Les den offisielle beskrivelsen

Om kommunikasjonsskolen

Kommunikasjonsskolen i Hong Kong Baptist University ble grunnlagt i 1968. Det gir et omfattende utvalg av programmer i kommunikasjon tilgjengelig i Hong Kong på lavere og høyere nivå.

Inne i den fireårige læreplanen for Bachelor of Communication (Honours) Programmet, tilbyr skolen tre valg av store og en rekke konsentrasjoner i spesialiserte områder. De inkluderer:

  • Film: Tilbyr to konsentrasjoner i animasjon og mediekunst og film og fjernsyn.
  • Journalistikk: Tilbyr tre konsentrasjoner i kinesisk journalistikk, data- og mediekommunikasjon og internasjonal journalistikk.
  • PR og reklame: Tilbyr tre konsentrasjoner i reklame og merkevarebygging, organisasjonskommunikasjon og PR.

Skolen driver også selvfinansierte bachelorprogrammer og høyere diplomprogrammer. På forskerutdanningen inkluderer spekteret av undervisede masterprogrammer i kommunikasjon, film, fjernsyn og digitale medier, produserer for film, fjernsyn og nye medier, internasjonale journalistikkstudier, medieforvaltning. Det er også forskerutdanningsprogrammer (MPhil og Ph.D).

Skolen har etablert en rekke forskningsinstitutter og sentre for å utnytte drivstoffkvalitet i en rekke fokusområder og å dyrke tverrfaglig forskning.

97877_97848_AO8K5684.JPG

Innenfor en spesialbygd bygning har skolen en effektiv tildeling av undervisningsressurser samt tilgang til det nyeste utstyret. AI Media Research Laboratory og VR

Skolen opprettholder nær tilknytning til Hongkongs media og kreative næringer. Gitt sin lange historie og innflytelse, er det ikke overraskende at mange av de eldste stillingene i disse næringene er okkupert av sine alumner med fremragende prestasjoner. Disse relasjonene har ikke bare etablert et sterkt rykte for skolen, men også tilbudt nettverksmuligheter for alumni og fungerte som en kilde til kunnskap for nåværende studenter.

Alumni Deling Forum, med fremtredende filmregissører, manusforfattere og kreative styremedlemmer som har uteksaminert seg fra skolen, 1. Global University Film Awards, Pulitzer-premievinduer-workshoppen og ulike mesterklasser og forskningsseminarer er alle eksempler på hendelser organisert av skolen for å fremme relasjoner med akademia og industrier der studentene skal jobbe i fremtiden.

97876_97849_DSC_0302bufaaward.JPG

Visjon og misjon

I tråd med universitetets "full person utdanning" filosofi er oppdraget til kommunikasjonskolen å gi en nyskapende tilnærming til sitt felt og å bygge videre på enhet, ledelse og vekst for å betjene sine studenter og samfunnet best. I denne perioden med informasjon og kommunikasjon betyr et sterkt program i kommunikasjon en institusjon av moderne betydning. Student som bor i det 21. århundre skal ha en forståelse av de mange dimensjonene av kommunikasjon, en bevissthet om kommunikasjonsprosessen og velutviklede ferdigheter som kommunikator. Et slikt program dyrker dessuten det kritiske sinnet og stimulerer den kreative ånden. Forpliktet til å oppnå fortreffelighet i undervisning, forskning og tjenester, forsøker fakultetet å gjøre skolen til et sted for kontinuerlig intellektuell opplysning og profesjonell utvikling.

97879_97850_AO8K5497.JPG

I tråd med Hong Kong Baptist Universitys hengivenhet til pedagogiske bestrebelser av høyeste kvalitet har Kommunikasjonsskolen følgende mål:

Visjonerklæring

Vi ønsker å være kommunikasjonskursen i Asia, respektert for excellence i tilpasningsevne, kreativitet, innovasjon og etisk praksis, for å utdanne fremtidige ledere og fagfolk i kommunikasjon, for å skape nyttig kunnskap om kommunikasjon og for å betjene samfunnet gjennom kommunikasjon.

97875_97851_L3JOURNAL_COVER_2835BNNstudiostuwork.jpg

Mission Statement

Vi streber etter å oppfylle vår visjon gjennom helhetsutdanning, nyskapende forskning og aktiv tjeneste for Hong Kong, større Kina og det globale samfunnet.

"Sannhet er dyd" er vårt motto. Vi fastholder at sannheten skal nærmer seg gjennom fri, ansvarlig, effektiv og balansert kommunikasjon av nøyaktige fakta, ulike synspunkter og kreative arbeider. For å kontinuerlig nærme seg og opprettholde sannheten, streber vi oss:

  • Å fremme fremragende og sosialt ansvarlige samfunnsledere, utøvere og lærde gjennom kvalitetsundervisning og læring
  • Å fremme kunnskap på ulike områder av kommunikasjon gjennom schoa larly, kreativ og profesjonell produksjon
  • Å forutse og betjene de skiftende behovene til lokale, regionale og globale samfunn

Denne skolen tilbyr en bachelorprogrammet Bachelor of Communication (Honours) programmet.97878_97852_Keystonedolbyhkbu_20181029_COMD2.jpg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Hong Kong Baptist University School of Communication

Film- og TV-konsentrasjon gir bred opplæring i film, video og fjernsyn, med oppmerksomhet til relevante områder av teori, historie og praksis. ... [+]

Handle om

Film Major gir en omfattende og tverrfaglig tilnærming til medieutdanning som fremmer nyskapende tenkning og kreativitet. Studenter av denne hovedingen vil få intensiv opplæring i både praktiske og teoretiske dimensjoner av film- og mediestudier, skriptskriving, film- og fjernsynsproduksjon, animasjon, etterproduksjon og digitale medier. Vår kompetanse innen film- og fjernsynsproduksjon og kreativ teknologi gjør at vi kan dyrke nye talenter som vil bidra til den raskt voksende kreative næringen og kunnskapsøkonomien i Hong Kong, Asia Pacific-regionen og utover.

Gjennom årene har vi etablert omfattende forbindelser med filmindustrien og invitert førsteklasses fagfolk til å tjene som rådgivere. Vi er stolte av å ha en liste over alumni som er fremtredende aktører i bransjen.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Hong Kong Baptist University School of Communication

International Journalism Concentration forbereder studentene for den viktige rollen å informere Hong Kong om verden og verden om Hong Kong. Utvikling av studenters skrive ... [+]

Handle om

Studenter i Journalistikk Major forfølge studier på tre hovedområder: (1) profesjonell journalistikk, der elevene lærer prinsippene og ferdighetene til å samle, presentere og produsere nyheter og aktuelle saker; (2) teoretiske grunnlag for yrket, der studentene utvikler en konseptuell forståelse av yrket og dets rolle i samfunnet gjennom juridiske, etiske, politiske, historiske, økonomiske og mediekommunikasjonsteori og (3) komplementære studier av forholdet mellom kringkasting eller utskrift eller internettjournalistikk og samfunn, samt hvordan politikk, regjering, næringsliv og lov fungerer i både lokale og internasjonale samfunn.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Hong Kong Baptist University School of Communication

Studenter av PR-konsentrasjon vil skaffe seg både kritisk forståelse og relevante ferdigheter for å utvikle vellykkede karriere innen bedriftskommunikasjon, offentlige an ... [+]

Handle om

Public Relations and Advertising Major gir muligheter for studenter til å øve kunsten til effektiv integrert kommunikasjon i både PR og reklamekontekster i ulike typer organisasjoner. Studentene lærer teoriene og praksisene for å informere forbrukerne om praksis, tjenester eller produkter, overtale interessenter til å nå gjensidig forståelse og oppnå en toveisdialog for å styrke merkevareengasjementet.

konsentrasjoner

Public Relations and Advertising Major tilbyr tre konsentrasjoner: Reklame og Branding, Organisasjonskommunikasjon og PR.

Reklame og merkevarebygging

Reklame og Branding Concentration tilbyr trening i strategisk planlegging, merkevarefortelling og konseptuttrykk. Den forbereder studentene til å presentere ideer på en innovativ og sosialt ansvarlig måte for effektiv merkekommunikasjon og markedsføring.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Hong Kong Baptist University School of Communication
Nettsted
Telefon
3411 8154