Code Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kickstart din karriere i dag med vår universitets kreditt-vurdert boot camp. 88% av våre kandidater er ansatt innen 6 måneder.

Tenker på en karriereendring?

Trinn 1: Kodes for deg?

Ta vår gratis 5-dagers koding utfordring - bare en time videobasert teori og praktisk læring hver dag. Vi støtter deg gjennom vår Facebook-gruppe og med praktisk veiledning.

Trinn 2: Få kvalifisert

Våre skreddersydde, strukturerte tidslinjer betyr at du kan bruke deg til heltidsstudium, eller hvis du jobber, har du opptil 60 uker for å fullføre kurset. Vår studiestøtte vil gi deg den hjelpen du trenger for å holde deg oppdatert og nå dine mål.

Trinn 3: Få din drømmejobb

Dra nytte av våre nære forbindelser med tekniske arbeidsgivere for å planlegge ditt neste skritt. Vi gir deg kontinuerlig støtte, råd og veiledning etter at du har uteksaminert.

Hvorfor velge Code Institute ?

1. Universitets kredittvurdering

Du vil få et diplom i programvareutvikling kredittvurdert av Edinburgh Napier University når du oppgraderer. Vi er den eneste universitets kredittkvalifiserte kodende oppstartsleiren i Europa.

2. Påviste resultater

88% av kandidatene er ansatt innen 6 måneder. Våre kurs er utformet for å kickstart din karriere og hjelpe deg med å lande din drømjobb som utvikler.

3. Glødende vurderinger

" Code Institute katapultert karrieren min." Andres Correa "En av de beste beslutningene jeg noensinne har gjort." Patrick Monks

4. Karriereberedskap

Alt er skreddersydd for å øke employability, inkludert nettverksnettverk med arbeidsgivere og Industry Advisory Council validering av våre teknologier og språk.

5. Nybegynner vennlig

Ingen koding erfaring? Vår Stream Zero innledende modul vil utstyre deg med den kunnskapen du trenger for å slå bakken i gang når du starter kurset.

6. Fleksibel læring

Undersøk om gangen og plassering som passer deg. Vår skreddersydd tilnærming betyr at du kan bruke deg til heltid eller deltidsstudie. Vår studiestøtte vil gi deg den hjelpen du trenger for å holde deg på rette spor og nå dine karrieremål innenfor en avtalt tidsramme.

Steder

Svart stein

Address
1st Floor, Block 8 Blackrock Business Park, Carysfort Ave
Svart stein, County Dublin, Irland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: