West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Université Catholique de l'Ouest er 140 år gammel: opprinnelig en middelaldersk universitet grunnlagt i 1 373, det ble senere gjenåpnet i 1875 og har en nåværende student befolkning på 9000. Universitetsområdet ligger i sentrum av Angers, stopper en fem minutters gange fra stasjonen og nærmeste buss; den ligger bare noen minutter unna det største shoppingområdet, restauranter, hager, banker og administrative kontorer. Universitetets campus har en iøynefallende arkitektonisk blanding av gamle og moderne bygninger, stående i en 5 hektar stor park.

Grunnlagt i 1875, er den Université Catholique de l'Ouest en av de eldste universitetene i Vest-Frankrike, og er en av de viktigste aktørene i høyere utdanning og forskning i dag.

Et tverrfaglig universitet med et verdensbilde, det gir mer enn hundre programmer i 5 avdelinger:

Utdanning HUMANISTISKE Sciences Menneskelige og samfunnsvitenskap Teologi og religionsvitenskap Sciences

Universitetet i figurene

9000 studenter inkludert 1.700 utenlandske studenter og lærere som kommer til Angers hvert år for å studere. 187 heltid fakultet og 1500 fagfolk tilby foredrag som eksperter. 12 fremmedspråk undervist. 10 multimedia språklaboratorier. 10 forskningslaboratorier. 170 partner universiteter rundt om i verden. 3 universitetsbibliotekene omfatter rundt 200.000 bøker. 1 audiovisuelle sentrum, multimedia rom, Wi-Fi tilgang. 17 studieområder.

Våre verdier

Franske nasjonale grader. Garantert en personlig oppfølging, små klasser med individuell veiledning. Høy konfirmasjonen rate: oppgradering rate for bachelor tre år med 67% (i forhold til offentlige universiteter 27%). Høy grad av arbeid plasseringer. 170 partner universiteter rundt om i verden: kredittoverføringer og validering av karakterer. Åndelige liv: diverse aktiviteter som tilbys av katolske Campus departementet. Studentboliger tjeneste: bredt utvalg av hybler, hjemme-opphold eller familie overnatting, haller av bolig eller leiligheter. 2 universitets restauranter innen gangavstand, mat og forfriskninger tilgjengelig på campus. Kulturelle aktiviteter og sport: drama samfunn, internasjonale kor, film klubb samt bordtennis, volleyball, basketball og mer.

Lag og foreninger

På UCO, er campus livet en stor ressurs. Parter, kino og debatter, sport (50 forskjellige idretter tilgjengelig), musikk, teater, inter kvelder, humanitære prosjekter ... rikelig med muligheter til å engasjere seg, være midt i fransk kultur, og ha det gøy.

Bolig

Du kan velge:

Studentbolig (foajé), med halvpensjon eller full pensjon. Homestay (med eller uten måltider).

Måltider

På UCO campus, er en kafeteria til din disposisjon. I løpet av studieåret, har du også tilgang til universitetet restaurant ligger i sentrum (lunsj og middag, € 3,20 per måltid).

Helse og tilgjengelighet

UCO campus er utstyrt med en sykestue, rådgivning tjenester og tjenester for studenter med nedsatt funksjonsevne. Campus er tilgjengelig for studenter med nedsatt funksjonsevne.

Opptakskrav

Program gitt på fransk:

DELF: nivå C1 for språkopplæring, Nivå B2 for alle andre programmer eller nivå 4 TCF (med unntak av fransktalende studenter).

Program gitt på engelsk (økonomi og ledelse): TOEFL score på 79 eller høyere / IELTS score på 6.0 eller høyere.

Visa

Som regel, med mindre du er fritatt, må du ha visum for å studere i Frankrike. Det må søkes fra det aktuelle franske ambassaden eller konsulatet i søkerens hjemland.

Forsikringer

Helseforsikring er obligatorisk i Frankrike. Registrering med den franske helseforsikring og dens betaling (ca 208 €) som skal gjøres ved ankomst ved universitetet i Frankrike.

Steder

Angers

UCO Angers - Catholic University of the West

Address
3, place André Leroy
49000 Angers, Pays de la Loire, Frankrike

Laval

UCO Laval - Catholic University of the West

Address
25 Rue du Mans, 53000 Laval, France
Laval, Pays de la Loire, Frankrike
Telefon
+33 2 43 64 36 64

Nantes

Address
2 rue Saint-Stanislas 44000 Nantes, France
Nantes, Pays de la Loire, Frankrike

Guingamp

UCO Bretagne Nord - Catholic University of the West

Address
Campus de la Tour d'Auvergne BP 90431 - 22204 - GUINGAMP, France
Guingamp, Brittany, Frankrike
Telefon
+33 2 96 44 46 46

Vannes

UCO Bretagne Sud - Catholic University of the West

Address
Le Vincin, 56610 Arradon, France
56610 Vannes, Brittany, Frankrike
Telefon
+33 2 97 46 33 60

Pape'ete

Address
Quartier de la mission Rue du Bon Pasteur Papeete
Pape'ete, Windward Islands, Frankrike

Saint-Denis

Address
46 boulevard de la Trinité 97400 Saint-Denis (La Réunion)
Saint-Denis, Saint-Denis, Reunion