ESLSCA Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ESLSCA Business School Paris ble grunnlagt i 1949 og har trent mer enn 15 000 studenter som nå inntar ansvarsstillinger både i Frankrike og i utlandet. De har kommet ESLSCA mange fordeler til gode:

  • Generalistutdanning på masternivå (opptak etter HEC forberedende klasser eller på kvalifikasjoner, etter en BAC 2 eller en BAC 3), basert på et strengt og innovativt studietilbud, som har som mål å trene reelle "gründerledere ".

ESLSCA Business School Paris major har et meget sterkt omdømme (ESLSCA har det største antallet ekspertalumnier) som underviser som fører til en virkelig kvalifisering og profesjonalisering som er veldig ettertraktet av selskaper. regnskapsførere og teller mange studenter i finans-, bank- og aksjemarkedet). Internasjonalt: MBA-dobbeltgradsprogrammet opprettet i 1979 er det eldste av ESC-ene. Undervisningen inkluderer obligatorisk utenlandsopphold (praksisplass eller semester) og flere emner i engelsk. Mer enn 50 nasjonaliteter er foreløpig representert blant ESLSCA Business School Paris-studenter som er medlemmer av AACSB, EFMD, CREPUQ og EDUNIVERSAL. Synergier som eksisterer med de andre programmene i ESLSCA Group : programmer i engelsk bachelor og MBA, og 19 tredje syklus programmer, hvorav mange er ledende innen sin nisje (International Trading and Trading, Financial Engineering, Management of Luxury and Fashion Industries, Intelligence økonomisk). Anerkjennelsen av selskaper som støtter ESLSCA Business School Paris utdanningsprosjekt , delegerer lærere, gir mange internships og ønsker nyutdannede velkommen under de beste forhold. Resultatene fra ESLSCA Business School for unge nyutdannede i magasinet EXPANSION (april 2010) er nok en gang gunstige for ESLSCA Business School Paris, som rangerer 28. av de 40 klassifiserte skolene .

Viktige forskningsaktiviteter: ESLSCA Business School Paris er aktivt involvert i forskningsinnsatsen på europeisk nivå for å fremme lederutdanning. Forskerprofessorer, doktorgradsstudenter, doktorgrader og ledelsesprofessorer som er autorisert til å drive forskning (HDR) bidrar til publisering av forskningsartikler, deltar i kollokvier, publiserer artikler og bøker i sine respektive fagområder, spesielt innen økonomisk intelligens og informasjonsteknologi. finansiere.

Resultatene fra IPSOS-undersøkelsen på oppdrag fra ESLSCA Business School Paris, viser at utdanningsprosjektet er tilstrekkelig med forventninger fra selskaper: viktigheten av praksisplasser og arbeidsstudier, profesjonalisering av læreplanen, ferdighet i engelsk ( tospråklighet) og dataprogramvare.

Spesialisert MBA

Disse kursene er beregnet på nyutdannede innen høyere utdanning og ledelse. Målet er å utstyre deltakerne med solid kunnskap og lederegenskaper, forsterket av et internship.

Internasjonale programmer

Siden 1982 har ESLSCA Business School Paris vært vertskap for utenlandske studenter i to eller tre års studier som fører til ESLSCA-MBA-graden. Flere studenter er på sitt tredje år i USA, hvoretter de får MBA-graden og ESLSCA Business School Paris- vitnemålet.

Siden 1996 har ESLSCA Business School Paris kjørt et ett-årig MBA-program for utenlandske studenter (kurs i engelsk).

ungkarer

De to bachelorene på ESLSCA Business School , BBA: Bachelor in Business Administration (opprettet i 1998) og Bachelor Management-programmet (inkludert fordypninger i finans, markedsføring eller logistikk på tredje år), er begge tilgjengelige når man oppnår bachelor.

Grande Ecole

Dette kurset er for kandidater som ønsker å assimilere alle teknikker for ledelse og ledelse, utvikle sine personlige kvaliteter i en profesjonell dimensjon, skape en reell profesjonell kompetanse med en internasjonal dimensjon.

Executive Training

Executive kurs på ESLSCA Business School Paris er beregnet på ledere i alle funksjoner (markedsføring og salg, finans eller juridisk, R

Nivå I diplomkurs, 3. profesjonelle syklus på deltid for ledere.

EGE

Ecole de Guerre Economique har vært i drift siden 1997 og er en pioner på europeisk nivå. EMT deltar i IHEDN (Institute of Higher National Defense Studies) -møtene og arrangerte Symposium om økonomisk intelligens på UNESCO i 1998. ESLSCA Business School Paris har inngått avtaler med Universitetene i Strasbourg, Montpellier, Poitiers og Laval (Quebec) angående økonomisk etterretning. EGE formidler flere forskningsartikler om økonomisk intelligens.

IFAM

Bli med i vårt program oppfyller fremtidens krav til internasjonale spørsmål. Det er forsikringen om å mestre de forskjellige situasjonene du må svare på. Det er jakten på fortreffelighet.

Tilgang er åpen for kandidater som har en bachelorgrad, et tilsvarende vitnemål eller som ønsker å gå inn i en tredje syklus.

img-branding

omtrent

Om ESLSCA Business School Paris: Med 70 års erfaring og et solid rykte for bedrifts-, markeds- og revisjonsfinansiering, har ESLSCA Business School Paris mange fordeler som: internasjonalt engasjement (inkludert etablering av sentre tilknyttet i utlandet), pedagogisk innovasjon, kvaliteten på forskningen på fakultetet, det internasjonale nettverket av studenter ...

Et nytt kort ble lagt til i september 2003 med opprettelsen av Department of Economic Intelligence, i Grande Ecole-programmet, frukt av kunnskapen utviklet av ESLSCA Business School Paris siden 1997 med sin tredje syklus "Ecole de Guerre Economique" anerkjent som leder på fransk nivå og lagt merke til av MP CARAYON i sin rapport til statsministeren om EI (juni 2003).

En veldig populær allmennutdanning

En ESLSCA / IPSOS-undersøkelse bekreftet dette. Bedrifter ønsker mer profesjonelle og operative ungdommer. Studenten må ha gjort flere praksisplasser, mestre dataverktøyet og være minst tospråklig. Opplæringen har derfor tilpasset denne etterspørselen. 30% av kursene er på engelsk. Studentene må også følge et obligatorisk semester i utlandet, universitet eller bedrift.

ESLSCA Business School Paris har flere partneruniversiteter rundt om i verden, som den også har utdanningsutveksling med, fra hvilken engelsktalende læreres ankomst til skolen. Til slutt, takket være et veldig sterkt nettverk av 15 000 studenter i 110 land og veldig gode forhold til partnerbedrifter, er det ganske enkelt å finne et internat i Frankrike eller i utlandet blant de 3000 tilbudene som skolen får et år.

Ved ankomst til skolen følger studenten et introduksjonsseminar for organisasjoner (IAO) parallelt med det introduksjonsseminaret om datastyring. Under IAO deler flere alumner fra ESLSCA Business School Paris , som representerer alle sektorer av økonomisk aktivitet, sine profesjonelle funksjoner og sine erfaringer. Til slutt følger hver student praksisplasser i et selskap. Fra 2 måneder til 1. år, 3 måneder til slutten av 2. år, og ofte deltid på 3. året, før en endelig praksisplass, som kan gå fra april til desember, og som gir plass til forsvaret av en avhandling. Selv om disse praksisplassene ofte fører til en jobb, ESLSCA Business School Paris Paris også et årlig Student Business Forum.

Til slutt tilbyr ESLSCA Business School Paris doktorgradsstudier: Handel, økonomiteknikk, markedsføring, E.Business, Luxury Management, Economic Intelligence og en MBA. Studenter på andre syklus har også nytte av disse 3. trinns kurs og forskning.

En mangfoldig læreplan

Det såkalte "Common Core" -programmet er spredt over de tre studieårene. I tillegg til dette programmet og det siste året, er det også valgfrie kurs. De to første studieårene danner således en første syklus med generelle studier. Det tredje året utgjør en andre studiesyklus, tilsvarende perioden med fordypning blant de 6 hovedfagene nedenfor:

  1. Markedsføring Major, International Management
  2. Major Expertise Control
  3. Major Market Finance
  4. Major Corporate Finance
  5. Stor økonomisk intelligens
  6. Stor organisasjon, ledelse, rådgivning

Foretak er også en del av undervisningen
Av team og fra det første året, må elevene sende inn et prosjekt for å starte en virksomhet eller overta en eksisterende forening innen skolen. BDE til ESLSCA Business School Pari er faktisk veldig aktiv. Under autoritet av en veileder, må studentene sette sammen en forretningsplan, spesifisere mål og gjennomføre dette prosjektet på andre året. Denne faste coachingen av elever er mulig gjennom strukturen på skolen som vi opprettholder i menneskelig målestokk.

Effektive virkemidler
Fakultetet til ESLSCA Business School Paris reflekterer kvaliteten på undervisning og forskning, både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg til denne banebrytende pedagogikken, gir ESLSCA Business School Paris studentene sine midler til å utføre forskningen sin på best mulig måte, takket være internett- og utdanningsressursene.

Å være i Paris, en ekstra eiendel
De største selskapene er i PARIS, og hovedstaden tilbyr også alle midler for å perfeksjonere sin generelle kultur. Hvis ESLSCA Business School Paris har mer enn 50 forskjellige nasjonaliteter blant studentene, er Paris sannsynligvis også for noe.

img-branding_

Steder

Paris

Address
ESLSCA Paris Business School
11 Rue de Cambrai

75019 Paris, Île-de-France, Frankrike