Hong Kong Polytechnic University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Med 80 år med stolt tradisjon er PolyU et forskningsuniversitet i verdensklasse, som er rangert blant verdens 100 beste institusjoner.

Hong Kong Polytechnic University (PolyU) er et hjem for å utdanne tenkere, formidlere og oppdagere i å levere positiv innvirkning. Vi er forpliktet til å trene morgendagens ledere i dag, gjennom en profesjonelt orientert utdanning som gir nyutdannede uovertruffen plasseringer for å trives i bedrifter og bransjer.

Vi strever for tverrfaglig forskning og virkningsfulle innovasjoner for funn for å løse virkelige utfordringer. Forskerne våre utvikler banebrytende ideer, fremmer bærekraft, løfter økonomiske resultater og forbedrer samfunnene til fordel for Hong Kong, nasjonen og verden.

139960_pexels-photo-3773837.jpeg

Mottoet vårt

Å lære og søke, til fordel for menneskeheten

Ovennevnte er avledet av det kinesiske mottoet, sitert fra den store kinesiske klassikeren Yijing (Book of Change) og to eldgamle avhandlinger, en fra Han-dynastiet og den andre fra før Qin-tiden.

Den opprinnelige kinesiske teksten kan omskrives som følger: "Lær hver sannhet og bruk kunnskapen du har lært til å utføre hver oppgave" og "å lære; å tjene".

Vår visjon

Vær et ledende universitet som utvikler og overfører kunnskap, og gir den beste helhetlige utdannelsen til fordel for Hong Kong, nasjonen og verden.

Vårt oppdrag

Å forfølge virkningsfull forskning som gagner verden.

Å pleie kritiske tenkere, effektive kommunikatorer, innovative problemløsere og sosialt ansvarlige globale borgere.

Å fremme et universitetssamfunn der alle medlemmer kan utmerke seg i sine ambisjoner med en sterk følelse av tilhørighet og stolthet.

139961_pexels-photo-4126759.jpeg

Internasjonalt samfunn

Nyt en internasjonal, berikende og inkluderende campusstemning. Gjennom vårt omfattende globale nettverk får du tilgang til internasjonale akademiske utvekslinger og forbedrer din forståelse og forståelse av kulturelt mangfold og bredere sosiale problemer. Alle studenter oppfordres til å ta på seg mobilitetsprogrammer for studenter utenfor Hong Kong.

Internasjonalt fakultet

PolyU fremmer internasjonalisering blant lærere og ansatte. Vi søker aktivt mangfold i fakultetsorganet gjennom proaktiv rekruttering og oppbevaring.

Våre lærere og ansatte deltar i mange multikulturelle aktiviteter på campus og forbedrer våre globale forbindelser aktivt gjennom forskning, utdanning og kunnskapsoverføring.

Globale perspektiver i akademiske programmer

PolyU pleier studentene til å operere trygt i et internasjonalt arbeidsmiljø og å gi positive bidrag som globale borgere.

Vi tilfører et verdensperspektiv i alle programmene våre og gir studentene mange muligheter til å øke global bevissthet og engasjement. Studentene kan ta kredittbærende emner utenfor Hong Kong.

Gjennom utvekslings-, internship- og Service-Learning-programmer får studentene eksponering på verdensscenen.

Internasjonale samarbeid og partnerskap

Rangert blant de 100 beste universitetene globalt, er PolyU allerede verdensledende på mange områder. Ved å mobilisere våre eiendeler og talenter, engasjere internasjonale allianser som University Social Responsibility Network (USRN) og University Alliance of the Silk Road (UASR), samarbeid og bransjepartnerskap, og etablere strategiske plattformer, hjelper vi med å bane vei for nærmere globale forbindelser.

PolyU fremmer tverrfaglig forskning, spesielt i fremvoksende områder som kunstig intelligens og robotikk, og bidrar til levende innovasjon i å løse globale og / eller sosiale utfordringer.

3000+

Forskningsprosjekter gjennomført
(2018/19)

350+

Samarbeidspartnere og institusjoner
(2018/19)

250+

Studentutvekslingspartnere
(2018/19)

416

Akademiske samarbeidsavtaler signert
(per juni 2019)

Lag fremtiden du forestiller deg

Vår profesjonelle utdannelsesmodell bruker en unik erfaringsbasert læringsmetode som består av praksis, tjenestelæring og utvekslingsmuligheter. Vi har et bredt utvalg av lokale og internasjonale leder- og utviklingsprogrammer for en virkelig transformativ utdanningserfaring - å utstyre studentene med de riktige ferdighetene til å være sosialt ansvarlige globale ledere i morgen.

Rankings

Sjette

QS Topp 50 Under 50 (2021)

25

QS Asia University Rankings (2020)

75.

QS World University Rankings (2021)

La oss høre fra studentene våre

"Min tid på PolyU har forberedt meg på global ledelse."

Amanda Putri Wantono, Indonesia
School of Hotel and Tourism Management (Graduate)

-

"Du får fantastisk tverrkulturell eksponering på boligsalene og over hele campus."

Maciej Nowakowski, Polen
Det humanistiske fakultet (kandidat)

-

"PolyUs helhetlige utdannelse bygger våre profesjonelle ferdigheter og har gjort det mulig for meg å gjøre en forskjell i verden."

Madina Kaliyeva, Kasakhstan
Fakultet for økonomi (utdannet)

-

"PolyU har fått meg til å innse viktigheten av å være en ansvarlig global borger - for det er jeg alltid takknemlig."

YC Wong, Hong Kong
Fakultet for helse og samfunnsvitenskap (Graduate)

-

"PolyU la et solid grunnlag for fremtiden min innen jordskjelvforskning."

Chen Kai-Xin, fastlands-Kina
Fakultet for konstruksjon og miljø (kandidat)

Steder

Hung Hom

Address
Yuk Choi Road,11
Hung Hom, Kowloon, Hongkong

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

BA
BBA
BSc
Denne skolen tilbyr også: