Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

117270_DSC01796edit.jpg

Om oss

Det samfunnsvitenskapelige fakultet, Hong Kong Baptist University består av syv avdelinger: Utdannelsesstudier, Geografi, Regjeringen

Fakultetet nærmer seg akademisk utvikling gjennom en rekke sentre, de er avansert institutt for moderne kinesiske studier, senter for barneutvikling, senter for kinesisk by- og regionstudier, senter for geokomputerstudier, senter for global idrett og rekreasjonsstudier, senter for fremskritt for samfunnsvitenskapelig forskning, senter for traumebehandling og velvære, senter for ungdomsforskning og praksis, velværefremmingssenter, sammenlignende styresenter og politikkforskningsenter, dr. Stephen Hui forskningssenter for fysisk rekreasjon og velvære, europeisk dokumentasjonssenter , Asia Energy Studies Center, Modern History Research Center, Senter for læringsvitenskap, og sosialt arbeidspraksis og mental helse senter.

Våre medarbeidere er finansiert og fullt engasjert i banebrytende forskning, ofte med studenter. Noen av våre nylige og bemerkelsesverdige henvendelser har adressert sosial og politisk (inkludert aksenter på komparative analyser av Kina, kjønn, kristendom); urbane og mobile Kina; sosial rettferdighet og likestilling; miljøforandringer og helse; ungdom og velvære; sosial og sportspsykologi. I tillegg til en rekke populære lavere æresbevisninger tilbys grader våre innovative profesjonelle grader tiltrekker og serverer lærere, offentlige administratorer, sosialarbeidere, byplanleggere, samfunnsarrangører og mange andre fra hele Kina og utenlands.

Syn

Engasjert samfunnsvitenskap som inspirerer til suksess hos studenter og bygger et bedre samfunn.

Oppdrag

Akademisk fortreffelighet gjennom å harmonisere samfunnsvitenskapelig forskning og undervisning og engasjere seg i samfunnet.

117272_RCP_0967_1edit.jpg

Verdier og prinsipper

Vi er en karakteristisk akademisk kropp hvor enkeltpersoner med mangfoldige ferdigheter og talenter kommer sammen for faglig fortreffelighet.

Vi verdsetter delte forpliktelser til ubarmhjertig jakt etter sannhet; Respekt for faglig forskjell og sosial mangfold; og profesjonalitet.

Et sett med tverrkulturelle prinsipper styrer hvordan vi gjør ting og inkluderer: Synergi, Samarbeid, Gjensidig, Innovasjon og Prioritering.

Strategiske prioriteringer

  1. World Class Research
  2. Beste studentopplevelse
  3. Opprettholdt Academic Excellence gjennom Synergy

110274_1.JPG

117273_DSC01508edit.jpg117369_RCP_0806_1edit.jpg

Steder

Hong Kong

Address
Room 1325, 13/F Academic and Administration Building, Baptist University Road Campus, Hong Kong Baptist University, Kowloon Tong, Hong Kong
Hong Kong, Hongkong