American College of Thessaloniki

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ACT (American College of Thessaloniki) er høyere divisjon av Anatolia College, en institusjon med en lang og prestisjefylt historie som går tilbake til 1886.

HANDLING er akkreditert i USA av NEASC (New England Association of skoler og høyskoler) gjennom sin kommisjon for høyere utdanning. I tillegg til ACT ha full NEASC akkreditering, den studieprogrammer levert på ACT er også validert av Open University, UK. HANDLING har også fått konsesjon av den greske regjeringen til å operere som en privat etter videregående utdanningsinstitusjon ( "College").

HANDLING'S omfattende undergraduate pensum tilbud Bachelorgrader i Business (Med 4 konsentrasjoner), informatikk, Databehandling, internasjonale relasjoner, Norsk (Med 2 konsentrasjoner) og kombinerte bachelorgrader i Turisme og gjestfrihet i samarbeid med anerkjente utdanningsinstitusjoner i Sveits og USA. Videre tilbyr høgskolen en Master of Science (MS) i Hospitality and Tourism Management Og en Master i Business Administration (MBA) med konsentrasjoner i Bank og finans, entreprenørskap, ledelse og markedsføring i den digitale tidsalderen.

HANDLING tilbyr også en omfattende behov og fortrinn basert på økonomisk støtte program.

Steder

Thessaloniki

American College of Thessaloniki

Address
American College of Thessaloniki,
Vasiliou Sevenidi 17, Pylea

555 35 Thessaloniki, Thessaloniki, Hellas
Telefon
+30 231 039 8398