Les den offisielle beskrivelsen

Dette er Humak University of Applied Sciences

Network of Human Connections

Humak University of Applied Sciences er engasjert i utviklingen av høyere utdanning og modernisering av arbeidsverdenen. Vi bidrar til å smi nye typer høyere utdanning, så vel som forskning, utvikling og innovasjon som tjener studenter på deres karrierevei og støtter profesjonelle partnere når de utvikler sine egne aktiviteter.

Vi er den største pedagog og RDI-organisasjonen innen våre kompetanseområder i Finland. Styrken vår er ungdomsarbeid og fellesskap; Organisasjonsarbeid, arbeidsfellesskap og integrering; Tolkning og språklig tilgjengelighet, og kulturell ledelse og formidling .

Humak i nøtteskall

Humak University of Applied Sciences er et høyt profilert, landsdekkende universitet for anvendte vitenskaper, som spesialiserer seg på utvikling av kompetanse innen organisasjonsaktiviteter og ungdomsarbeid, utvikling av arbeidssamfunn, entreprenørskap i kulturledelse og kreative næringer, og tolkesektoren. Vi er den største aktøren i våre sektorer i Finland.

Det spesielle ved Humak er dens dype røtter og eierskap i liberal voksenopplæring og samfunnsorganisasjoner. Humak ble etablert om behovet for å sikre landsdekkende spesialistutdanning og forsknings-, utviklings- og innovasjonsaktivitet på universitetsnivå på trange, men sosialt viktige felt.

For å sikre den landsomfattende tilgjengeligheten av utdanning og en sterk klynge av kompetanse - en forutsetning for operasjoner av høy kvalitet - opererer Humak gjennom et regionalt desentralisert, men operasjonelt integrert landsdekkende nettverk.

Humak eies av Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. Vi har 1500 studenter og rundt 130 fagpersoner som jobber med oss.Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Humak er et fellesskap som deler sin kunnskap

Humak søker å intensivere arbeidet med sine nåværende partnere og bygger aktivt nye partnerskap. Humak er et samfunn, og driften er basert på å dele kunnskap og kompetanse åpent og produsere ny informasjon i samarbeid gjennom forskjellige nettverk.

Det er vårt mål å dele våre opplærings-, innovasjons- og serviceprosesser med våre partnere og på den måten sikre utvikling av opplæring, undervisning og ny kunnskap, sammen i et nettverk, og til å overføre kunnskapen til bruk for profesjonell sektor på en smidig måte.

Samarbeid og vanlige prosesser skaper en plattform for prognoser, innovasjon og utvikling av fremtidige løsninger. Studentene er tett involvert i utviklingsarbeidet, og Humaks personell bringer egen kompetanse til prosessene til bruk og fordel for våre partnere.

Humak er en enhet, en nasjonal ekspertklynge som tjener sine felt i hele Finland og også internasjonalt.

Humaks visjon er å være et internasjonalt og sosialt universitet, engasjert i utviklingen av et rettferdig og kommunalt Finland. Vårt oppdrag er å gi deltakelse, sosial velvære og fellesskap. Vi skaper informasjon, kompetanse og kompetanse på våre felt.

Humaks styrker '122316_humak-strategy-strengts-expertise.jpg

Vi ser på sterke partnerskap med finske og utenlandske universiteter. Styrken er basert på vår kompetanse og gjør profilen vår konkret og fremhever banebrytende for våre aktivitetsfelt. Styrken styrer den strategiske utviklingen av virksomheten. Styrka skaper enda sterkere kompetanseklynger og kompetanse, og de styrer også styringen av våre partnerskap.

  • Ungdomsarbeid og fellesskap: vi produserer ferdighetene for å møte unge mennesker
  • Organisasjonsarbeid, arbeidsfellesskap og integrering: vi forbedrer funksjonalitet, konkurranseevne og felles utvikling av arbeidsmiljøer.
  • Tolking og språklig tilgjengelighet: vi deltar i utviklingen av faglige ferdigheter og teknologi som støtter språklig tilgjengelighet.
  • Kulturell ledelse og formidling: vi promoterer kulturell ledelsesevne som aktivitet som støtter deltakelse, og utvikler digitale miljøer for kulturelle og kunstneriske produksjoner og tjenester.

Nye, fremvoksende sektorer som stiger fra marginene i styrkeområdene våre som garanterer at kompetansekravene i næringslivet og industrien tas i betraktning i vår virksomhet: Nye deltakere (vi reduserer følelsen av ikke tilhørighet og marginalisering), Nytt felleskap ( vi oppmuntrer til nettverksbasert ledelse og veiledning), kommunikasjonskompetanse (vi fremmer møtet med mangfold og kunnskap om kulturelle minoriteter), menneskerettigheter og likestilling (vi oppmuntrer til samfunnslikestilling).

Våre verdier

  • Vi respekterer hverandre.
  • Vi har åpent.
  • Vi lykkes sammen.
  • Vi er modige på en måte vi fornyer og blir fornyet.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Humak University of Applied Sciences

Studier ved Humak University of Applied Sciences , den ledende institusjonen for høyere utdanning innen opplevelsesopplæring i Finland. Samfunnspedagogstudiene trener spe ... [+]

Reisen fra finsk skjærgård til det arktiske Lappland Bachelor i eventyr- og friluftsliv Bachelor of Humanities 210 studiepoeng Faglærer, eventyr og friluftsliv

Studier ved Humak University of Applied Sciences , den ledende institusjonen for høyere utdanning innen opplevelsesopplæring i Finland.

Samfunnspedagogstudiene trener spesialister på opplevelses- og friluftsopplæring. Eventyr- og friluftsopplæring er basert på erfarings- og aktivitetsbasert læringsmetodikk og har som mål å støtte vekst, utvikling, trivsel og byrå hos individer, grupper og lokalsamfunn.

Som grunnlag for studiene er det et tverrfaglig teoretisk rammeverk, som blir praktisert i allsidige autentiske læringsmiljøer, som innsjøer, havet, skogene og fjellene og villmarken i Lappland. I løpet av studiene lærer studentene å planlegge og gjennomføre trygge opplevelsesopplæringsprosesser for forskjellige målgrupper og å evaluere og utvikle opplevelsesopplæringsaktiviteter.... [-]

Finland Helsinki
September 2020
Engelsk
Heltid studier
42 måneder
Campus
Les mer på norsk