Triatma Mulya Stenden

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Stenden University

Akkrediterte nederlandske BBA grader (nederlandsk utdanning er rangert blant de beste i verden)

Betalt Internships (Worldwide, f.eks; USA, UAE, Cruise skip), vanligvis fører til umiddelbar sysselsetting

8 Stenden studiesteder i 5 land, studere ett år i Nederland

International studenter og ansatte, personlig coaching og karriereutvikling

Mission

Slippe løs potensialet i studenter, ansatte og omkringliggende samfunn

Visjon

Visning for å lage en bedre verden

Stenden

Vårt mål er å utvikle unge fagfolk til å bli autentiske ledere og problemløsere, forberedt på å ta del i flerkulturelle miljøer og rask skiftende markedsplasser. Personlig veiledning og et sterkt fokus på praktisk læring spiller en viktig rolle i de utdanningene som tilbys på Stenden. Videre vil du få mange muligheter til å utvikle deg selv som et individ, å kunne få mest mulig ut av deg selv og for å utvide horisonten.

Stenden University Bali ble etablert i 2009 og er en del av Stenden University of Applied Sciences, en nederlandsk offentlig institusjon med mer enn 100 års erfaring i utdanning, som har utviklet seg til et globalt universitet med over 11.000 studenter med mer enn 100 forskjellige nasjonaliteter på tvers sine studiesteder i Bali, Nederland, Sør-Afrika, Qatar og Thailand. Vårt globale nettverk gir deg mange muligheter til å studere deler av studiet i utlandet for å utvide horisonten. På Stenden University Bali alle fag blir undervist på engelsk av forelesere fra ulike deler av verden. Våre studenter representerer en blanding av nasjonaliteter, noe som skaper en virkelig flerkulturelt studiemiljø.

12 grunner for å gjøre Stenden University Bali "ditt valg" av International Higher Education!

Studere ett år i Nederland Studier i Bali - Indonesia er nei. 1 turistmål Rimelig skolepenger Sikker og rimelig kvalitetsinnkvartering nær campus Den nederlandske pensum (undervises fullt på engelsk) Høy kvalitet praktisk læringsmiljø (f.eks; Alila Hotels and Resorts) Akkreditert nederlandsk BBA Degree (nederlandsk utdanning er rangert blant de beste i verden) Personlig coaching og karriereutvikling Betalt praksisplasser (Worldwide, for eksempel USA, UAE, cruiseskip), vanligvis fører til umiddelbar sysselsetting 8 Stenden studiesteder i 5 forskjellige land Internasjonale studenter og ansatte Innovative problembasert læring konsept

Campus og utstyr

Universitetsområdet Stenden University Bali ligger i den sørlige delen av øya, det viktigste turistområdet der flertallet av hoteller, restauranter og butikker kan bli funnet. Universitetsområdet ligger i et rolig område av Dalung, i et nabolag hvor mange utdanningsinstitusjoner ligger. Strendene i Seminyak og Canggu er bare en 20-30 minutters kjøretur fra campus. På campus vil du bli ønsket velkommen i en hyggelig og profesjonell studiemiljø med en vennlig, familie som atmosfære. Å være basert i Bali ikke bare gir deg muligheten til å studere i et av de mest populære turistmålene rundt om i verden, men det gir også et inspirerende miljø, med sin fantastiske natur og unike Hindu religion. På toppen av dette, er Bali anses å være en av de mest innbydende stedene som du vil oppleve og er et relativt trygt og rimelig sted å bo.

Stenden University Bali har alle state-of-the-art fasiliteter du trenger for faglig læring:

Auditorium; Class rom Møterom (PBL rom) Datalab Library (og digitale bibliotek) Vinsmaking lab Utenfor stue; kantine meditasjon rom

Alle rom har aircondition, og det er trådløst internett over hele campus. Våre studenter og ansatte representerer en blanding av nasjonaliteter, noe som skaper en virkelig flerkulturelt studiemiljø.

Studentliv

Mens han studerte ved Stenden, hvorfor ikke utvide din erfaring og utvikle dine ferdigheter ved å bli med våre utenomfaglige aktiviteter? Bli medlem av Studentrepresentant Rådet og utvikle dine organisatoriske og lederegenskaper og organisere alle slags aktiviteter for dine medstudenter (fester, futsal, utflukter, etc.). Eller, hvis du har lyst å ta del i markedsføring og kommunikasjon, hvorfor ikke bli med Stenden Promotion team som bistår markedsavdelingen i å fremme Stenden gjennom messer og arrangementer. Bli involvert i vår internasjonale studenter og ansatte samfunn som har over 15 forskjellige nasjonaliteter!

Studiestart Week

For våre nye studenter arrangerer vi en studiestart Week. Dette er en introduksjon uke for å bli kjent med dine medstudenter, campus og pedagogiske metoder; ved å bli med alle slags morsomme teambuilding aktiviteter, ekskursjoner og workshops. Innføringen uken starter en uke før starten av programmet, så sørg for at du kommer i Bali i tide for ikke å gå glipp av denne flotte muligheten! Det er ingen ekstra kostnader involvert.

Steder

Denpasar

Address
Triatma Mulya Stenden
Jl. KubuGunung, BanjarTegal Jaya,
Dalung, Kuta Utara Badung,
Bali

80361 Denpasar, Bali, Indonesia