Independent College Dublin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor Independent College

Fordi vi er forpliktet til faglig dyktighet

Vi er fast bestemt på å gi alle studentene våre en givende, profesjonell og karrierefokusert utdanning av aller høyeste kvalitet. Fakultetets medlemmer er opptatt av å opprettholde akademisk dyktighet, ikke bare gjennom god undervisning, men gjennom personlig, individuell støtte.

Fordi undervisningen vår er uten sidestykke

Foredragsholderne og lærerne våre er blant de mest respekterte akademikerne på sine felt. Foredragsholderne våre er mennesker med ekte erfaring og bransjeinnsikt. Klassestørrelser er små, slik at alle kan bidra til debatt og diskusjon og ingen blir igjen.

Fordi resultatene våre er noen av de beste i landet

School of Law er den største leverandøren i staten for levering av forberedelsesprogrammer for opptaksprøver til Law Society of Ireland. I fire av de siste fem årene har studenter på dette programmet endt på 1. plass i disse statlige inngangseksamenene. Skolens forberedelsesprogrammer for inngangseksamen til kongens kroer og barereksamenene i New York har vist seg å være svært vellykkede.

Fordi vi er i hjertet av et pulserende sentrum

Independent College Dublin har en perfekt beliggenhet for studentlivet i Dublin: vi ligger midt i sentrum av byen, omgitt av kulturelle, akademiske og fritidsattraksjoner.

Fordi dette er et ideelt læringsmiljø

Våre forelesningsteatre er spesialbygde for å tilby det beste innen komfort, stil og teknologi: de har alle aircondition og har trådløst høyhastighetsinternett og nettverkstilgang sammen med det siste presentasjons- og videokonferanseutstyr.

Fordi kvalifiseringen din vil bli anerkjent internasjonalt

Independent College Dublin programmene er validert til de høyeste standarder både nasjonalt og internasjonalt. Din nye kvalifikasjon står for akademisk prestasjon, men også en dypere forståelse av faget ditt i praktiske termer, og dette verdsettes høyt innen ditt felt.

Fordi du vil trives her

Uansett hvilket fag og kvalifikasjon du velger, lover vi at du vil få en interessant og tankevekkende læringsopplevelse der du vil se frem til hver klasse. Studentlivet ditt vil bli beriket ikke bare av høyskolen og kurset, men av nye venner, kolleger og en fantastisk by.

Om Independent College

Som president for Independent College Dublin er jeg glad for at du vurderer å videreføre de akademiske studiene dine med college.

Independent College Dublin primære mål er å bringe studentene våre gjennom læringsprogrammer som er relevante, være hos deg for alltid, er grunnlaget for din fremtidige suksess og resultere i kvalifikasjoner som blir høyt respektert i det valgte feltet.

Når den er fullført, vil din bachelor-, forsker- eller profesjonelle pris i de forskjellige fagområdene bli anerkjent uansett hvor du går, både i Irland og utenlands.

Vi er en målrettet, karriereorientert høyskole. Vi er stolte av vår personlige undervisning, levert til de høyeste faglige standardene i et interaktivt læringsmiljø av høyt kvalifiserte og vennlige lærere.

Din tid på Independent College Dublin , hvis du melder deg inn hos oss, vil være en hyggelig og faglig givende når du forbereder deg på neste kapittel i livet ditt. Du vil lære av noen av de mest bransjeerfarne og respekterte foreleserne i ditt felt i det som er et intellektuelt levende akademisk samfunn. Det vil gi deg ikke bare et springbrett til den valgte karrieren din, men også livstimer og vennskap og forbindelser som vil vare langt inn i fremtiden.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen som en del av vårt neste inntak av studenter.

Padraig Hourigan

administrerende direktør

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Studenttjenester

Independent College Dublin positive miljø med høyt energi, dypt engasjert fakultet og ansatte og et sterkt nettverk av støttesystemer gjør det til det perfekte stedet for deg å finne din nisje - faglig, sosialt og profesjonelt.

Akademisk induksjon

Å delta på høyskole for første gang kan være et spennende prospekt. Imidlertid synes mange også utsiktene til å flytte fra andre nivå til institusjon på tredje nivå kan være en skremmende opplevelse. Ved Independent College Dublin ønsker vi å sikre at denne overgangen er så smertefri som mulig. Av den grunn organiserer vi studentinduksjon før begynnelsen av hvert studium. Dette gir alle studenter muligheten til å møte sin leder av fakultetsleder, kurskoordinator og sine medstudenter.

Akademisk støtte

Hvert akademisk program har en dedikert medarbeider som tar for seg faglige problemer studentene kan støte på. Fakultetets administrative ansatte har en åpen kontorpolitikk fra 9.30 til 17.30 mandag til fredag.

Karriere råd

Independent College Dublin er klar over de stadig økende utfordringene studentene står overfor. En god CV er viktig når du søker på jobber. Det er også veldig viktig å forberede seg til intervjuer. Vår karriereoffiser vil hjelpe de siste året studentene med å skrive CV og tilby veiledning og råd i forberedelsene til intervjuet.

Datatjenester

Tilgang til tjenester som Moodle, online ressurser og tidsskrifter, trådløs internettilgang og online lagring tilbys gratis til alle registrerte studenter.

Student

Uansett om du er ute etter sport og fitness, studentorganisasjoner, lokalt uteliv eller studentaktiviteter, tilbyr Independent College Dublin deg gode ressurser og tilgang til de fineste fasilitetene. Independent College Dublin sentrum ligger en rekke fasiliteter utenfor døren.

Studentrabatter

Bruk Independent College Dublin studentkortet for å benytte deg av disse eksklusive rabattene:

  • Energie Fitness, Clarendon Street
  • Tower Records - 10%
  • Hughes
  • The Farm, Dawson Street- 10%
  • KC Peaches, Nassau Street - 10% og lojalitetskortsystem
  • Cafe Sol, Dawson Street - 15% og lojalitetskortsystem
  • Hickey’s Pharmacy - 15% avslag på resepter og 10% avslag på andre varer
  • Doktor, Suffolk Street - € 10 rabatt på konsultasjonsgebyr

Studentvelferd

Vi tilbyr råd og støtte til alle studenter på høgskolen. Enten det er bekymret for eksamen, oppdrag, overnatting eller økonomi, er Student Services Officer tilgjengelig for å hjelpe deg med bekymringene dine. Imidlertid, hvis du trenger mer hjelp og ønsker å snakke med College Counselor, vil du få en henvisning.

Denne tjenesten er gratis og fullstendig konfidensiell.

Internasjonale studenttjenester

Spesifikke tjenester er tilgjengelige for internasjonale studenter før de reiser til Irland og etter innreise for å hjelpe til med deres overgang til Irland.

Sponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

Vår beliggenhet

Independent Colleges 'hovedcampus ligger i The Steelworks, Foley Street, Dublin 1. Steelworks er en imponerende bygning på fem etasjer med 40 klasserom.

Steelworks-komplekset ligger i sentrum mellom Talbot St og Amiens St i IFSC-området. Campus ligger omtrent 600 meter fra det viktigste shoppingområdet i Henry St

Bor her

Dublin har et bredt utvalg av leiligheter, sengeplasser, losji, gjestehus og herberger der studentene lager hjem hvert år. Det er så mye å gjøre og se med tusenvis av tradisjonelle og moderne puber, restauranter og klubber. Byen har mer enn sin rettferdige andel av museer, gallerier og historiske bygninger også.

sport

Croke Park ligger like nord for elven og hjemmet til Irlands nasjonale idretter innen søm og gælisk fotball. Med en kapasitet på 82.300 er det det tredje største stadion i Europa. Rugby spilles i det fantastiske nye Aviva Stadium på Southside, mens det er hundrevis av fotball, rugby, gælisk fotball, hurling, tennis, svømming og andre klubber over hele byen.

Kunsten

Dublin har en verdensberømt litteraturhistorie, etter å ha produsert mange fremtredende litterære skikkelser, inkludert nobelprisvinnere William Butler Yeats, George Bernard Shaw og Samuel Beckett. Andre innflytelsesrike forfattere og dramatikere inkluderer Oscar Wilde, Jonathan Swift og Bram Stoker. I juli 2010 ble Dublin kåret til UNESCO City of Literature, Edinburgh, Melbourne og Iowa City med den faste tittelen. Det er flere teatre i sentrum, og de mest kjente inkluderer Gaiety, Abbey, Olympia, Gate og Grand Canal.

Underholdning

Dublin har et spennende natteliv og er kjent for å være en av Europas mest ungdommelige byer, med et anslag på at 50% av innbyggerne er yngre enn 25. Det er mange puber over hele sentrum, med området rundt St. Stephen's green og Grafton Street, spesielt Harcourt Street, Camden Street, Wexford Street og Leeson Street, og har de mest populære nattklubbene og puber. Det mest kjente området for natteliv er Temple Bar sør for elven Liffey. Levende musikk spilles populært på gater og på arenaer i hele Dublin generelt.

131223_pexels-photo-697244.jpegHelena Lopes / Pexels

Steder

Dublin

Address
The Steelworks, Foley Street
D01 X997 Dublin, County Dublin, Irland