Sunyani Technical University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sunyani Polytechnic har nå blitt omgjort til Sunyani Technical University (STU) med redefineres mandat til å gi høyere utdanning i ingeniørfag, vitenskap og teknologi basert disipliner, og teknisk og yrkesrettet utdanning og opplæring, kunsthåndverk og relaterte disipliner. Dette er klart i tekniske universiteter loven 2016 loven 992 vedtatt av Stortinget i Republikken Ghana og samtykket til av presidenten i Ghana på 31 August, 2016.

Denne konverteringen har presentert institusjon med en unik mulighet til å omstille seg og heve teknisk og yrkesrettet utdanning og opplæring som en viktig leverandør av høyt utdannede kritiske menneskelige ressurser for industrien til å anspore på nasjonal utvikling. Det har også skapt en klar progresjon og karrierevei og utvikling for avgangselever på tekniske og yrkesfaglige institusjoner i landet. Hittil ble slike akademikere absorbert midtveis i mainstream forskning fokusert tradisjonelle universitetsutdanning, og dermed avkorter den praktiske opplæringen de hadde fått.

Påfølgende til denne nye utviklingen, har STU levert flere unikt utformede 4-årig Bachelor of Technology programmer til de aktuelle nasjonale organer for godkjenning og akkreditering som kreves. Disse programmene vil bli tilbudt i tillegg til to-årig Bachelor of Technology topp-ups for HND akademikere og andre kvalifiserte personer. STU vil også fortsette å kjøre tekniker og andre ikke-tertiær-sertifiserte håndverket programmer som allerede eksisterer. Forberedelsene er også i gang med å søke akkreditering for driften av Master of Technology og Doctor of Technology programmer i forseable fremtid.

Sunyani101

Mission, Vission og kjerneverdier

visjon

For å bli et kompetansesenter for levering karriere-fokuserte praktisk orientert middels nivå arbeidskraft opplæring for den sosio-økonomiske utviklingen i regionen og nasjonen generelt.

Verdigrunnlag

Sunyani Polytechnic er en offentlig institusjon for høyere utdanning som er forpliktet til levering av karriere-fokuserte utdanning og opplæring på høyere nivå med hendene på erfaring og entreprenørskap utvikling for å fylle de midterste nivået arbeidskraft behovene i landet.

VÅRE KJERNEVERDIER

  • FORTREFFELIGHET
  • KOMPETANSE
  • KONKURRANSEKRAFT
  • respons
  • PROFESJONALITET
Sunyani102

Industrial Liaison

Studentene får mulighet til å finne internship nettsteder eller organisasjon nær sine hjem. De uten et alternativ er plassert av Industrial Liaison Unit. For å lette plasseringen av studentene på vedlegg trening, forelesere og kontaktpersoner speider for plassering i målrettet organisasjon og bedrifter over hele landet for å forhandle plassering for studenter. Dette er under forutsetning av at kontoret blir varslet minst fire måneder før starten av vedlegg, for de nødvendige ordninger knyttet til industriell vedlegg er gjort for å sikre at øvelsen i perioden er uhindret.

Assessment

Den totale praktisk opplæringsprogram for HND studenter tiltrekker totalt fire-kreditt hours.Competency Based Training (CBT) II program for Civil Engineering studenter krever totalt seksten (16) studiepoeng av industriell vedlegg opplevelse for fjerde semester. Studentene fortsetter med et tre måneders (tolv uker) industriell vedlegg som tiltrekker seg en to timers kreditt som en topp opp av de seksten uker. Studenter forfølge Bachelor of Technology programmer gjennomgå totalt seksten (16) studiepoeng av industriell vedlegg øvelse for semester.Students skrive en omfattende rapport på slutten av deres tilknytning trening. Rapporten, daglig logg bladet og konfidensiell rapport fra bransjen er vurdert og gradert for hver elev.

Steder

Sunyani

Address
Sunyani Technical University
P. O. Box 206

Sunyani, Brong Ahafo-regionen, Ghana

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: