The National Management School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The National Management School ble startet i India, av en gruppe professorer fra ulike amerikanske universiteter som ønsket å tilby American kvalitet høyere utdanning i IndiaVed rimelige avgifter. NMS begynte med den hensikt å gi ledelsen utdanning. Senere andre programmer ble tilsatt, og The National Management School i dag er en innovatør i å tilby amerikansk stil høyere utdanning i India, både på lavere og høyere nivå.

NMS har en 2 + 2 amerikanske bachelorgrad program i India og er den første av sitt slag! 2 år brukt studere i India og deretter en overføring til NOEN skole i USA for den gjenværende 2. 2 + 2 amerikansk bachelorgrad tilbys i India ved The National Management School, i samarbeid med Broward College, Florida.

Fordeler med 2 + 2 amerikansk bachelorgrad program:

Studere to år i India før de overføres til utenlandsk universitet Spar opp til 40% av kostnadene for en amerikansk bachelorgrad Få garantert opptak til Florida statlige universiteter * Komme inn i Honors program, og øke sjansene for å komme inn i verdens beste universiteter American kvalifisert undervisning fakultetet - amerikansk utdanning i India

Skolens styrke er relasjonene NMS har med amerikanske universiteter og et stort nettverk av professorer.

NMS har sitt forretningskontor i Chennai, India. Vi har også en campus i Mumbai - The National Management School - West Campus.

Steder

Chennai

Address
The National Management School, RR Towers III, TVK Industrial Estate, Guindy,
600 032 Chennai, Tamil Nadu, India

Fort Lauderdale

Address
Broward College
7200 Pines Blvd, Pembroke Pines

33024 Fort Lauderdale, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss