Independent College Dublin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge oss

Du kan ha mange valg mot deg, men før du bestemmer deg for hvor du skal gå for å fullføre din lavere, høyere eller faglige kvalifikasjoner, her er noen av grunnene til hvorfor du bør velge Independent College Dublin:

Fordi vi er forpliktet til faglig dyktighet

Vi er fast bestemt på å gi alle våre studenter med en givende, profesjonell og karriere-fokuserte utdanning av aller høyeste kvalitet. Våre fakultetet medlemmer er forpliktet til å opprettholde faglig dyktighet ikke bare gjennom god undervisning, men gjennom personlig, individuell oppfølging.

Fordi vår undervisning er uten sidestykke

Våre forelesere og veiledere er blant de mest respekterte akademikere i sitt felt. Klasse størrelser er små, slik at alle kan bidra til debatt og diskusjon og ingen blir etterlatt.

Fordi våre resultater er noen av de beste i landet

Studenter ved Independent College Dublin har oppnådd noen fremragende resultater. For eksempel har vår Law Society FE1 Prep kurs bli den største og mest vellykkede i Irland, som produserer 28 individuelle første plassert premier og vinnere av Overend Scholar for høyeste karakterer i løpet av de siste fem årene (2009/2010/2011/2012/2013) .

Fordi vi er i hjertet av et pulserende sentrum

Uavhengig College Dublin har en perfekt beliggenhet for studentlivet i Dublin: vi er midt i sentrum av byen, omgitt av kulturelle, akademiske og fritidsattraksjoner. Den college har 22 undervisningsrom over 28.000 kvadrat meter av undervisning plass.

Fordi dette er en ideell læringsmiljø

Våre forelesningssaler er spesialbygd for å tilby det beste innen komfort, stil og teknologi: de er alle utstyrt med aircondition, trådløst høyhastighets internett og nettverk tilgang sammen med den nyeste presentasjon og videokonferanseutstyr.

Fordi din kvalifisering vil være internasjonalt anerkjent

Uavhengige College Dublin programmer er validert til de høyeste standarder både nasjonalt og internasjonalt. Din nye kvalifiserings står for akademiske prestasjoner, men også en dypere forståelse av faget ditt i praksis og dette er høyt verdsatt i ditt felt.

Fordi du vil nyte tiden her

Hva motivet og kvalifisering du velge, lover vi at du vil ha en interessant og tankevekkende erfaring der vil du se frem til hver klasse. Din studentlivet vil bli beriket ikke bare ved høgskolen og kurset, men etter nye venner, kolleger og en fantastisk by.

Business fakultet ved Independent College Dublin

Business fakultet ved Independent College Dublin er dedikert til levering av høyeste kvalitet utdanning og opplæring for å sette studentene i stand til å møte utfordringene i det raskt skiftende og stadig mer globalisert verden av virksomheten. Studentene tilbys et større spekter av akkrediterte lavere, høyere og videreutdanning programmer som er designet for å møte dagens og fremtidens faglige og karriere behovene til dagens virksomhet profesjonell.

Disse programmene er laget for å gi fleksibel tilgang til studenter og til profesjonelle forretningsfolk som ønsker å etablere en forankring i økonomi og administrasjon områder, eller som ønsker å forbedre sine karrieremuligheter og spesifikke virksomhet ferdigheter gjennom tilgang til den mest up-to-date teori og praktisere i sine utvalgte områder av virksomheten.

Våre forretnings kurs er i stor grad tilbys ved våre velutstyrte lokaler i sentrum av Dublin, i en levende, vennlig, progressiv og kosmopolitisk miljø. I tillegg til høy faglig standard og relevans, legger vi stor vekt på elevenes trivsel, og sikre på et personlig nivå at alle som studerer hos oss får størst mulig verdi fra erfaring.

En rekke av våre programmer er testet mot profesjonelle akkreditering og dispensasjonskrav og vår Masters rammeverk for kvalifikasjoner tilbyr muligheten til å få iscenesatt høyere kvalifikasjoner i et tempo som passer for hver enkelt elev.

Mens vår læring og undervisning understreker viktigheten av å forstå teorien om Business Studies som en disiplin, våre forretnings kurs underbygge dette med betydelig bruk av action-sentrert erfaringsbasert læring, "real-life" case studies, teamlæringsprosjekter, og individuell "live "forskningsprosjekter tilpasset individuell karriereutvikling.

Programmene innenfor Business fakultetet er supplert med en rekke tilleggsskreddersydde programmer som er utviklet for å imøtekomme behovene til bestemte forretnings og næringsliv SMB, og andre i privat eller offentlig sektor. Vi er glade for å diskutere spesielle områder av spesielle formål bestemmelsen direkte med igangkjøring klienter.

Steder

Dublin

Independent College Dublin

Address
Independent College Dublin The Steelworks Foley Street Dublin 1
Dublin, County Dublin, Irland
Telefon
+353 1 672 5058