ALCHIMIA Contemporary Jewellery School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Alchimia moderne smykker skole er regissert av Lucia Massei. De ekspansive toårige BFA- og MFA-programmene er utviklet i mer enn et tiår med erfaring i nært samarbeid med et team av internasjonale lærere og rådgivere, alle ledere i deres respektive kreative verdener.

Alchimias mål er å lære elevene å uttrykke sin kreativitet gjennom moderne smykker, utvikle høyteknologiske tekniske og teoretiske ferdigheter. Ved å vedta den teknologiske utviklingen av vår tid og de mest eksperimentelle kulturstrendene, oppfordrer Alchimia sine studenter til å forbedre sine talenter. Dens fokus bygger på revisjon og vedtak av tradisjonelle teknikker og nøye utvalgte materialer kombinert med eksperimentelle og banebrytende tilnærminger til design, lærer elevene hvordan man forvandler ideer og forskningsbaner i smykker og designobjekter, og hvordan man får tilgang til arbeidskonteksten.

Studentene i Alchimia er mentorert og veiledet av et team av eksperter innen smykker, design og bildekunst. Ved bruk av egne erfaringer som referanse, veileder veiledere teknikker, tendenser og utviklinger innen moderne smykker og propound emergences i personlig kreativitet ved å tilby skreddersydd veiledning og evaluering i løpet av studenternes akademiske år.

Alchimia's View

Dekalogen av Alchimia:

Sammenslåing av tradisjon og innovasjon

Vårt første mål, eller bedre, vårt oppdrag, er å mestre, bevare og spre tradisjonelle teknikker - særlig de som er knyttet til italiensk kulturarv - for å utvikle, forvandle og fusjonere dem til moderne tenkning og kultur. Vi tror det kan ikke være noen sann innovasjon uten kunnskap om hva som kom før. Tradisjon og innovasjon, som sinn og hånd, må flytte sammen.

Konstant oppmerksomhet til pedagogikk

Dette bestemte aspektet er avgjørende for vårt arbeid, og vi kan stolt si at vi har utviklet en spesiell "Alchimia-metode" basert på effektiv organisering, et miljø som verdsetter hardt arbeid, så vel som kjent atmosfære og læreplaner som balanserer teoretisk kunnskap og hands- på erfaring. Det vi tilbyr og søker etter, er en rekke perspektiver og evigvarende anrikning når det gjelder innhold og undervisningsmetoder.

Kvaliteten på lærerpersonalet

Våre lærere representerer det beste blant de ulike skolene, både italiensk og internasjonal, og de viderefører ikke bare sine tekniske ferdigheter, men deres lidenskap og dedikasjon, som er den grunnleggende betingelsen for å sikre det utmerkede læringsnivået og det unike vevet i hver kurs. Dette kan følges og ses både fra innsiden av skolen og fra utsiden gjennom sine kreative resultater.

Studentomsorg

Vårt forhold til de som går på skolen, uavhengig av typen og varigheten av kursene de valgte å delta, er alltid preget av den største oppmerksomheten til deres individuelle kvaliteter som vi sterkt oppfordrer til å uttrykke. Vi tror at kun gjennom utviklingen av hver enkeltes potensial, så vel som deres kultur, kan våre studenter (som kommer fra hele verden) effektivt bygge en opprinnelig karriere i fremtiden.

Forskning og eksperimentering

Siden vår tilnærming er preget av en permanent spenning mot selvfornyelse, er forskning en del av hvert eneste aspekt og aktivitet i skolen, fra eksperimentering med materialer til konstant refleksjon over de forskjellige "former" fra produksjonsprosesser til forbedring av vår undervisning metoder og i bredere forstand av vår coaching. Resultatene er så viktige som bekreftet av mange internasjonale priser - at vi vurderer å etablere en avdeling som er utelukkende dedikert til innovasjon og forskning i fremtiden.

Internasjonalt omfang

Våre metaforiske røtter, i tillegg til våre fysiske røtter, er dype i hjertet av Firenze, hovedstaden i den italienske renessansen og arvingen til den utfordrende arven i smykker, men de blir også utadvendte og skaper oss for å styrke samarbeidet med institusjoner spredt over hele kontinentene. Dette er fordi vi tror at kun gjennom gjensidig kunnskap og gjennom utveksling mellom ulike kulturer, som ikke bør begrenses til kunstområdet, kan vi forstå hvem vi er og oppnå innovasjon i de tingene vi velger å gjøre. Våre lærere og medarbeider, så vel som våre studenter, kommer fra hele verden, og det er også takk til dem at vårt "språk" har fått en så særegen og sterk identitet.

Forurensning

På en tid som vår, preget av en markert sektorspesialisering, så vel som mange kunstige grenser (som den syklisk tilbakekalte en mellom kunst og håndverk), der en rekke (ofte fiktive) underavdelinger eksisterer innenfor hver eneste disiplin, våre kurs integrerer systematisk elementer av konseptualisering for å bryte seg fri for disse barrierer både når det gjelder teknisk applikasjon og strukturell utvikling.

Selvstendighet

Autonomi og frihet fra enhver condition, selv byråkratisk kondisjonering, er en del av skolens DNA. Over tid har vi blitt møtt med valg om flere alternativer som ville ha endret skolens størrelse og struktur betydelig, men for oss var det bare et spørsmål om å bekrefte (og det vil også være i fremtiden) et presist valg. Det er et valg som vi anser som viktige for å sikre at en blanding av teoretisk spenning og pragmatisme, profesjonalitet og kreativ drift, som vi tror er vår største styrke.

Syn

Vår visjon er ideen om å strukturere Alchimia mer og mer som et sted som fremmer og formidler kreative produksjons- og læringsmetoder, med en fot i kunsten (i videste forstand) og en i teknisk og teknologisk forskning (inkludert industrielle applikasjoner); Kort sagt, en permanent sammenheng mellom verdener syntes ofte å være fjernt (fra et geografisk, bransjemessig, profesjonelt og kunstnerisk perspektiv), men som potensielt utfyller hverandre.

Lidenskap

Det er nøkkelordet, ettordssyntese, av skolens filosofi og det uunnværlige verktøyet for å nå hver enkelt av sine mål. Vi tror sterkt på at en av de få mulige svarene på en krise som gjelder hele en sosioøkonomisk modell, er en annen måte å forstå arbeid på, en gang gammel og moderne, en blanding av empati for de som jobber med oss, har kjærligheten for å gjøre ting riktig og streve etter konstant forbedring. Det er det vi mener ved lidenskap, det immaterielle, men materielle elementet som bestemmer suksessen til Alchimia, og omfatter både design og etikkdimensjon. Det er vår prioritet å sende dette videre til våre studenter.

Steder

Firenze

Address
Piazza Piattellina 3/r
50124 Firenze, Toscana, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss