MBS College of Crete

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

College of Crete MBS ble grunnlagt i 1979, og har gjennom de mellomliggende årene opplevd endring, forbedring og kontinuerlig vekst. 34 år senere er vi stolte av samarbeidet vårt med både industri og andre utdanningsinstitusjoner, vår mangfoldige portefølje av studenter og av kontinuerlige investeringer i å utvikle oppdaterte lærings- og læringsfasiliteter.Students learning together Alexis Brown / Unsplash

vår filosofi

College of Crete MBS tilbyr strukturer og viktige samarbeid, med internasjonal anerkjennelse, for å gi moderne universitetsutdanning. På grunn av kravene til spesialisert kunnskap og evner som stilles av de internasjonale markedene, må nåværende studenter være høyt utstyrt for å sikre en vellykket karriere i det konkurrerende arbeidsmarkedet.

Vår visjon

MBSs visjon er å bli en ledende privat institusjon for høyere utdanning i regionen Middelhavet.

For å oppnå denne visjonen har MBS mål om en kontinuerlig tilbud av høy kvalitet på utdanning, utvidelse av driften og attraksjon for potensielle studenter rundt Middelhavet.

Vår strategi

MBSs hovedstrategiske mål er å gjøre det mulig for studentene å oppleve det samme læringsmiljøet med studenter som studerer på universitetsbaseens hovedsted. MBSs strategi for levering av programmer fokuserer på små klassestørrelser (opptil 25 studenter) i motsetning til greske offentlige universiteter der klassestørrelsen er stor (mer enn 250 studenter). Å opprettholde små klassestørrelser er en grunnleggende komponent i prosessen med å effektivt overvåke fremdriften til hver elev og gi høyest mulig støtte. Overvåking av hver enkelt elevs ytelse og fremgang bidrar til den samlede lærings- og læringserfaringen og kvaliteten på programmet (e).

Hvorfor studere med oss

  • Utdanning av høy kvalitet fra British University på et av de vakreste stedene i Europa.
  • Nyutdannede har tilegnet seg nødvendig kunnskap, ferdigheter og evner for å skille seg ut og utgjøre en forskjell i arbeidsmarkedet.
  • Utdannet med samme grad som tildelt studenter som studerte ved UK University og gir de samme faglige rettighetene.
  • Internasjonal anerkjennelse av den tildelte graden og betydelige karriereutsikter både i Hellas og i utlandet.

Steder

Heraklion

Address
Olimpionikon,84
713 04 Heraklion, Hellas

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss