Kajaani University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) er et proaktivt, genuint internasjonalt universitet i sentrum av Finland med et veldig sterkt rykte regionalt og nasjonalt. Vi er et pulserende internasjonalt lærings- og utviklingssamfunn, bestående av cirka 2300 studenter og 230 eksperter, som opererer i vårt eget kompakte campusområde, som ligger i Kajaanis fantastiske naturomgivelser. Vi tilbyr et utvalg av grader som respekteres bredt av arbeidsmiljøet, inkludert bachelor- og mastergrader levert på engelsk. Hvis du er interessert i å dra nytte av den berømte finske utdannelsen, kan du velge å studere International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management eller Adventure Tourism at KAMK .

Kunnskapsdepartementet og CUlture overvåker nøye kvaliteten på høyere utdanning i Finland. KAMK har oppnådd stor suksess i Finland i departementets KAMK . Spesielt har kvaliteten på undervisning og rådgivning blitt ansett som den beste i Finland i flere år på rad. Vi har blitt tildelt det beste universitetet for anvendte vitenskaper i FInland i 2018 og basert på tilbakemeldinger fra studenter er studenttilfredsheten vår den høyeste i Finland (2019).

Våre forelesere nærmer seg hver elev som et individ, og hjelper dem til å identifisere og utvikle sine personlige kompetanseområder. Studiene fokuserer på praktisk integrering av utdanning med virkelige arbeidsliv, og trener nye fagfolk som svar på dagens arbeidsmarkedsbehov.

Våre campusfasiliteter omfatter moderne teknologier som datacenter, spilldesign, 3D-utskrift og robotteknikk. Vi har også et toppmoderne treningsstudio, som bruker spillteknologi i et digitalt miljø for å levere morsom og effektiv fysisk trening. Alle våre anlegg ligger innenfor et enkelt campusområde nær sentrum, innen gangavstand fra hverandre. Studentinnkvartering er tilgjengelig i pene, moderne leiligheter på campus og studenter kan nyte de enestående naturlige omgivelsene for et bredt spekter av fritids- og sportsaktiviteter.

Steder

Kajaani

Kajaani University of Applied Sciences

Address
Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaani, Finland
Telefon
+358 8 618 991