Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studer på OAMK

Over 9000 studenter, inkludert mer enn 300 internasjonale studenter, sørger for at Oulu University of Applied Sciences (OAMK) er et viktig og innovativt sted å studere.

Studier på OAMK er arbeidsorienterte og kombinerer teoretiske studier med faglige ferdigheter. Vi utdanner høyt verdsatte fagfolk for å møte arbeidslivets behov både i Finland og internasjonalt.

Vi har totalt 28 bachelorstudier, hvorav tre er undervist på engelsk. Gradene gir deg ferdighetene og kunnskapen du trenger for å jobbe som profesjonell ekspert, for å følge og fremme de nyeste utviklingenstrender i ditt kompetanseområde og sette opp for livslang læring.

Byen Uleåborg er full av muligheter

Universitetet for Anvendt Vitenskap ( OAMK ) er et av Finlands mest attraktive universiteter innen anvendt vitenskap. Ligger nord for Helsingfors, er Uleåborgsregionen en av de raskest voksende områdene i landet. Bare en times flytur fra Helsingfors og en togforbindelse som tar deg rett til sentrum, sørg for at byen Uleåborg har lett tilgang fra Sør-Finland. Med sine 200 000 innbyggere er regionen et viktig senter for innovative høyteknologiske næringer, akademia, vitenskap, tjenester og kultur.

Uleåborg har gode studie- og undervisningsfasiliteter med et bredt spekter av fritidsaktiviteter og vakker natur. Uleåborgsregionen er et levende og interessant reisemål for studenter, forelesere og eksperter, både fra Finland og utlandet. Bare noen timer fra eksotiske Lapplands- og turmuligheter gjør Uleåborg et utmerket sted for naturelskere. Daglige bussforbindelser til en av de største skistedene i Finland, Ruka, gjør det mulig for alle i vinter å nyte snødekte bakker og skibakker.

Morsomme fakta om Uleåborg

  • Det finske utdanningssystemet har blitt rangert blant verdens beste utdanningssystemer.
  • Flere finske presidenter har startet sin pedagogiske sti i Uleåborg, blant annet Nobels fredsprisvinnende president Martti Ahtisaari. OAMK er stolt av å fortsette denne arven av høy kvalitet utdanning.
  • Uleåborg har et bredt spekter av IKT-kompetanse. Byen har blitt kåret til blant de syv mest intelligente samfunnene i Wold av Intelligent Community Forum flere år i rad.

Steder

Oulu

OAMK

Address
Yliopistokatu 9,
90570 OULU

90570 Oulu, Finland
Telefon
+358 20 611 0200

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss