praksis på alle nivåer og er godt forberedt på å fremme språk- og leseferdighetsutvikling, numerisk og kvantitativ resonnement og undersøkende ferdigheter.... [-]

De forente arabiske emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Zayed University

Bachelor i økonomi forbereder studentene på tre områder: Bedriftsfinansiering, Investeringer og Islamic Banking and Finance. ... [+]

Oversikt

De

Bedriftsfinansiering: Studentene fokuserer på verktøy og teknikker for å verdsette produktive eiendeler, velge måter å finansiere dem og måle økonomisk suksess. Fokus ligger på å tilpasse bedriftsstrategi og økonomiske beslutninger og øke fast verdi gjennom dårlige finansielle beslutninger.Investeringer: Studentene forstår naturen og dynamikken i finansmarkedene, inkludert aksje-, obligasjons- og derivatmarkeder. De lærer å investere i disse markedene for å øke avkastningen og redusere risikoen.Islamic Banking and Finance: Studentene lærer om grunnleggende islamske prinsipper for finans og kontraktsarbeid. De lærer om hvordan moderne islamske banker; forsikringsselskaper og pengeforvaltningsfirmaer endrer og tilpasser den tradisjonelle praksisen til å overholde Sharia-prinsippene. Disse unike innsiktene forbereder dem til en karriere i den voksende islamske finansbransjen.Program læringsutbytte... [-]
De forente arabiske emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Zayed University

Det akademiske programmet ved Høgskolen for teknologisk innovasjon er praktisk, kompetansebasert og designet for å forberede studentene på betydelige stillinger innen inf ... [+]

Oversikt

De

Sikkerhet

Program læringsutbytte

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet vil studentene kunne:

1. Kritisk tenkning og kvantitativ begrunnelse i IT (ITCTQR): Programutdannede vil kunne bruke kritiske tenkning og kvantitative prosesser for å identifisere, analysere og løse problemer og vurdere løsninger i en IT-kontekst.

2. Informasjonsteknologi søknad (ITA): Studiet kandidater vil kunne velge eksisterende og banebrytende IT-verktøy og prosedyrer for å utvikle moduler og systemer som oppfyller organisatoriske krav til drift i et globalt miljø.

3. Informasjonsteknologiledelse (ITM): Programutdannede vil kunne vurdere og bestemme informasjonskilder for aktuelle problemer for å utvikle løsninger som er egnet for IT- og bedriftsledere som opererer i et multinasjonalt og multikulturelt miljø.... [-]

De forente arabiske emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Zayed University

I grafisk design skaffer studentene teoretisk og praktisk kunnskap innen design og praksis, samtidig som man utvikler en rekke ferdigheter innen utskrift og mediedesign. ... [+]

Oversikt

I

Program læringsutbytte

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet vil studentene kunne:

Teori og historie om grafisk design: Demonstrere forståelse for utviklingen av grafisk design og bruk stiler og teoretiske analyser til generelle visuelle løsninger.Profesjonell grafisk design praksis:Test akademisk kunnskap i ekte praksis scenarier ved å levere en ide til en rekke publikum mens du følger faglige standarder, tidsstyring og passende kommunikasjonsferdigheter.Kritisk tenkning: Definer, analyser et problem, empati med et publikum, samt konseptualiser og evaluer potensielle designløsninger.Visuell leseferdighet: Demonstrere forståelse av grunnleggende visuelle språk for effektivt å formidle og formidle ideer og / eller meldinger gjennom innovative designløsninger.Informasjonsteknologi: Integrere flere designteknologier med kunnskap og ferdigheter i passende medier.Samarbeid og ledelse: Delta i lagdynamikk før du forfølger et uttalt mål og forstå betydningen av samarbeid mens du tar ansvar for selv- og lagutfall.Curriculum... [-]
De forente arabiske emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
Nettsted
Telefon
02 599 3593
Address
Zayed University, P.O. Box 19282
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Nettsted
Telefon
04 402 1444