Tallinn University of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En visjon om dagens samfunn er innovativ, gründer, teknologisk avansert og åpen for verden, og det er dette Tallinn Unversity of Technology (TalTech) søker etter gjennom internasjonale studier og forskning på høyt nivå.

Hos TalTech kan du oppleve fremtiden uten å trå inn i en tidsmaskin. Her møter utdanning alle ting digitale!

Hos TalTech lager vi ekte ting og utvikler dem på stedet fra bunnen av. Prosjektene som omhandles dekker et bredt spekter - selvkjørende kjøretøy, TTÜ100 satellitt, e-Pavemen t ( veidekning som produserer solenergi), kunstig intelligens for å lage personlige ruter for turister og mye mer! Vi tilbyr en mulighet til å studere på et moderne digitalt campus der mange av de nyeste teknologiene testes og implementeres på daglig basis. Et av de siste initiativene våre - TalTechDigital - knytter digitalisering sammen med utdanning, noe som gjør TalTech til det mest innovative campus i landet.

Grunnlagt i 1918, er TalTech det eneste teknologiske universitetet i Estland. Det ligger i Tallinn, Estlands hovedstad, og er for tiden det mest internasjonale universitetet i landet med rundt 1700 internasjonale studenter som kommer fra over 100 forskjellige land.

TalTech er rangert på topp 2,5% av de globale universitetene og topp 2% på visse felt. I følge QS Ranking har TalTech 601-650 stilling blant over 25 000 vurderte universiteter. Plassering etter felt:

  • 351-400 i elektrisk og elektronisk prosjektering
  • 351-400 i økonomi og økonometrikk
  • 551-600 i informatikk

Moderne studieprogram

TalTechs studieprogrammer og læringsmiljø er i stadig utvikling. Erfarne fagpersoner fra både privat og offentlig sektor er involvert og konsultert for å lage læreplaner som vil dekke de nyeste behovene i arbeidsmarkedet . Flere av universitetets laboratorier er nylig fornyet og mer og mer undervisning foregår via e-kanaler. Ingeniørfag og IT går hånd i hånd i TalTech, noe som gjenspeiles i våre moderne studieprogrammer som nært kombinerer de to feltene. Gjennom årene har TalTech-ingeniører utviklet smarte og bærekraftige løsninger for mange relevante problemer i Estland.

Våre programmer gir utdanning av høy kvalitet ved å kombinere dybdestudier og kreative laboratorier . Dermed vil du få den beste praktiske opplevelsen for utdannelsen din og karrieren din. Du kan finne et passende program for din karriere med internasjonalt anerkjente programmer i:

  • School of Information Technologies
  • School of Business and Governance
  • Ingeniørfag
  • Vitenskapsskolen

Å samle studenter, vitenskapsmann og gründere

Hos TalTech verdsetter vi samarbeid med bedrifter og næringsliv. For mange selskaper så vel som offentlige myndigheter er vi ofte det første kontaktpunktet for å finne løsninger på en rekke spørsmål om organisasjons- og produktutvikling. Vårt innovasjons- og forretningssenter Mektory samler forskere, studenter og gründere som tilbyr unge inspirasjon, kunnskap og ressurser for å skape og utvikle studentoppstarter og andre innovative forretningsidéer.

TalTech er en akademisk meningsleder samt flaggskipet for estisk ingeniør og teknologi. Motet til å endre, viljen til å utvikle seg, og ønsket om å ha kunnskapsbaserte diskusjoner, gjør TalTech til en tenketank i faglige diskusjoner.

Vi mener at et høyt nivå av forskning og akademiske studier, så vel som akademisk frihet, er helt avgjørende. Dermed har TalTech blitt det første universitetet i Estland som tilbyr en ansettelsesbasert akademisk karrieremodell.

Steder

Tallinn

Tallinn University of Technology

Address
Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5
19086 Tallinn, Harju fylke, Estland
Telefon
+372 620 2022

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss