Technion International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Technion - Israel Institute of Technology er et fremste senter for vitenskap, teknologi og anvendt forskning, og et av de ledende universitetene for vitenskap og teknikk i verden. Technion er et offentlig universitet, grunnlagt i 1912, det er det eldste universitetet i Israel. Technion campus ligger på Mount Carmel i Haifa, med utsikt over Middelhavet.

Universitetet tilbyr unike naturfag- og ingeniørstudier som undervises på engelsk. Instituttet er rangert på 1. plass i Digital Education Worldwide (Times Higher Education), rangert som 8. universitet i verden for å produsere nobelprisvinnere og 7. universitet i verden for kunstig intelligens (CS Rankings).

Technion er en viktig kilde til innovasjon og hjernekraft som driver økonomien. Technions kandidater representerer 70 prosent av Israels høyteknologiske arbeidskraft. De etablerte Israels industrielle infrastruktur, forsterket dens teknologiske forsvarsevne og pionerer i sin teknologibaserte virksomhet. Disse tjente landets rykte som verdens “Startup Nation”. Technion ligger på et moderne campus, og er hjemsted for et fremtredende fakultet, blant dem tre nyere nobelprisvinnere, og en lang liste over bemerkelsesverdige studenter inkludert ingeniører, forskere, leger, professorer og gründere. Instituttet har også blitt anerkjent som et av verdens ledende gründerøkosystemer og ble det sjette medlem av den prestisjetunge EuroTech Universities Alliance, et nettverk av toppnivå forskningsbaserte universiteter kjent for sin vitenskapelige dyktighet og livlige innovasjonsøkosystemer.

Technion ligger i Haifa, den tredje største byen i Israel. Det har mange restauranter, strender og kulturelle steder, samt en flerkulturell befolkning. Haifa er også hjemmet til noen av de største teknologiselskapene i verden, inkludert Apple (det eneste FoU-senteret utenfor USA), Microsoft, Amazon og mer.

137856_137725_summerschool.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137856_137725_summerschool.jpg" />

Technion International

Technion International fører tilsyn med alle Technions internasjonale akademiske programmer og støtter sine internasjonale initiativer og akademiske avtaler med sine utenlandske partnere over hele verden (som har mer enn 200 universiteter og forskningsrammer). Den betjener alle innkommende og for tiden påmeldte internasjonale studenter ved universitetet og fremmer deres integrering i Technion-samfunnet for øvrig.

Opplev teknisk fremragende og innovativ tenking i utlandet

Bli med studenter fra mer enn 30 land og velg fra et bredt spekter av avanserte programmer for ingeniørfag, vitenskap og entreprenørskap og innovasjon. Som en del av utlandsstudiene dine, gjør deg klar for et yrende studentliv, bor i moderne sovesaler på campus, benytter deg av Technions utmerkede idrettsanlegg, lærer hebraisk (valgfritt) og deltar i spennende sosiale og kulturelle aktiviteter.

Akademiske programmer og forskningsmuligheter på engelsk

En rekke Technion-akkrediterte akademiske programmer og forskningsmuligheter som undervises helt på engelsk, tilbys innen et bredt spekter av spennende felt. Technions unike blanding av høyt nivå akademikere, tverrfaglige holdninger og praktisk læring tilnærming, forenklet gjennom toppfag fakultetet og banebrytende fasiliteter, gir læringsopplevelser som forbereder studentene til å utmerke seg i deres fremtidige akademiske og profesjonelle karrierer.

One-Stop-Shop for internasjonale studenter

Technion International tar seg av alle internasjonale studenttjenester, inkludert opptak, akademisk administrasjon, bolig, rådgivning, orienteringsprogrammer og annen assistanse. Den organiserer også kulturelle og sosiale aktiviteter som inkluderer turer i Israel, en forelesningsserie om israelsk kultur og mer.

Utgående studentutvekslingsprogrammer

Technion International administrerer alle instituttets faglige samarbeidspartnere, og tilbyr støttetjenester for å hjelpe Technion-studenter som melder seg inn eller er påmeldt studenterutvekslingsprogrammer i utlandet.

Livstidsmulighet

Bli med og få en uforglemmelig mulighet til å lære nye måter å tilnærme oss moderne ingeniørvitenskapelige og vitenskapelige problemer og utfordringer i Israel, rik på historie og dens umåtelige vitenskapelige fremskritt, og også kjent som verdens "Startup Nation."

137855_137726_screen.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137855_137726_screen.jpg" />

Steder

Haifa

Address
Technion - Israel Institute of Technology,
2nd floor Technion City

3200003 Haifa, Haifa-distriktet, Israel

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss