ICBS Business College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ICBS 40 år med vellykket drift og faglig konsistens

ICBS Business College ble grunnlagt i 1977 i Thessaloniki av et team av forskere for å møte behovet for Business Education. Utvidelsen av handlinger i andre byer fulgte. Fra første øyeblikk var hans filosofi basert på:

  • Utdanning i henhold til de mest effektive europeiske og internasjonale standarder.
  • Studieretninger skreddersydd til markedets behov og fremtidige utviklinger i det globaliserte miljøet.
  • Akademisk stab som kombinerer akademisk infrastruktur med praktisk erfaring.
  • Antroposentrisk tilnærming til å utvikle umiddelbarhet, relasjoner i et fruktbart lærerikt klima for å lette læring.
  • Sysselsetting i næringslivet slik at nyskapende og nye ideer blir opprettet og fremfor alt utvikler seg til en effektiv forretningsaksjon.

I samarbeid med etablerte britiske statsuniversiteter (Ulster, Kingston, Winchester) og akkrediteringer fra International Academic Recognition Organisations (AMBA, QAA, NARIC, PRME), har ICBS tilbudt og tilbudt grunn- og postgraduate programmer

  • Business administrasjon
  • markedsføring
  • Finansiell ledelse og regnskap
  • Økonomi

Bidrar vesentlig til etableringen av tusenvis av høyt utdannede kandidater som har lykkes med å drive bedrifter og organisasjoner, både i privat og offentlig sektor.

ICBS Business College , som driver og tilbyr sine programmer i Thessaloniki og Athen, fortsetter å støtte og veilede studenter og nyutdannede så vel som det bredere næringslivet i å nå sine mål.

ICBS Thessaloniki Campus

Bare 10 kilometer fra sentrum av Thessaloniki ligger Galene-campuset i Oreokastro, som eksemplariserer 14.000 kvadratmeter privateide fasiliteter, spesielt designet for å støtte lærer- og studentinnsats i strækt etter excellence.
ICBS Galene Campus inkluderer: Klasser utstyrt med audiovisuelt media og interaktive projektorer, Konferansesal 240 personer, Datorlaboratorier, Bibliotek og leserom, Administrasjonskontor, Skolestudier, Konferanserom, Sekretærkontorer, Alumni kontor, Idrettshall

ICBS Athens City

ICBS Athens International College ligger i den greske forvaltningsforeningen (EEDE), som ligger i Kato Patisia, Aten-regionen. Komplekset huser et konferansesenter med plass til 390 personer, undervisningslokaler, seminarrom, biblioteker og laboratorier gjør det til et ideelt miljø som fremmer læring i en akademisk setting.
For mer informasjon om skolen: www.icbs.gr
For mer informasjon om University of Winchester: www.winchester.ac.uk

Bor i Thessaloniki

Thessaloniki er den nest største byen i Hellas, med over 1 million innbyggere i hovedstadsområdet og hovedstaden i Makedonia.
Byen Thessaloniki ble grunnlagt i 315 f.Kr. av Cassander of Macedon. En viktig storby ved den romerske perioden, Thessaloniki var den nest største og rikeste byen i det bysantinske imperiet. Den ble erobret av osmannerne i 1430 og passert fra det osmanske imperiet til Hellas den 8. november 1912.
Thessaloniki er Hellas andre store økonomiske, industrielle, kommersielle og politiske sentrum; Det er et viktig transportpunkt for Hellas og Sørøst-Europa, spesielt gjennom Thessaloniki havn. Byen er kjent for sine festivaler, arrangementer og levende kulturliv generelt, og regnes som Hellas kulturelle hovedstad.
Arrangementer som Thessaloniki International Trade Fair og Thessaloniki International Film Festival arrangeres årlig. Thessaloniki var 2014 Europas ungdoms hovedstad. Thessaloniki er hjemsted for mange bemerkelsesverdige bysantinske monumenter, inkludert de paleokristiske og bysantinske monumentene i Thessaloniki, et UNESCOs verdensarvliste, samt flere romerske, osmanske og sardiske jødiske strukturer. Byens hoveduniversitet, Aristoteles Universitet, er den største i Hellas og på Balkan.
Thessaloniki er et populært turistmål i Hellas. I 2013 ble National Themaloniki inkludert i Thessaloniki i sine største turistmål, mens i 2014, Financial Times FDI-magasinet (Foreign Direct Investments), erklærte Thessaloniki som den beste middelstore europeiske byen for fremtiden for menneskelig kapital og livsstil. Blant gatefotografer er sentrum av Thessaloniki også ansett som det mest populære reisemål for gatefotografering i Hellas.

Bor i Athen

Athen er hovedstaden og største byen i Hellas. Athen dominerer Attica-regionen og er en av verdens eldste byer, med sin registrerte historie som strekker seg over 3400 år og den tidligste menneskelige tilstedeværelsen begynner et sted mellom 11. og 7. årtusen fvt. Klassisk Athen var en mektig bystat som oppsto i forbindelse med den seagoende utviklingen av havnen i Piraeus, som hadde vært en tydelig by før sitt femtende århundre fvt-samarbeid med Athen. Et senter for kunst, læring og filosofi, Plato's Academy og Aristoteles Lyceums hjem, er allment referert til som vest for sivilisasjonens vugge og demokratiets fødested. I moderne tid er Athen en stor kosmopolitisk storby og sentral for økonomisk, finansielt, industrielt, maritimt, politisk og kulturelt liv i Hellas. Athen er hjemsted for to UNESCOs verdensarvsteder, Akropolis i Athen og det middelalderske Daphni-klosteret. Athen er også hjemsted for flere museer og kulturinstitusjoner, som det nasjonale arkeologiske museet, med verdens største samling av antikke greske antikviteter, Akropolis-museet, Museum of Cycladic Art, Benaki-museet og det bysantinske og kristne museet.
Hellas er et av de billigste landene i Europa for utlendinger, både for turister og internasjonale studenter. I gjennomsnitt vil du trenge rundt 450-700 EUR / måned for alle utgifter, inkludert overnatting, som er rimelig, sammenlignet med andre europeiske destinasjoner (Spania, Tyskland eller Italia) der gjennomsnittlige månedlige levekostnader er mellom 800 og 1.000 EUR.

Steder

Aten

ICBS ATHENS INTERNATIONAL COLLEGE

Aten

Address
3, Rethimnou Str.
10682 Aten, Sentral-Athen, Hellas

Thessaloniki

Address
Thessaloniki 108, Oreokastro 570 13
Thessaloniki, Thessaloniki, Hellas

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss