Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om EUAS

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) , grunnlagt i 1992, er det største private universitetet i Estland. Våre 1600 studenter gjør oss til markedsleder, men lar oss likevel være fokuserte og nær studentene våre - slik vi liker det. Vi er stolte av våre praktiske læreplaner der læring gjøres ved å gjøre; vårt nettverk av partnere fra næringslivet, både smidige startups og etablerte industriledere; og vår magre organisasjon rettet mot å gjøre studieopplevelsen så jevn som mulig. EUAS har et alumninettverk med over 5000 nyutdannede.

 • Vi tilbyr innsikt i morgendagens trender innen entreprenørskap gjennom et solid nettverk av besøksforelesere og mentorer fra næringslivet.
 • EUAS 'læreplaner er fokusert på gründer kreativitet og gjeldende forretningsferdigheter.
 • EUAS ligger i Tallinn, Estland, i hjertet av Ülemiste City, innovasjonscampus kalt 'Silicon Valley of the North'.

Fordeler for studenter ved valg av EUAS

 • Europeisk utdanning av høy kvalitet til en overkommelig pris
 • Et av de få europeiske universitetene som tilbyr gradsstudier på russisk
 • Ligger i Tallinn, regnes ofte blant verdens livskvalitetsbyer
 • Utmerket sosialt liv i Tallinn for både engelsk- og russisktalende
 • Stor oppstart og forretningsmuligheter i Ülemiste City og utover
 • En global familie av studenter fra Europa, Asia, Afrika og Amerika

Blant de mange grunnene til å velge Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) står fem fram.

 • EUAS er et internasjonalt universitet med studenter fra hele verden. Studentene våre kan velge mellom å studere på estisk, engelsk eller russisk. Læreplanene våre er utviklet i synkronisering med bedriftspartnere over landegrensene, og lærerstaben kommer fra en
 • Vi er små, men fokuserte , og holder påmelding og det daglige byråkratiet på et minimum, og oppmerksomheten der den hører hjemme - og tilbyr studentene våre best mulig opplæring i entreprenørskap. Våre 1600 studenter gjør oss til markedsleder for privat høyere utdanning i Estland.
 • Vi er et universitet for gründere , av gründere og for (fremtidige) gründere. På EUAS prøver vi å få folk til å lære verdifulle lærdommer fra andres suksesser, så vel som feil. Vi tilbyr studentene intens kontakt med næringslivet gjennom studiene i form av besøksforedrag, vanlige uformelle møter og praksisplasser. I gjennomsnitt tjener våre nyutdannede mer enn nyutdannede fra Tallinn University eller University of Tartu, de store estiske offentlige universitetene.
 • Vi holder til i Tallinn, et av Europas opprinnelige hotspots med stadig forbedrede muligheter for å finne det rette teamet, forme riktig produkt, skaffe penger og ta av med ideen din. For ambisjoner i en intrapreneurial karriere, må du ikke se lenger enn våre gode naboer og praktikapartnere fra de forskjellige høyverdige næringer på Ülemiste City, innovasjonscampuset som ble kalt "Silicon Valley of the North".
 • Lett tilgjengelig og rimelig beliggenhet. Estland er godt forbundet med alle deler av verden, og levekostnadene (overnatting, mat, transport) er mye rimeligere enn for eksempel i Skandinavia og Storbritannia. Det er verdens muligheter uten problemer og desto morsommere .

  EUAS er et universitet for drevne mennesker som er etter den neste store tingen.

Steder

Tallinn

Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences

Address
Suur-Sõjamäe 10a
11415 Tallinn, Harju fylke, Estland
Telefon
+372 610 1900

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss