Universidad Galileo de Guatemala

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Galileo University er en overordnet utdanningsinstitusjon, produkt av 40 års arbeid og konstant innsats fra en utvalgt gruppe fagfolk ledet av Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., grunnlegger og rektor, som har klart å forme et pedagogisk forslag helt forskjellig fra den tradisjonelle og det drives av et veldig klart motto: "Å utdanne er å forandre visjoner og forvandle liv."

Det ble godkjent av Rådet for privat høyere utdanning av Guatemala, styrende organ i landets private universiteter i oktober 2000, noe som gjør det til det første universitetet i Guatemala med et teknologisk fokus.

"Vi vil at du skal forfølge din lidenskap, for å gi deg muligheten til å oppdage, skape, endre, muliggjøre det umulige og at du kan gå utover hvor mange ikke har det."

Dr. Eduardo Suger Cofiño Ph.D.

Grunnlegger og rektor ved Galileo Universitetet

Institusjonell filosofi

Galileo Universitet baserer sine aktiviteter på individet som et menneske; anerkjenner behovet for å støtte utviklingen av Guatemalans generelt og er fullt klar over at utdanning er hovedverktøyet for vekst av mennesker.

Mener i undervisningen av etiske, juridiske og økonomiske prinsipper for et samfunn av frie og ansvarlige mennesker, i den fredelige sameksistensen av mennesker uten betydning av religiøs tro, eller raser eller politikk.

Tror på lærere som den viktigste forandringsfaktoren i samfunnet, og oppfatter det presserende behovet for å tilby pedagogiske muligheter til å akseptere og delta i prosessene for reengineering av utdanning, samt i effektiv trening av nye generasjoner.

Tror på det presserende behovet for å gjøre tilgjengelig for det pedagogiske samfunnet i landet, de teknologiske verktøyene som er nødvendige for bedre opplæring.

Tror på det presserende behovet for å forbedre forholdene i vårt miljø, for å skape et hensiktsmessig økologisk miljø for fremtidige generasjoner, gjør oss til å tenke på prosjekter av nasjonal betydning i denne disiplinen. Han mener også at de økologiske forholdene i vårt land og vår geografiske posisjon inviterer oss til å ta ledelse i Latin-Amerika.book, read, studentgeralt / Pixabay

misjon

Opplæringen av fagfolk med verdensklasse faglig fortreffelighet, høy rettferdighetsånd og menneskelige og etiske verdier, til tjeneste for vårt samfunn, med moderne vitenskap og teknologi.

Vi er forpliktet til vårt land for å gi deg muligheten til å få tilgang til universitetsstudier til alle uten forskjell på rase, sosial status eller geografisk plassering.

utsikt

Vi fremmer utviklingen av menneskelig tenkning, revolusjonerer høyere utdanning.

Formålet

Dannelsen av sanne deltakere i løsningen av samfunnsutviklingsproblemer i Guatemala-samfunnet. Vi er en pedagogisk enhet som fremmer bruk av vitenskap og teknologi for løsning av nasjonale problemer.

Steder

Guatemala by

Address
4A Calle,7a. Avenida
01010 Guatemala by, Guatemala avdeling, Guatemala

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss