Les den offisielle beskrivelsen

Seinäjoki University of Applied Sciences er en tverrfaglig institusjon for høyere utdanning og en effektiv skuespiller i utdanning og forskning, utvikling og innovasjon (RDI) i Sør-Österbotten i Vest-Finland.

Antallet heltidsstudenter er 5000 og akademiske og andre medarbeiderne 380. Seinäjoki UAS har 19 bachelor og 7 masterstudier. Tre-grad programmer er helt undervist i engelsk (International Business, sykepleie og en mastergrad i International Business Management). I tillegg er det to studieprogrammer innen teknologi og næringsliv.

Seinäjoki UAS gir utdanning med sikte på høy faglig kvalifikasjon på følgende områder:

 • Kultur
 • Samfunnsvitenskap, næringsliv og administrasjon
 • Teknologi, kommunikasjon og transport
 • Naturressurser og miljøet
 • Sosialtjenester, helse og sport
 • Turisme, catering og innenriks tjenester

I utdanning og i R

 • Bærekraftige matløsninger
 • Smart og energieffektive systemer
 • Velferd og kreative personer og fellesskap
 • Entreprenørskap, nye forretningsidéer og serviceinnovasjoner

Disse kompetansene utvikles basert på regionale og internasjonale behov og våre spesielle styrker.

Internasjonalisering er et strategisk mål for Seinäjoki UAS

Vi har rundt 200 partneruniversiteter i 50 forskjellige land over hele verden. En aktiv student- og akademisk mobilitet, RDI-prosjekter og internasjonale konferanser er en viktig del av våre internasjonale aktiviteter.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Du får et samlet bilde av bedriftsøkonomi med fokus på den internasjonale virksomheten til bedrifter og organisasjoner. Du vil få kompetanse i planlegging, drift og utvik ... [+]

Er du interessert i å studere internasjonal forretningsforvaltning og markedsføring i Finland? Det finske utdanningssystemet er kjent for sin høye kvalitet.

Ta en bachelorgrad på SeAMK , Seinäjoki Universitet for anvendt naturvitenskap, for å være forberedt på interessante oppgaver i internasjonal virksomhet. Alle studier er utført på engelsk og muligheter for studentutveksling er tilgjengelig over hele verden. Du kan også dra nytte av dobbelt gradarrangementer med våre partnerinstitusjoner i Tyskland, Tsjekkia, Ungarn, Litauen, Russland, Nederland, Kina eller Spania.

Handelshøyskolen har en sentral beliggenhet i Seinäjoki på Frami Campus-området. Også et stort antall selskaper som samarbeider med SeAMK finnes i Frami-området. Dette gjør området til et inspirerende studiested med høyteknologiske løsninger og synergi fra andre grener av vitenskap som ligger i området.... [-]

Finland Seinäjoki
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
42 måneder
Campus
Les mer på norsk
Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media