Murdoch University Dubai

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studier ved Murdoch

Som Murdoch-student har du strukturen, støtten og rommet til å smi din egen vei, slik at du ikke oppgraderer ikke bare jobb-klar, men livsklar. Utforsk vårt brede utvalg av kurs og finn ut hvordan du kan søke om å bli medlem av vårt globale samfunn av frie tenkere i dag.

Murdoch University Dubai er en kjernegren av Murdoch University, som har base i Perth, Vest-Australia. Vårt livlige campus i Dubai imøtekommer områdets økende etterspørsel etter dyktige fagpersoner i en rekke bransjer. Alle kursene følger de samme faglige kravene som kursene som tilbys i Australia, undervist av høyt kvalifiserte internasjonale forelesere. Gradene som tildeles blir utstedt fra Australia og er nøyaktig de samme som de som blir gitt på campus i Australia.

Campus i Dubai ble innviet i 2008 av His Excellency Sheik Nahayan Bin Mubarak Al Nahayan, UAEs minister for høyere utdanning og vitenskapelig forskning, og ligger i Dubai International Academic City. Filialen er lisensiert av regjeringen i Dubai, Kunnskaps- og menneskelig utviklingsmyndighet (KHDA).

Våre fleksible læringsalternativer er skreddersydd slik at du kan designe ditt studiekurs i samsvar med dine egne personlige krav. Hvorfor velge mellom Business og Media når du kan gjøre begge deler? Vårt dobbelte hovedalternativ lar deg kombinere to forskjellige fagområder til en avrundet utdanning uten å utvide tiden din på universitetet.

Hos Murdoch er vi stolte over å ha internasjonalt kvalifisert fakultet som underviser deg over hele verden. Uansett om du er en grunnleggende programstudent eller en studenter- eller hovedfagsstudent, er kvaliteten på lærerne og programmene som tilbys i verdensklasse.

Å studere ved Murdoch University Dubai handler ikke bare om læring i det valgte feltet. Det handler også om å utforske nye måter å tenke på, oppdage forskjellige perspektiver og finne måter å gjøre en forskjell på.

Vi har støtte, fasiliteter og fleksibilitet som hjelper deg å få ferdighetene, kunnskapene og livserfaringen du trenger for å nå dine mål.

 • Global topp 100: rangert blant de 100 unge universitetene i verden (Young Universities Ranking 2017, Times Higher Education)
 • Femstjernersvurdering: For hovedlønn og pedagogisk erfaring (The Good Universities Guide 2018)
 • Excellence in research: Verdensklasse standard eller over i 85 prosent av forskningsdisipliner (Excellence in Research for Australia (ERA) Australian Australian Council 2015)128515_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Hvorfor velge Murdoch i Dubai?

 • En attraktiv livsstil for studenter: Levekostnadene i De forente arabiske emirater (UAE) er en av de laveste blant utviklingsland og fremvoksende nasjoner. Byen er omgitt av sanddyner, og har en ganske stor andel av fantastiske strender og varme vann og får sol hele året. UAE er også tilfeldigvis et veldig trygt og moderne land, med veldig lave nivåer av voldelig og eiendomskriminalitet.
 • En multikulturell og kosmopolitisk by: Arabisk kultur er dypt forankret i Dubai, men med UAE som en ex-pat nasjon, er det så mye kulturelt mangfold. Studentene kan glede seg over en kosmopolitisk og internasjonal livsstil i Dubai, med mange muligheter til å samhandle med mennesker fra forskjellige nasjonaliteter og kulturell bakgrunn. Du vil føle deg veldig hjemme i Dubai så lenge du følger loven og respekterer kulturene og verdiene.
 • Kos deg på deltidsarbeid mens du studerer: Murdoch-studenter som har arbeidstillatelse har lov til å jobbe deltid i frie soner. Det er ingen formelle timerbegrensninger, så lenge det er i samsvar med en rimelig studieplan.
 • En by med muligheter: Nyutdannede i Dubai har en overflod av sysselsettingsmuligheter som er åpne for seg når de får sin grad, og økningen av profesjonelle muligheter har blitt drevet av den raske utvidelsen av ikke-oljesektoren som byggebransjen.
 • Et rart land: Dubai er ikke bare moden av naturlige attraksjoner, det er også nok menneskeskapte attraksjoner til å holde deg opptatt. Når du studerer i Dubai, vil du få mange muligheter til å hyppige disse anerkjente attraksjonene.

Campus fasiliteter

Murdoch University Dubai , som ligger i Dubai International Academic City, tilbyr topp moderne fasiliteter og teknologi i verdensklasse slik at studentene har tilgang til de høyeste utdanningsstandarder globalt.

Fasilitetene på Dubai-campus inkluderer moderne forelesningsteatre, administrasjonskontorer og studentstøttetjenester. Campus har fullt profesjonell høyteknologisk TV samt etterproduksjonsanlegg. Et sentralt beliggende bibliotek fungerer som en one-stop-shop for studenters læring og tjenester. Det gir også studenter tilgang til alle elektroniske databaser som blir levert av hovedkampus i Australia.128516_pexels-photo-1543895.jpg

Fasiliteter på campus:

 • Filmstudio
 • Redigeringssuite
 • Datalab
 • Fellesrom
 • Bibliotek
 • Studenttransport

Dubai International Academic City

Dubai International Academic City (DIAC) er verdens eneste gratis sone dedikert til høyere utdanning. DIAC ble opprettet i 2007 som en del av TECOM Investments, og har som mål å utvikle regionens talentpool og etablere UAE som en kunnskapsbasert økonomi.

DIAC er den fremste destinasjonen for høyere utdanning i regionen, som ligger på et fullt utnevnt campus med 18 millioner kvadratmeter med moderne moderne fasiliteter. DIAC er for tiden vertskap for 21 internasjonale bransjecampusser som en del av UAEs totale antall på 37, det største antallet på ett sted.

Med et mangfold av utsalgssteder er Dubai International Academic City et selvforsynt samfunn som tilbyr leietakere og besøkende mat og drikkeutsalg (inkludert Costa Coffee, Subway, Bombay Chowpatty og All Day Minimart), et drivende institutt, omsorgsutleiefasiliteter, en reisebyrå, barnehage, skjønnhetssalonger og en tann- og medisinsk klinikk.

Steder

Dubai

Address
Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss