Les den offisielle beskrivelsen

Vår Cradle Of Excellence Mission

Vår misjon er å bli en vugge for forskning i utdanning, opplæring og forskning gjennom å gi lederskap i det pedagogiske og teknologiske verden ved å nøye velge studenter av karakter, integritet, besluttsomhet og motivasjon, og velge individer av fremragende karakter, engasjement, evne og visjon å tjene som forvaltere, ledere og lærere.

Vi ved dette oppdraget er forpliktet til å forfølge disse områdene undervisning, opplæring, forskning og stipend som ville bidra til å utvikle den enkelte, og fremme kunnskap, dyktighet, og industrien i tjeneste for menneskeheten.

I tråd med vår misjon, AIT verdier integritet, samarbeid, effektivitet, innovasjon og inkludering i alt som gjør det og søker å fremme og støtte dyktighet i utdanning for sine studenter, lærere, avdelinger, og for universitetet som helhet.

AIT, i medhold av sin "vugge excellence misjon", er stolt av sin motto: tjeneste for menneskeheten, ledelse og suksess i stipend.

Vision Erklæring

AIT vil være en førsteklasses student-fokusert institusjon for høyere utdanning, faglig opplæring og forskning streve for god undervisning, stipend, forskning og service. Det vil gi sine studenter, lærere og ansatte en utfordrende og givende faglig erfaring og støttende arbeids- og læringsmiljø som bringer ut av dem deres individuelle beste.

AIT vil søke å tiltrekke seg og utvikle fremragende studenter og vil bli anerkjent som ledende i å forberede toppklasse velformulerte, nyskapende, trygg, selvsikker og faglig dyktige kandidater som kan uten tvil kunne konkurrere på det internasjonale arbeidsmarkedet og setter sitt preg på deres valgte karriere.

AIT vil være en banebrytende FoU og forskningsintensivt institusjon og vil tiltrekke, rekruttere og beholde de beste fakultetet, forskere og studenter som har forskningsarbeid kan forbedre undervisning og læring ved universitetet og bidra fundamentalt til fremme av samfunnet.

AIT vil være lydhøre for teknologiske fremskritt, skiftende trender i samfunnet og økonomien i medhold av sin vugge fortreffelighet misjon og vilje i alle sine bestrebelser leve opp til sitt motto: tjeneste for menneskeheten, ledelse og suksess i stipend.

Våre mål

AIT er forpliktet til å utdanne og opplæring av morgendagens globale ledere i alle disipliner og felt gjennom innovasjon i sin undervisning og forskning.

Vår høyeste plikt som et universitet er å forberede våre studenter som vil leve mesteparten av livet i det 21. århundre, et århundre som vil uten tvil gi våre kandidater med betydelige nye utfordringer og opportunities.The forventninger er at i løpet av sin arbeidstid år, de fleste av våre kandidater vil forandre ikke bare jobb, men yrker flere ganger, som krever tilpasning til endrede omstendigheter.

De vil i all sikkerhet trenger ekstraordinære ferdigheter til å forstå den eksponentielle økningen av informasjon over deres levetid. De må evnen til å fungere effektivt i en global sammenheng, og vil også trenge å konfrontere de muligheter og risiko forbundet med å utvide teknologisk utvikling og kapasitet. Som en del av sin forpliktelse til å gjøre en forskjell i medhold av sin visjon, forplikter AIT seg til: 1. Tilbyr faglig strenge programmer som oppfyller kravene i industri og handel for godt trente og profesjonelt dyktige medarbeidere.

 1. Fremme faglig dyktighet gjennom lyd beslutninger og dristige handlinger som er fremtidsrettet, fantasifull og responsive til utviklingen innen teknologi, vitenskap, samfunn og økonomi for øvrig.

Tre. Håper å bli en førsteklasses student-sentrert akademisk institusjon, hvor støtte for studentens personlige og faglige utvikling er innebygd i ethos av universitetet fire. Tiltrekke gode og hardt arbeidende studenter og gi dem faglig utfordrende, moderne og bidrar læringsmiljø, støttet av stand og entusiastiske lærere og ansatte som vil oppmuntre og styrke studentene til å jobbe mot sitt fulle intellektuelle evner.

 1. Fremme og styrke selv utvikling av sine studenter, slik at de vil bli informert og effektiv i alle sine senere utdannings- og karriere sysler.

 2. Tilbyr sine studenter et godt grunnlag for personlig og faglig utvikling og kommunal suksess for å sikre at de utvikler sine intellektuelle ferdigheter til høyest mulig nivå, og er godt forberedt til å utmerke seg i sitt valgte yrke

På AIT, er våre studenter lært å lykkes ved å mestre det å bli:

 • * Gudfryktig, ærlig og troverdig
 • * Disiplinert og målbevisst
 • * Ansvarlig og pålitelig
 • * Rolig, omtenksom, tålmodig og trygg
 • * Mild, lojal og stolt
 • * Ydmyk og ærbødig
 • * Tøff, selvhjulpne, vedvarende og hardt arbeidende
 • * Organisert, ryddig og klar
 • * Nysgjerrige og lærevillig
 • * Sunn og smart
 • * Levende og entusiastisk
 • * Snill, vennlig, hjelpsom og sjenerøs
 • * Modig, dristig og risikotaking
 • * Moralske og etiske i sin omgang med venner og fiender

AIT akkrediteringer

Den Accra Institute of Technology (AIT) er en uavhengig teknologifokusert universitet akkreditert av National Accreditation Board (NAB) i Ghana.

AIT er tilknyttet Kwame Nkrumah vitenskapelige og teknologiske universitet (Knust).

AIT er tilknyttet Open University of Malaysia (Oum).

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Accra Institute Of Technology

Ingeniørprogrammer på AIT er utviklet for å produsere teknisk kompetente kandidater som også har kunnskap om prosessen med prosjektering - hvordan ting er utformet, raffi ... [+]

Ingeniørprogrammer på AIT er utformet for å produsere teknisk kompetente kandidater som også har kunnskap om prosessen med engineering - hvordan ting er utformet, raffinert og satt i proDuction -while tar hensyn til ekte-verden engineering krav og begrensninger. Våre ingeniørfag legger vekt på design av prosess, systemer og utganger.

AIT mener at alle ingeniører er fundamentalt designere. De fleste ingeniører som en del av arbeidet deres, er for eksempel involvert i utforming av ingeniørprosesser, eksperimenter, produkter, systemer, struktureringsutstyr, produkter blant annet. Våre ingeniørstudenter er derfor pålagt å være minst kjent med designaspekter av produktene og systemene som kommer fra end-to-end prosessen.... [-]

Ghana Accra
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Accra Institute Of Technology

Programmets mål - som er i tråd med AITs oppdrag, er å produsere høykaliberutdannede i Elektroteknikk og Elektronisk Engineering ved hjelp av internasjonalt benchmarked l ... [+]

Ingeniørprogrammer på AIT er utviklet for å produsere teknisk kompetente kandidater som også har kunnskap om prosessen med prosjektering - hvordan ting er utformet, raffinert og satt i produksjon samtidig som man tar hensyn til virkelige ingeniørkrav og -begrensninger. Våre ingeniørfag legger vekt på design av prosess, systemer og utganger. Programmets mål - som er i tråd med AITs oppdrag, er å produsere høykaliberutdannede i Elektroteknikk og Elektronisk Engineering ved hjelp av en internasjonalt benchmarked studieplan. Programmet er derfor utformet for å oppfylle IEEE-bestemmelsene og kravene. Programmet er utformet for å gi våre studenter kunnskap og tilhørende ferdigheter i det brede feltet av Elektrisk og elektronisk Engineering. ... [-]

Ghana Accra
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Accra Institute Of Technology

Bindingen i sivilingeniør ved AIT er hovedsakelig utformet for å: (i) forberede kandidater til sysselsetting innen anleggsingeniør og relaterte fagområder i statlige orga ... [+]

Ingeniørprogrammer på AIT er utviklet for å produsere teknisk og teknologisk kompetente kandidater som også har kunnskap om prosessen med prosjektering - hvordan ting utformes, raffineres og tas i bruk samtidig som man tar hensyn til virkelige ingeniørkrav og -begrensninger. Våre ingeniørfag legger vekt på design av prosess, systemer og utganger.

Den BIng i Civil Engineering programmet På AIT er hovedsakelig designet for å:

Forbered kandidater for sysselsetting i anleggsingeniør og relaterte fagområder i statlige organer og privat sektor Gi kandidater med de grunnleggende kompetansene som kreves for å forfølge avansert studie og forskning innen bygg og anlegg og relaterte fagområder og Forbered kandidater for ledermuligheter. Programmet tilbyr opplærings- og forskningsmuligheter innen miljø-, geoteknisk, strukturell, transport- og vannressurssteknologi samt sivil og byggteknikk. ... [-]
Ghana Accra
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Accra Institute Of Technology

Målene for Information Technology programmet - som er i tråd med oppdraget fra AIT, er å produsere høy kaliber nyutdannede i informasjonsteknologi ved hjelp av internasjo ... [+]

Målene for Information Technology program - Som er i tråd med oppdraget fra AIT, er å produsere høy kaliber nyutdannede i informasjonsteknologi ved hjelp av internasjonalt testet pensum.

Programmet er utviklet for å gi studentene kunnskap og tilknyttede ferdigheter i det brede feltet av informasjonsteknologi Over fire års program en rekke ferdigheter-baserte, vil generiske fagene opprettholdes for å utvikle studenten som en allsidig utdannet og som en 'livslang elev ". Studenter på dette programmet vil få systemdesign, og kommunikasjonsevner og være forberedt på arbeidslivet i et bredt spekter av databehandling, eller for videre studier på høyere nivå. Målene er derfor å sikre at: Hver utdannet fra programmet vil vise evne til å tilegne seg, bruke og syntetisere ny kunnskap i informasjonsteknologi som kreves for å lykkes.... [-]

Ghana Accra
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Accra Institute Of Technology

Målene for Information Technology (Software Development) program - som er i tråd med oppdraget fra AIT, er å produsere høy kaliber nyutdannede i informasjonsteknologi ved ... [+]

Målene for Informasjonsteknologi (Software Development) program - Som er i tråd med oppdraget fra AIT, er å produsere høy kaliber nyutdannede i informasjonsteknologi ved hjelp av internasjonalt testet pensum.

Programmet er utviklet for å gi studentene kunnskap og tilknyttede ferdigheter i det brede feltet av informasjonsteknologi Over fire års program en rekke ferdigheter-baserte, vil generiske fagene opprettholdes for å utvikle studenten som en allsidig utdannet og som en 'livslang elev ". Studenter på dette programmet vil få systemdesign, og kommunikasjonsevner og være forberedt på arbeidslivet i et bredt spekter av databehandling, eller for videre studier på høyere nivå. Målene er derfor å sikre at: Hver utdannet fra programmet vil vise evne til å tilegne seg, bruke og syntetisere ny kunnskap i informasjonsteknologi som kreves for å lykkes.... [-]

Ghana Accra
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Accra Institute Of Technology

Målene for Computer Science program - som er i tråd med oppdraget fra AIT, er å produsere høy kaliber nyutdannede i informatikk ved hjelp av internasjonalt testet pensum. ... [+]

Den Målene for Computer Science program - Som er i tråd med oppdraget fra AIT, er å produsere høy kaliber nyutdannede i informatikk ved hjelp av internasjonalt testet pensum. Som sådan Programmet er utviklet for å møte IEEE bestemmelser og krav til databehandling grader. Programmet er utviklet for å gi studentene kunnskap og tilknyttede ferdigheter i det brede feltet av informatikk. Over fire år programmet en rekke ferdigheter-baserte, generiske fag vil bli opprettholdt for å utvikle studenten som en allsidig utdannet og som en "livslang elev". Studenter på dette programmet vil få systemdesign, og kommunikasjonsevner og være forberedt på arbeidslivet i et bredt spekter av databehandling, eller for videre studier på høyere nivå.... [-]

Ghana Accra
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Best Science and Technology University in Ghana.

AIT Open University