ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

presentasjon

School of Osteopathy ble født i april 1990 etter initiativ fra sin nåværende president

Institusjon av privat høyere utdanning registrert ved rektoratet ved Academy of Creteil - Chancellery of the Universities, godkjent av helsedepartementet ved pålegg 9. august 2007.

Oppdraget til ESO er å trene eksklusive, ansvarlige og kompetente utøvere i samsvar med anbefalingene fra International Society of Osteopathy og World Health Organization innen forebygging og bevaring av helse.

ESO Paris er den historiske skolen for opplæring av osteopater etter en bachelorgrad i Frankrike. Fra etableringen tar virksomheten en forløper tilnærming til osteopatistrening ved å være den første til å :

 • I Frankrike, etter baccalaureat eller tilsvarende, et fullstendig universitetsgradskurs , dvs. 5 års heltidsopplæring i osteopati.
 • Anmod direktoratet for helse og sosial handling for lovligheten av grunnleggende opplæring i osteopati etter Baccalaureate (1990).
 • Be om registrering av aktiviteten for høyere utdanning hos departementet for nasjonalt utdanning (1992).
 • Å formatere undervisningen i henhold til standardene definert av EU i Bologna (2001).
 • registrering av hans vitnemål , det franske diplomet for osteopati, i National Directory of Professional Certifications (sertifisert vitnemål på nivå II, dekret 10. april 2009 - EUT 21. april 2009). I 2014 ble ESO bekreftet å registrere vitnemålet sitt i nivå I ( ministerordre 20. januar 2014).

  neck and shoulder treatment at physical therapistJesper Aggergaard / Unsplash

Verdiene til ESO: Lidenskap og presisjon

Oppdraget til ESO Paris er å trene meget kompetente og meget kompetente utøvere på osteopatisk felt, anerkjent på europeisk nivå av profesjonelle organer og følgelig kunne leve fullt ut i sitt yrke.

Studenter fra ESO Paris er osteopater som er trent i vitenskapelig strenghet, i minimum 5 år. For osteopatiske kandidater tilbyr ESO Paris et valgfritt ekstra år som åpner for nye muligheter med fokus på forskning, undervisning eller forskjellige spesialiteter (peri-natal osteopati, akvatisk osteopati, sportsosteopati, geriatrisk osteopati).

ESO Paris-sertifisering til ISO 9001-standarder for kvaliteten på undervisning, organisering og ledelse, i mai 2003, vitner om kvalitetsinnsatsen som støttes av institusjonen og dens forpliktelse til studenter (og foreldrene deres!) som ga ham tilliten. Studentenes tilfredshet går forbi studievilkårene som er foreslått for dem, og suksessen som kan være deres ved slutten av studiene. ESO Paris forfølger dette viktigste målet om suksess via:

 • Et valgfritt program og høyt nivå gjennom en langsiktig flerbruks- og generalistopplæring med valgfritt tilleggsår og valgfri spesialisering (baccalaureate 5 1)
 • En integrert klinikk, den største osteopatiske klinikken i Frankrike, som gir mer enn 25 000 interne konsultasjoner per år og tilbyr studentene en progressiv, regelmessig og tilbakevendende yrkeserfaring, som det må legges til mer enn 10.000 osteopatiske konsultasjoner utenfor institusjonen. i offentlige, private eller tilknyttede sykehus
 • Et fakultet sammensatt av akademiske spesialister , professorer , erfarne utøvere , forskere og internasjonalt anerkjente internasjonale foredragsholdere
 • Et vedvarende forhold til universitetshøyre utdanning, med opprinnelse til utvidet opplæring og spesifikke praksisplasser
 • En lærer / elev-forhold nær 1 av 12
 • Vanlig refleksjons- og forskningsarbeid i små grupper: TP, TD, casestudier, prosjekter, tutorials, ...
 • Absolutt autonomi , som gjør at han kan utvikle og tilpasse sine egne programmer (ofte i forbindelse med andre franske eller utenlandske institusjoner), for å utstyre seg med de menneskelige og materielle ressursene han trenger for å være effektive og nå et teknologisk universitet i menneskelig målestokk.

plassering

Ecole Supérieure d'Osteopathie ligger i hjertet av universitetsområdet Marne-la-Vallée, og har en privilegert beliggenhet som gjør det mulig for sine franske og utenlandske studenter å studere høyere studier i rolige og grønne omgivelser, selv om de ligger i nærheten fra Paris (flyplassene Roissy Charles De Gaulle og Orly 30 min, Paris Gare de Lyon 20 min med RER A). ESO er vertskap for 600 studenter per år, alle studienivåer samlet. Nærheten til andre store skoler på campus fremmer utvekslingen mellom mennesker med ulik bakgrunn.

Steder

Champs-sur-Marne

Address
8 rue Alfred Nobel – Cité Descartes – 77420 CHAMPS SUR MARNE
77420 Champs-sur-Marne, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: