Kalinga University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Kalinga

Kalinga University , en fremste institusjon for undervisning og forskning i landet, er etablert under Chhattisgarh Private Universities (Establishment and Operations) Act 2005 og i henhold til UGC Act 1956 § 2 (f).

Dine akademiske studier vil være utfordrende. Vi tilbyr den høyeste akademiske opplevelsen og forventer at du skal utmerke seg med vekt på originalitet. Våre fremragende og responsive støttetjenester vil være aktivt tilgjengelige for deg fra begynnelsen av overgangen til universitetets liv til slutten av din grad.

Våre faglige standarder er høye. Vår strålende løvrike campus, som uten tvil er uovertruffen i landet, gir et bakteppe til ditt daglige liv og studier. Universitetsprogrammene fokuserer på å bygge dybde på forståelse, evne til tverrfaglig læring og forskning, analytiske ferdigheter, kritisk tenkning og kommunikasjon i en atmosfære av akademisk frihet og integritet.

Oppdrag

Hovedformålet med Kalinga University er å gi et læringsmiljø der fakultet, ansatte og studenter kan oppdage, undersøke kritisk, bevare og overføre kunnskap, visdom og verdier som sikrer fremtidige generasjoner overlevelse og forbedrer livskvaliteten for alle . Universitetet søker å hjelpe studentene til å utvikle en forståelse og forståelse for de komplekse kulturelle og fysiske verdenene de bor i, og å realisere sitt høyeste potensial for intellektuell, fysisk og menneskelig utvikling.

Syn

Kalinga University har som mål å være en fremragende institusjon for Talent Development og Knowledge Creation for et levende og inkluderende samfunn.

Hvorfor Kalinga University ?

infrastruktur

 • Sprawling 35 Acres wi-fi campus
 • Godt utstyrt IT, Engineering, Science, Computer Science laboratorier
 • Velfylt bibliotek
 • Multimedia Class Rooms
 • Romslig parkeringsplass
 • Hostel
 • Separate fellesrom for jenter og gutter

Studentfasiliteter

 • kantine
 • Innendørs og utendørs spill
 • Web og mobil aktivert akademisk informasjon
 • Universitets Transport128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Utover klasserommet

Mot holistisk vekst - Å gå til universitetet handler ikke bare om å få en grad. Det handler om å prøve nye ting og lære nye ferdigheter også.

KU tror på studentens generelle vekst. Det byr på utallige ekstrautviklede fasiliteter og gir varierte plattformer for studenter å lære, øve, underholde, nyte, utføre, konkurrere og fritt bruke sin tid. Ved Kalinga læring er en samtale, ikke bare et foredrag. Universitetsopplevelsen din innebærer så mye mer enn din grad.

Vi tilbyr mange muligheter til å utvikle ferdigheter og omfavne nye erfaringer og utfordringer utenfor kurset ditt. Studentene kan bli involvert i grupper, samfunn og frivillighetsarbeid for å ha det gøy, oppnå noe og gjøre en forskjell. Det er også flere fordeler for å bli med i grupper og frivillig arbeid, hvorav mange kan forbedre din CV. Erfaringer som utfyller din akademiske studie, vil gi verdiskapning til dine akademiske prestasjoner, øke sjansene for ansettelse og utvikle ferdigheter som vil være nyttige gjennom hele livet ditt.

Fordel Kalinga

Levende og læring er intimt sammenflettet på Kalinga. Samkurslige aktiviteter, forestillinger, konferanser, workshops, seminarer, sportsarrangementer er en del av elevers liv. Vi gir studentene uovertruffen frihet til å krysse avdelingsgrenser og oppdage intellektuell og personlig lidenskap. Kreativ tenkning, problemløsing og forskning er sentrale for akademiske programmer.

Vi samarbeider for å sikre at hver student har best mulig utdanning, og vi tar kontinuerlige tiltak og gir ressurser som beriker studenter faglige erfaringer i Kalinga, fremmer mangfold, forbereder ledere og posisjonering Kalinga i fremkanten av innovasjon i universitetsutdanning.

Vi skyver grensene for kunnskap

 • Vi skaper fremtiden: Vi tilbyr mange muligheter til å utvikle ferdigheter og omfavne nye erfaringer og utfordringer utenfor kurset for å gjøre deg klar for industrien. Du vil få en fremragende læreropplevelse her.
 • Vi tilbyr den fineste undervisningen: Foredrag er hvor du vil lytte til eksperter som deler sin kunnskap og funn på utfordrende og tankevekkende måter. Som en KU student vil du være en del av den akademiske eliten og lære av ledende eksperter. Studiene dine vil være utfordrende og inspirerende. Våre fakulteter sørger for at læring er en samtale, ikke bare et foredrag.
 • Vi gir muligheter til de beste hjernene: Vi ønsker studenter velkommen fra et bredt spekter av sosiale og kulturelle bakgrunner, og tror på å fremme originale tenkere, stimulere og stimulere nysgjerrige sinn for å skape studenter med innovative ideer, perspektiver og tilnærminger.

Steder

Naya Raipur

Address
Kalinga University Kotni Near Mantralaya
SLT Water Front First Floor 301-303
Naya Raipur– 492101 (CG) India

Naya Raipur, Chhattisgarh, India