Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til HAMK

Häme University of Applied Sciences (HAMK) er et tverrfaglig høyere utdanningsinstitusjon sentral beliggenhet i den mest befolkede en rea av Sør-Finland. HAMK tilbyr inspirerende høyere utdanning og kundeorientert anvendt forskning.

Häme University of Applied Sciences er godkjent av regjeringen i Finland, og ligger sentralt i den mest befolkede område av landet, sørlige Finland, hvor omtrent halvparten Finlands befolkning bor.

HAMK har 7 studiesteder som består av:

 • 7200 studenter
 • 625 lærere og andre ansatte
 • 31 studieprogrammene, hvorav seks er levert på engelsk

HAMK er en av tre medlemsinstitusjoner av Federation of Universities of Applied Sciences (FUAS).

HAMK opererer i nært samarbeid med Häme Yrkes Institute (Hami), som tilbyr etter- og videreutdanning yrkesrettet utdanning og opplæring.

allsidig Utdanning

Det internasjonale perspektivet er en naturlig del av våre daglige aktiviteter. Sammen med våre finske studenter har vi utenlandske studenter fra rundt 70 forskjellige land. HAMK utdanning:

 • Bachelor- og mastergrader
 • Profesjonell lærerutdanning
 • Etter- og videreutdanning
 • Åpne universitetsstudier
 • utvekslingsstudier

Vi har høyt kvalifiserte lærere og de fleste av dem holder en mastergrad og rundt hundre doktorgrad. Se mer om lærerutdanningen i Finland.

Vi bruker ulike elektroniske verktøy i å studere. Vårt graduate sysselsetting er en av de høyeste i Finland som er også frekvensen av utdannet som starter egen virksomhet.

Som Finland i unektelig godt kjent for sin styrke innen utdanning, her på HAMK vi tilby pedagogiske produkter for det globale markedet.

Vi tjene behovene til næringslivet og offentlig sektor

HAMK har sterke bånd til næringslivet. Derfor kan vi tilby våre finske og utenlandske studenter autentiske læringsmiljøer og oppgaver til beste for både studenter og bedrifter.

Vi utfører kundeorienterte anvendt forskning og utviklingsprosjekter. Våre fire forskningsenheter støtte næringslivet i regionen.

Den HAMK Quality System

Kvalitetssystemene finske høyere utdanningsinstitusjoner revideres systematisk av den finske utdannings Evaluation Centre. HAMK var den aller første høyere utdanningsinstitusjon i Finland for å motta den høyeste statusen "avansert" for sitt kvalitetssystem.

HAMK i et nøtteskall

 • 70 00 studenter
 • 600 medarbeidere
 • 50 millioner Euro budsjett
 • 7 studiesteder
 • 5 felt av utdanning
 • 23 bachelor-nivå studieprogrammene (4 på engelsk)
 • 7 masternivå studieprogrammene (2 på engelsk)
 • 4 forskningsenheter 100 andre partner universiteter rundt om i verden

Husk å følge oss på snapchat!

Programmer gitt i:
Engelsk
Finnish

Denne skolen tilbyr også:

BBA

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

HAMK tilbyr en omfattende bachelorgrad i bedriftsøkonomi innen IKT - arbeider med praktisk teknologi med et snev av moderne virksomhet. ... [+]

Computer Applications Degree Content

HAMK tilbyr en omfattende bachelorgrad i bedriftsøkonomi innen IKT - arbeider med praktisk teknologi med et snev av moderne virksomhet.

Omfanget av bachelorgrad i bedriftsøkonomi, dataprogrammer, er 210 studiepoeng, og det er gjennomført i 3,5 år.

3,5-årig studieprogram

Kjernekompetansestudiene i dataprogrammer dekker et bredt spekter av emner i programmering. Du vil lære programmering av språk og teknikker som brukes mest i dag. Studier inkluderer også brukergrensesnittdesign, operativsystemer, webutvikling, databaser, skyoperasjoner, programvarerobotikk, næringsliv og innovasjon, sannsynlighet og statistikk. Etter dette vil du velge studier etter dine egne interesser og fokusere for eksempel på forstørret virkelighet, kunstig intelligens eller store data. Det vil også være mulig å velge profileringsstudier fra andre studieprogrammer.... [-]

Finland Hämeenlinna
September 2019
Heltid studier
42 måneder
Campus
Les mer på norsk
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

... [+]

Studien metoden krever selvstendighet samt evnen til å jobbe i team.

Double Degree Opportunities

Internasjonal Business Degree Program har for tiden fem doble grad partnere i tre land, og vi jobber kontinuerlig for å øke dette.

[-]
Finland Hämeenlinna
September 2019
Heltid studier
Deltid
42 måneder
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

I den engelskspråklige grad for elektro og automasjon Engineering, er det fokus på å utnytte automatiseringsteknikk i nye anvendelsesområder. De effektive og rimelige nye ... [+]

HAMK: Høyere utdanning med en profesjonell profil

Om programmet

En ingeniør som spesialiserer seg på Elektro og Automasjon Engineering vet hvordan planlegge elektrifisering og automatisering både for vanlige husholdningsapparater samt komplisert industriell produksjon utstyr. Det er to alternative læringsveier tilgjengelig for automatisering ingeniørstudenter: produksjon maskineri automatisering og produksjonsprosessen automatisering.

Ingeniøren vet å utnytte informasjons- og elektrisk teknologi i utviklingen av automatisering teknologi i nye applikasjoner. Biler, butikker, boliger, industri, trafikkstyring og gatebelysning er eksempler på de mest vanlige anvendelser av elektro og automatiseringsteknikk.... [-]

Finland Hämeenlinna
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Maskinteknikk og produksjonsteknologi nyutdannede har de nødvendige design, produksjon og automasjon ferdigheter som kreves i maskinteknikk. I tillegg er de godt bevandre ... [+]

HAMK: Høyere utdanning med en profesjonell profil

Om programmet

Mechanical Engineering and Production Technology nyutdannede har de nødvendige design, produksjon og automasjon ferdigheter som kreves i maskinteknikk. Den maskinteknikk og produksjonsteknologi studium tillater elevene å fokusere på enten produksjonssystemer eller design av mekaniske systemer.

I tillegg er de godt bevandret innen materialteknologi, noe som er nødvendig i valg av råvarer. De har også dype og up-to-date kunnskap om verken design av mekaniske systemer eller produksjonssystemer. I hvert av disse områdene, mekaniske ingeniører i stand til å utnytte de aktuelle dataverktøy. Nyutdannede også beherske alle generelle arbeidslivet behov, som økonomisk tenkning, evne til å arbeide i team og kommunikasjonsevner. Undervisningsspråket er Norsk, Og en virkelig internasjonal akademisk miljø sikrer høyt nivå språk andmulticultural ferdigheter for nyutdannede. De har også grunnleggende praktiske og faglige finsk språkkunnskaper, slik at de er i stand til å integrere seg i finsk arbeidsliv. ... [-]

Finland Hämeenlinna
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

En grad gjennomført i engelsk gir bygningsingeniører med gode språkkunnskaper og internasjonal kompetanse, noe som gjør det mulig å arbeide hvor som helst i verden. ... [+]

HAMK: Høyere utdanning med en profesjonell profil

Om programmet

Den Construction Engineering studium tillater elevene å fokusere på konstruksjonsteknikk eller miljøteknologi. På HAMK fokuserer konstruksjonsteknikk på stålkonstruksjon. Stålkonstruksjoner studier omfatter mekanikk, matematikk, tekniske tegninger og CAD. Forståelse av strukturer, og 3-D visualisering ferdigheter vil utvikle seg i løpet av studiene.

I løpet av studiene (Stålkonstruksjoner) er det mulig å oppnå studiepoeng som kreves av A-klasse bygningsingeniør kvalifikasjoner:

Konstruksjonsmekanikk - 16 studiepoeng Betong konstruksjon og teknologi - 8 studiepoeng Betong struktur engineering - 8 studiepoeng Stål struktur engineering - 8 studiepoeng Wood struktur engineering - 12 studiepoeng Bygge fysikk - 5 studiepoeng ... [-]
Finland Hämeenlinna
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Bioeconomy Engineering programmet vil utstyre deg som ingeniør med kunnskap og ferdigheter som setter dine bærekraftige utviklingsmål inn i handling. Du vil oppnå dette v ... [+]

Hva skal du lære?

Bioeconomy Engineering programmet vil utstyre deg som ingeniør med kunnskap og ferdigheter som setter dine bærekraftige utviklingsmål inn i handling. Du vil oppnå dette ved å få kompetansen til å integrere digitalisering og datateknologi med biomassestrømstyring av land, skog og vann. Du vil skaffe samarbeid ferdigheter for å omforme kommunikasjon mellom bioproduksjon, behandling, forretninger, markeder og forbrukere. Prinsipper for sirkulær økonomi og sparsom bruk av naturressurser er integrerte prinsipper for studieprogrammet.

Hva blir du?

Etter oppgradering vil du være en ingeniør spesialisert på å produsere smart informasjon og data-baserte løsninger for styring av bioekonomi, produksjons- og prosessindustrien og forsyningskjeder. Du er i stand til å jobbe med bedrifter og bedrifter, ingeniørbyråer, myndigheter, offentlig sektor og frivillige organisasjoner. Dine spesifikke stillinger kan være i prosjekter, design, utvikling, opplæring, salg, rådgivning, ledelse, entreprenørskap og som spesialist.... [-]

Finland Hämeenlinna
Januar 2020
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Higher Education with a Professional Profile

Exchange Student Experiences