Les den offisielle beskrivelsen

Galileo University er en overordnet utdanningsinstitusjon, produkt av 40 års arbeid og konstant innsats fra en utvalgt gruppe fagfolk ledet av Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., grunnlegger og rektor, som har klart å forme et pedagogisk forslag helt forskjellig fra den tradisjonelle og det drives av et veldig klart motto: "Å utdanne er å forandre visjoner og forvandle liv."

Det ble godkjent av Rådet for privat høyere utdanning av Guatemala, styrende organ i landets private universiteter i oktober 2000, noe som gjør det til det første universitetet i Guatemala med et teknologisk fokus.

"Vi vil at du skal forfølge din lidenskap, for å gi deg muligheten til å oppdage, skape, endre, muliggjøre det umulige og at du kan gå utover hvor mange ikke har det."

Dr. Eduardo Suger Cofiño Ph.D.

Grunnlegger og rektor ved Galileo Universitetet

Institusjonell filosofi

Galileo Universitet baserer sine aktiviteter på individet som et menneske; anerkjenner behovet for å støtte utviklingen av Guatemalans generelt og er fullt klar over at utdanning er hovedverktøyet for vekst av mennesker.

Mener i undervisningen av etiske, juridiske og økonomiske prinsipper for et samfunn av frie og ansvarlige mennesker, i den fredelige sameksistensen av mennesker uten betydning av religiøs tro, eller raser eller politikk.

Tror på lærere som den viktigste forandringsfaktoren i samfunnet, og oppfatter det presserende behovet for å tilby pedagogiske muligheter til å akseptere og delta i prosessene for reengineering av utdanning, samt i effektiv trening av nye generasjoner.

Tror på det presserende behovet for å gjøre tilgjengelig for det pedagogiske samfunnet i landet, de teknologiske verktøyene som er nødvendige for bedre opplæring.

Tror på det presserende behovet for å forbedre forholdene i vårt miljø, for å skape et hensiktsmessig økologisk miljø for fremtidige generasjoner, gjør oss til å tenke på prosjekter av nasjonal betydning i denne disiplinen. Han mener også at de økologiske forholdene i vårt land og vår geografiske posisjon inviterer oss til å ta ledelse i Latin-Amerika.book, read, studentgeralt / Pixabay

misjon

Opplæringen av fagfolk med verdensklasse faglig fortreffelighet, høy rettferdighetsånd og menneskelige og etiske verdier, til tjeneste for vårt samfunn, med moderne vitenskap og teknologi.

Vi er forpliktet til vårt land for å gi deg muligheten til å få tilgang til universitetsstudier til alle uten forskjell på rase, sosial status eller geografisk plassering.

utsikt

Vi fremmer utviklingen av menneskelig tenkning, revolusjonerer høyere utdanning.

Formålet

Dannelsen av sanne deltakere i løsningen av samfunnsutviklingsproblemer i Guatemala-samfunnet. Vi er en pedagogisk enhet som fremmer bruk av vitenskap og teknologi for løsning av nasjonale problemer.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidad Galileo de Guatemala

Bli profesjonell ved Galileo Universitet. Vi er den akademiske enheten på Galileo-universitetet som er ansvarlig for opplæring av lærere på opprinnelig, førskole-, grunn- ... [+]

misjon

Vi er den akademiske enheten på Galileo-universitetet som er ansvarlig for opplæring av lærere på opprinnelig, førskole-, grunn-, videregående og universitetsnivå. pedagogiske psykologer, planleggere og administratorer, innenfor et miljø som fremmer det permanente søket etter faglig fortreffelighet.

utsikt

Kandidatene, teknikere, lærere, bachelorgrader, master og doktorgrad i utdanning og turisme tilbys av fakultetet er en referanse for de som søker å bidra til nasjonal utvikling gjennom forskning og generering av ny kunnskap som bidrar til befolkningens utvikling og velferd.

Formålet

Forbedre pedagogisk praksis av guatemalske lærere. Reduser frafall, repetisjon og ikke-promotering av studenter på grunnskole og videregående nivå. Tilrettelegge prosesser for sosial integrasjon av funksjonshemmede. Bidra gjennom vitenskapelig forskning, for å finne løsninger for tilfredsstillelse av spesielle utdanningsbehov, knyttet eller ikke, til funksjonshemming.... [-]

Guatemala Guatemala by
Februar 2020
Spansk
Deltid
6 år
Campus
Les mer på norsk
Universidad Galileo de Guatemala

Han studerte industriell ingeniørfag, en av karrierer med det største handlingsområdet og arbeidskraftforsyningen i verden. ... [+]

Det fokuserer på utforming av produksjonssystemer. Industriell ingeniør er orientert til analysen av komponentene i et produktivt system, for å skape effektive og effektive systemer med høy produktivitet, både i produkter og i tjenester. Det oppnår også design, implementering og forbedring av prosesser for å generere varer, tjenester og produkter som svarer til de høyeste standardene.

Fagpersoner utdannet til å ta ansvar for planlegging, programmering, utvikling, gjennomføring, drift og kontroll av produksjonssystemer av varer og / eller tjenester, med en moderne og nåværende tilnærming til integrering av menneskelige, materielle og økonomiske ressurssystemer.

Pashminu / Pixabay... [-]

Guatemala Guatemala by
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidad Galileo de Guatemala

Bli en ingeniør av løsninger på tekniske problemer i bransjen som studerer Electronics Engineering. ... [+]

Den elektroniske engineering karriere har en karriere på over 20 år, som er preget av å undervise sine studenter den nyeste teknologien. Det grunnleggende målet har vært opplæring av fagfolk på høyt nivå innen elektronikk, med ulike evner som fører ingeniøren til å generere teknologi for å designe, planlegge, utvikle, integrere, innovere og vedlikeholde de elektroniske systemene i ulike sektorer som f.eks. den elektriske, kommunikasjon, helse, transport, industri og tjenester. På den måten opprettholdes høye kvalitetsnivåer alltid for å øke produktiviteten og konkurranseevnen til selskapene.

Elektronikkingeniør deltar i utformingen og gjennomføringen av prosjekter for å løse tekniske problemer på ulike områder, ved hjelp av mikroprosessorer og mikrokontroller, virtuell instrumentering, samt analoge og digitale elektroniske systemer. For å oppnå dette formålet har vi bygget en karriere som har ulike faglige allianser med multinasjonale selskaper, der vi kan nevne Nasjonale Instrumenter for området for virtuell instrumentering og industriell kontroll. Freescale Semiconductor, for området mikroprosessorer og digital kontroll og Xilinx, for området digital design.... [-]

Guatemala Guatemala by
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidad Galileo de Guatemala

Bli en internasjonalist og bli med på viktige nasjonale og internasjonale institusjoner innen internasjonalt samarbeid og PR. ... [+]

Graden i diplomati og internasjonale relasjoner stammer fra behovet for å trene eksperter i internasjonal og interinstitusjonell ledelse, kunnskapsrik om lov og internasjonal praksis, med en faglig og praktisk opplæring som gjør det mulig å skape og utnytte utviklingsmuligheter på områdene av samarbeid, diplomati, politikk, handel, industri og kultur til fordel for Guatemala og Guatemalanere.

målsettinger

Forbered fagfolk med de nødvendige ferdighetene til å delta vellykket i enhver aktivitet som involverer bedrifter, institusjoner, statlige og internasjonale organisasjoner og deres avledninger innen protokoll og internasjonal serviceadministrasjon.

995645 / Pixabay

pensum... [-]
Guatemala Guatemala by
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidad Galileo de Guatemala

Han arbeider med offentlige figurer og kjente medier, utvikler strategiske planer, rådgiver og analyserer bilder og muntlig og skriftlig kommunikasjon. ... [+]

Karrieren i Public Image søker å bidra til dannelsen av høyt utdannede fagfolk som er utviklet på en omfattende og konkurransedyktig måte innen rådgivning, strategisk design, utvikling og implementering av offentlige bildeprosjekter på personlig, institusjonelt og bedriftsnivå med kunnskap dyp PR-ledelse, corporate image, sosial og politisk samt mediestrategier.

målsettinger

Bidra til opplæring av høyt kvalifiserte fagfolk som utvikler seg på en omfattende og konkurransedyktig måte innen strategisk utforming og implementering av Public Image-prosjekter for enkeltpersoner, institusjoner og bedrifter med inngående kunnskap om PR, ledelse og media kommunikasjon.Pixabay / Pexels... [-]

Guatemala Guatemala by
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Universidad Galileo - Miembro de edX

40 AÑOS FISICC