Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Indonesia International Institute for miljø- og biovitenskap (i3L) er en internasjonal institusjon for høyere utdanning fokusert i life science med seks studieprogrammer som sine hovedpilarene nemlig Biomedisin, bioinformatikk, Bioentrepreneurship, bioteknologi, Master grad studier i næringsmiddelfag, Og Matteknologi. i3L har også satellitt-forskning og forhånd laboratoriefasiliteter der studenten kan gjennomføre sitt laboratorium aktivitet oppdrag eller involvere i forskningsaktivitet. Støttet av trippel helikser konsept som er involvert akademia, skaper forskning og bransjesamarbeid et unikt synspunkt i3L som den ledende internasjonale life science institusjon i Indonesia. i3L ligger i Jakarta, Hovedstaden i Indonesia. Opptatt med topp nasjonale og internasjonale lærere og ansatte, i3L kan støtte Internasjonale studenter til å gjennomføre sin bachelor program, internship eller summer internship program, og kan bidra til treningsaktiviteter og bærekraft av programmet.

i3L har et sterkt fokus på gjennomføringsaspektene ved de nye kunnskap, forretningsskapende ferdigheter og det er kompetanse, elevenes engasjement i virkelige internasjonale forskningsprosjekter, veier til handel, forskning og innovasjon, student eksponering og ekskursjon til næringer, språk og kultur opplæring og kvalitet livserfaringer blant andre.

10 grunner til at du bør delta i3L

Top Quality Learning Environment - Spesialdesignede klasserom, laboratorier og forskningssentre, alle utstyrt med verdensklasse state-of-the-art fasiliteter som er unike i regionen. Forskning Leadership - The i3L Fakultetet har flere publikasjoner og siteringer enn noen annen forskning midten av noe slag i Indonesia. Mest Akademiske partnerskap - i3L elevene kan gå for studie-utlandet programmer og delta i forskningssamarbeid med sine jevnaldrende på de ledende biovitenskap universiteter internasjonalt. Entreprenørskap og innovasjon Focus - En innovasjon fokus er innebygd i alle deler av en i3L utdanning, og elevene oppfordres til å utfordre konvensjonell visdom og bli involvert i utformingen av nye ideer. i3L Science Park - The i3L Science Park kobler begavede studenter med ekspertråd og kilder til kapital for å gjøre dem i stand til vellykket entreprenørskap. Internasjonalisering - i3L har flest internasjonale fakultetet, faglige partnerskap og forskningssamarbeid i Indonesia. Industrial Integration - Alle studenter ved i3L delta i reelle industrielle prosjekter som en del av sin utdanning. Global Karrieremuligheter - Studenter har en unik mulighet for internasjonal karriere plassering gjennom i3L er globalt koblet karrieresenter. Personlig Pedagogisk tilnærming - Studenter ved i3L samhandle med vår topp kvalitet fakultetet i personlig klasserom og utnytte de nyeste pedagogiske tilnærminger inkludert blended learning og globalt koblet klasserom. Holistisk læring - Studenter ved i3L drive bygge ferdigheter utenfor klasserommet gjennom fritidsaktiviteter, som inkluderer debattere og dialektikk, offentlig politikk innspill og ulike gjesteforelesninger av internasjonale tenkte ledere.

Om Indonesia og Jakarta Fortryllende Indonesia

Indonesia er det største landet i Sørøst-Asia. Som et utviklingsland, har Indonesia enn 250 millioner innbyggere. Som verdens største skjærgård med mer enn 17,508 øyer og Indonesia har en av de lengste kystlinjer i verden med en rekke strender og øya skianlegg.

Indonesia består av minst 300 etniske grupper, spredt over et 1,8 millioner km2 område på 6000 bebodde øyene. Dette skaper et kulturelt mangfold, ytterligere forsterket av hinduistiske, buddhistiske, muslimske og europeiske kolonialis påvirkninger.

Indonesia er hjem til et rikt utvalg av livsstil som strekker seg fra den ultra landsbygda i nær harmoni med naturens elementer til ultra moderne sammenlignes med noen store byer i verden.

Omformingen av den indonesiske Economy:

Indonesia står overfor en spennende og utfordrende transformasjon av sin økonomi 2015 - Regional økonomisk integrasjon i 2015 (The ASEAN økonomiske fellesskap)

Indonesia I dag 2030

World Economy Ranking

  1. 7.

    Forbruker Class 45 millioner 135 Million

    Befolkning i byer / BNP 53% / 74% 71% / 86%

    Fagarbeidere 55 Million 113 millioner

    Markedsmuligheter $ 0,5 billioner $ 1,8 billioner

Vibrant Jakarta - Indonesia National and Business Capital Velkommen til vår spennende mega-byen! Samtidig bevare mange kulturelle interesser unikt for vår by og Indonesia, er Jakarta en viltvoksende kosmopolitisk by som tilbyr mer kultur, underholdning, shopping og sightseeing enn noen andre steder i Indonesia. Sprer seg over et område på mer enn 650 sq.km (410 kvadrat miles).

Økonomien er svært avhengig av finansiell service, handel og produksjon. I 2009, 13% av befolkningen hadde en inntekt per innbygger i overkant av US $ 10 000 (Rp 108 millioner). Offisielt er Jakarta ikke en by, men heller en provins med spesiell status som hovedstad i Indonesia. Det gis mye som alle andre indonesiske provinsen.

Steder

Bandung

Indonesia International Institute for Life-Sciences (i3L)

Address
Indonesia International Institute for Life Sciences
Jl. Pulomas Barat Kav 88

13210 Bandung, Vest-Java, Indonesia
Telefon
+62 21 29567888

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss