Mary Immaculate College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1898, Mary Immaculate College ( MIC ), er en katolsk høyskole for utdanning og liberale kunst . Høgskolen tilbyr et bredt spekter av programmer innen utdanning og liberal kunst på både grunn- og videreutdanningsnivå , og over 3000 studenter driver med studier her.

7666_rsz_7534_evening_tara.png

Fundament

Da grunnsteinen for Mary Immaculate College ble lagt i 1899, var intensjonen å gi en institusjon dedikert til profesjonell opplæring av kvinnelige lærere for det katolske nasjonale skolesystemet. I dag, med over 3000 unge menn og kvinner påmeldt ved høyskolen og deltok i en rekke akade MIC programmer, fortsetter MIC å omfavne grunnleggende visjonen til Catherine McAuley, som etablerte de katolske søstrene av barmhjertighet som mestere for de mest marginaliserte i samfunnet med overbevisningen om at utdanning var viktig for livskvaliteten som alle individer skulle ha rett til. Disse varige verdiene forblir forankret i College Mission Statement når Mary Immaculate styrer et nytt kurs i det tjueførste århundre.

4602_rsz_4539_school_page_2.png

Mission Statement

College samfunnet fremmer dyktighet i undervisning, læring og forskning på grunn- og videreutdanning nivå. Den søker å fremme den intellektuelle, åndelige, personlige og profesjonelle utviklingen av studenter i et støttende og utfordrende miljø som garanterer den intellektuelle friheten til ansatte og studenter.

Spesielt søker høyskolen å fremme studentene en ånd av rettferdighet og medfølelse i andres tjeneste, sammen med en åpenhet for den enkelte religiøse tradisjon og verdier.

College fremmer en følelse av identitet beriket av en bevissthet om den katolske tradisjonen, kulturene, språkene og tradisjonene i Irland, og dets spesielle engasjement for det irske språket.

Mary Immaculate College respekterer kulturelt mangfold. Den streber etter å fremme rettferdighet i samfunnet og å gi et miljø der alle har frihet og mulighet til å oppnå sitt fulle potensiale.

7665_rsz_7535_group_at_train_station.jpg

Steder

Limerick

Mary Immaculate College

Address
Mary Immaculate College,
South Circular Road

Limerick, Fylke Limerick, Irland
Telefon
+353 61 204 300