Tel-Hai College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tel-Hai College tilbyr akademiske bachelor og høyere utdanning programmer som er på nivå med de ledende universitetene i landet og tiltrekker talentfulle studenter og forskere til den nordlige periferien.

Introduksjon

Tel-Hai College , inspirert av grunnleggernes ånd av banebrytende ekspertise og entreprenørskap, er en voksende leder av høyere utdanning og vitenskapelig etterforskning i Israels nordlige Galilea.

Tel-Hai , med sin unike Galilea-karakter, ligger i hjertet av spektakulær natur, og er blitt et knutepunkt som tiltrekker seg fantastiske forskere og talentfulle unge voksne fra hele Israel og rundt om i verden. Tel-Hai beliggenhet, ved siden av de ulike økosystemene til Hula-dalen, landbruksfeltet og fuglemigreringsruter langs dalen av Great Rift, sprer de frontlinjesamfunn som er spredt langs Israels flyktige nordlige grenser, sitt oppdrag å utforske og generere regionens ressurser til å skape akademi og vitenskap av global betydning. Helt anerkjent som en uavhengig akademisk institusjon i 1996, er Tel-Hai sine hovedfagområder innen disiplin Helse, Miljø og Bioteknologi. Mye av akademiens faglige bredde og vitenskapelige utholdenhet stammer fra strategisk tilknytning til MIGAL - Galilea Research Institute i Kiryat Shemona. Tel-Hai er det eneste universitetet i Israel som har et tilknyttet forskningsinstitutt.

Oppdrag

Kollegiet utnytter områdets mangfoldige naturressurser for å skape god akademi og nyskapende vitenskapelig etterforskning, noe som gir vekst i lokalene i Galilea. Tel-Hai tegner talentfulle studenter og fremragende fakultet fra Israel og verden, og utnytter sin akademiske aktivitet for den strategiske og økonomiske utviklingen av Galilea.

Syn

Høgskolen vil fungere som den akademiske og vitenskapelige leder av Galilea, forpliktet til faglig fortreffelighet, innovasjon og pionerånden til grunnleggerne.

verdier

Tel-Hai utvikler og opprettholder en kultur av samarbeid, kritisk diskurs, nysgjerrighet, mens du stadig søker etter ny kunnskap og innsikt. Høyskoleadministrasjon opprettholder den akademiske friheten og ytringsfriheten til alle individer i sin midte.

114155_MaLi20171225-0872.jpg

114162_Galileegoesglobal-advertisment.jpg

Virtuell omvisning - Tel-Hai College

Steder

Kfar Giladi

Tel-Hai Academic College

Address
road 9977, Upper Galilee, Israel
1220800 Kfar Giladi, Nord-distriktet, Israel
Telefon
+972 4 8181785

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: