Institut Paul Bocuse

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

INTERNASJONELL ERKLÆRING

Institut Paul Bocuse er medlem av den internasjonale eliten når det gjelder å gi opplæring innen Hospitality Management og kulinarisk kunst.

Inspirert av sine to visjonære medstiftere og deres ekstraordinære karrierer - Paul Bocuse, internasjonal stjerne av kulinariske kunst, og kokk av århundret med 3 Michelin-stjerner i 50 år, og Gérard Pélisson, medstifter av Accor-gruppen, epitom av ledelsesmessig og entreprenørmessig suksess - Institut har en unik prestisje i Frankrike og rundt om i verden.

Vårt mål: å formidle deres lidenskap og deres innovative, moderne visjon til deg, en som vårt fakultet har klart å tilpasse seg forandringer i hvordan vår bransje fungerer, for å trene hver og en av dere slik at dere kan møte utfordringene i morgen.

Kunsten å lære

  • 140 høyt kvalifiserte og tverrfaglige faste professorer og fagfolk vil videregive deg til deres internasjonale lederopplevelse av alle områder av hotell- og restaurantvirksomheten. 40 av dem har doktorgrad eller annen doktorgrad.
  • Vår kulinariske utdanning er basert på å dele erfaringene og ferdighetene til mer enn 20 ekspert, profesjonelle, faste kokker, inkludert et team av Meilleurs Ouvriers de France.
  • Mer enn 150 eksperter fra hele verden er isingen på kaken til vårt fantastiske undervisningsteam. Du kan høste fordelene ved sine utrolige opplevelser for å avsløre din egen stil.

Ta kontroll over livet ditt

Vi er internasjonalt anerkjente for å sette mennesker i sentrum av vår tilnærming til utdanning. Vi streber etter å anerkjenne og bringe talent gjennom en unik tilnærming som hjelper hver enkelt utmerke seg og avslører ethvert aspekt av hans eller hennes personlighet.

Med oss ​​kan du tilpasse læring ved å velge alternativer som vil finpusse dine ferdigheter i henhold til dine kvalifikasjoner og dine ambisjoner, både profesjonelle og personlige.

EMBRACE FREMTIDEN

Våre programmer, fra bachelorgrader til doktorgrader, er basert på internasjonale akademiske modeller, og gir deg universitet og faglig anerkjennelse over hele verden.

Institut Paul Bocuse er den eneste europeiske opplæringsgruppen som spesialiserer seg på gjestfrihetsbransjen som har et forskningsenter på sin campus.

En kilde til innovasjon som lyder ut i fremtiden, bygger denne forskningen hele tiden innholdet i våre programmer og sørger for at vi står i forkant av utdanningen.

Kjernen i vårt utdanningssystem har alltid vært dynamiske og kreative, blant annet:

  • Inter-university case studies
  • SPOCs
  • Alvorlige spill
  • Lære gjennom spill
  • Vendt klasserom
  • Bedriftens inkubatorer

Vi oppfordrer til å lære gjennom erfaring, og tilbyr deg noen svært spesifikke ferdigheter for å kunne åpne tankene dine kombinert med et høyt nivå av praktisk kompetanse.

Teori veksler med praktisk læring: Du vil delta i en rekke samarbeidsprosjekter i samarbeid med våre partnerfirmaer. Denne tilnærmingen til læring hjelper deg med å konsolidere det du vet, gir det mening, utvikler din entreprenørånd, ditt lederskap og din evne til å uttrykke deg selv offentlig.

Studenter ved Institut Paul Bocuse deltar i større arrangementer som SIRHA, for å komme opp med nye konsepter som inspirerer hele yrket.

SKAP NYE MULIGHETER FOR DIN FREMTID

Vi er den første høyskolen dedikert til gjestfrihet og kulinarisk kunst med et utviklingssenter. Den består av eksperter fra gjestfrihetsbransjen og menneskelige trener som hjelper til med å sette sammen de ulike stadiene av karriereplanen din.

I løpet av induksjonsugen vil du gjennomføre en ferdighetsvurdering og en personlighetstest for å etablere din personlige og profesjonelle profil, slik at du kan bestemme hvordan du vil utvikle for å hjelpe din fremtidige integrasjon på arbeidsplassen.

INSTRUKSJON I STEG MED EN VEKSTIG VERDI VERDEN

Din evne til å tenke på fremtiden, for å være proaktiv i en verden som er i stadig forandring, vil hjelpe deg med å utvide de tekniske og ledelsesmessige ferdighetene du får under opplæringen din.

Vi er her for å hjelpe deg gjennom hele livet ditt og sørge for at du finner den rette veien for deg i eksisterende eller fremtidige områder av hotell- og restaurantbransjen.

Steder

Écully

Address
Château du Vivier - 1A Chemin de Calabert - 69130 Ecully
Écully, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss