Les den offisielle beskrivelsen

Studer på OAMK

Over 9000 studenter, inkludert mer enn 300 internasjonale studenter, sørger for at Oulu University of Applied Sciences (OAMK) er et viktig og innovativt sted å studere.

Studier på OAMK er arbeidsorienterte og kombinerer teoretiske studier med faglige ferdigheter. Vi utdanner høyt verdsatte fagfolk for å møte arbeidslivets behov både i Finland og internasjonalt.

Vi har totalt 28 bachelorstudier, hvorav tre er undervist på engelsk. Gradene gir deg ferdighetene og kunnskapen du trenger for å jobbe som profesjonell ekspert, for å følge og fremme de nyeste utviklingenstrender i ditt kompetanseområde og sette opp for livslang læring.

Byen Uleåborg er full av muligheter

Universitetet for Anvendt Vitenskap ( OAMK ) er et av Finlands mest attraktive universiteter innen anvendt vitenskap. Ligger nord for Helsingfors, er Uleåborgsregionen en av de raskest voksende områdene i landet. Bare en times flytur fra Helsingfors og en togforbindelse som tar deg rett til sentrum, sørg for at byen Uleåborg har lett tilgang fra Sør-Finland. Med sine 200 000 innbyggere er regionen et viktig senter for innovative høyteknologiske næringer, akademia, vitenskap, tjenester og kultur.

Uleåborg har gode studie- og undervisningsfasiliteter med et bredt spekter av fritidsaktiviteter og vakker natur. Uleåborgsregionen er et levende og interessant reisemål for studenter, forelesere og eksperter, både fra Finland og utlandet. Bare noen timer fra eksotiske Lapplands- og turmuligheter gjør Uleåborg et utmerket sted for naturelskere. Daglige bussforbindelser til en av de største skistedene i Finland, Ruka, gjør det mulig for alle i vinter å nyte snødekte bakker og skibakker.

Morsomme fakta om Uleåborg

  • Det finske utdanningssystemet har blitt rangert blant verdens beste utdanningssystemer.
  • Flere finske presidenter har startet sin pedagogiske sti i Uleåborg, blant annet Nobels fredsprisvinnende president Martti Ahtisaari. OAMK er stolt av å fortsette denne arven av høy kvalitet utdanning.
  • Uleåborg har et bredt spekter av IKT-kompetanse. Byen har blitt kåret til blant de syv mest intelligente samfunnene i Wold av Intelligent Community Forum flere år i rad.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Grad programmet i International Business, eller DIB som vi kaller det, er designet for å møte kravene til internasjonalt orienterte små og mellomstore bedrifter og utføre ... [+]

Søknad 9-23 januar 2019

Undervisning 8000 € / akademisk år

Stipend tilgjengelig

Grad programmet i International Business, eller DIB som vi kaller det, er ment for både finske og internasjonale studenter som ønsker å søke interessante karriereveier i innovativ internasjonal virksomhet, salg og markedsføring, ledelse eller entreprenørskap.

Programmet legger vekt på samspill i et flerkulturelt læringsmiljø og oppfordrer til initiativ, samhandling og innovasjon. Programmet utvikler elevenes ferdigheter til å vurdere forskjellene mellom nasjonale, organisatoriske og yrkeskulturer. Du lærer deg ved å delta i forelesninger og diskusjoner, gjøre gruppearbeid, holde presentasjoner, delta i ulike prosjekter og case-studier og besøksselskaper. Mange av kursene leveres i samarbeid med besøksforelesere fra utenlandske partneruniversiteter. Det tette samarbeidet med arbeidslivet gjør det mulig for studenter å sette teori i praksis. Studier inkluderer praktisk opplæring, som gjør det mulig for studenter å samarbeide med arbeidslivet i Finland og utlandet.... [-]

Finland Oulu
August 2020
Engelsk
Heltid studier
42 måneder
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Informasjonsteknologi er nødvendig i alle områder av menneskelivet. Behovet for IKT-fagfolk vokser kontinuerlig. Som IKT-ingeniør er du i stand til å designe og realisere ... [+]

Gradprogram i informasjonsteknologi, BIng

Søknad 9-23 januar 2019

Undervisning 8000 € / akademisk år

Stipend tilgjengelig

Behovet for IKT-fagfolk vokser kontinuerlig. Som IKT-ingeniør er du i stand til å designe og realisere ulike programvareløsninger og applikasjoner. Du er også i stand til å jobbe som et aktivt medlem av arbeidssamfunnet ditt og utvikle ditt eget yrke.

Grad programmet i Informasjonsteknologi legger vekt på webutvikling. Studiene består av programvareutvikling, web- og mobilapplikasjonsteknologi og IoT-teknologi.

Studier er organisert hovedsakelig som dagtid undervisning på våre campus. Studiene er ment for både finske og internasjonale studenter som er interessert i å forfølge en karriere i et internasjonalt arbeidsmiljø i Finland eller i utlandet. Studier utføres helt på engelsk og inkluderer forelesninger, workshops, prosjekt- og gruppeoppgaver samt individuelle presentasjoner. Studier har nær tilknytning til arbeidsliv og lokale bedrifter. Dette sikrer at studentene kan sette teorien de har lært på forelesninger, til praksis.... [-]

Finland Oulu
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
OAMK
Address
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Finland
Nettsted
Telefon
+358 20 611 0200