Ferrari Fashion School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsenKom og se hvordan fremtiden din i moteverdenen blir! Bli med på Ferrari Fashion School og skap din profesjonelle fremtid hos oss. Velg det “skreddersydde” kurset for deg, og sett talentet og kreativiteten på prøve. Ferrari Fashion School er et motekademi som smir de nye hovedpersonene til Fashion, gjennom en høyt spesialisert utdanning som gir "kunnskap" og "kunnskap" til studentene. Ferrari Fashion School er et motekademi der lidenskapen er en konstant kilde til energi og inspirasjon for unge mennesker fra hele verden til å bli fremtidens beste fagpersoner. Ferrari Fashion School opprettholder partnerskapsforhold med mange selskaper i moteverdenen og med studentene, både nåværende og dimitterte, for å tilby dem jobb, utvikling og vekstmuligheter i alle ledd i karrieren. Å bli med på denne moteskolen betyr at du vil være en del av en utdanningsvei på høyt nivå, og høre til en unik gruppe med anerkjente og verdsatte fagfolk.

Ta en titt på nettstedet vårt for informasjon om profesjonelle kurs og mestere: Stylist, moteillustrasjon, designer, skreddersøm, motefotografering, Cad Designer, 2D og 3D-kunstner, og mange andre! Ferrari Fashion School har et nytt hovedkvarter i Via Savona 97, i hjertet av det nye moteområdet i byen, som for øyeblikket er vert for det meste i Milano, en by som alltid har vært kjent som motehovedstaden, ikonet for stil og design av fremragende kvalitet. viktige internasjonale motehus og showrooms, blant dem Armani, Canali, Fendi, Diesel, Elisabetta Franchi og mange andre. Det er bare her, noen få skritt fra disse viktige realitetene, der Ferrari Fashion School utfører arbeidet sitt, der de definerer nye stiler og trender, og det er også en scene for de største internasjonale begivenhetene knyttet til mote.

Ikke bare en skole, men et faktisk “moteselskap” som smir fremtidens profesjonelle i moteverdenen.

Moteverdenen er i konstant utvikling og endring, og den leter alltid etter ungdommer som har oppnådd ikke bare tekniske ferdigheter og teknikker på høyt nivå, men også en tilnærming og en arbeidsmetode som ligger nærmere arbeidsverdenen. og selskaper.

Læringshastigheten og kvaliteten på kursene våre er garantert av mange faktorer:

  • Individuelle disposisjonsklasser: Læreren følger individuelt hver elev ved å respektere sin kreativitet og personlige smak fullt ut.
  • Tilpassede studieplaner: Avhengig av kunnskapsnivået til studenten er det mulig å sette opp, etter et intervju med læreren, en "tilpasset" studieplan.
  • Lærerstyret: Utvalgt blant de beste fagfolkene i bransjen, som vil dele sin erfaring og profesjonalitet, ved å gi studentene "kunnskapen" og "kunnskapen".
  • Periodiske tester og eksamener: Å evaluere studentens forbedringer og handle raskt i tilfelle problemer eller etterslep om studieplanen.
  • Læringsmateriell: Klippekanter og utstyrt med komplett og kontinuerlig oppdatert innhold, etter de siste internasjonale trender og metoder.
  • Lagarbeid: Å utvikle gode relasjonsevner og tilby interessante muligheter til å takle profesjonelle figurer i bransjen.
  • Klasserom: Klasserommene er utstyrt med moderne og profesjonelle verktøy, som lar elevene benytte seg av det samme utstyret de vil finne i arbeidsverdenen i fremtiden.
  • Mulighet for å delta på workshops, seminarer og konkurranser: Alle studentene våre har muligheten til å få tilgang til dybdeanalyse eller spesialiseringer og jobbe i nær kontakt med profesjonelle mennesker i bransjen.

Lærebøker og læringsmateriell

Læringsmaterialet som består av lærebøker, maler og firkanter, blir gitt gratis til studentene våre. Innholdet er komplett og alltid oppdatert ved å følge de nyeste internasjonale trender og metoder.
Videre gir vi alle elevene våre muligheten til å få tilgang til skolens bibliotek, der de kan konsultere bøker og materiale, for å utvikle flere prosjekter i løpet av året.

Ferrari Fashion Lab

Klasserommene er utstyrt med komplett og kontinuerlig avansert utstyr, som er fullstendig tilgjengelig for studentene våre og lar dem bruke verktøy og materialer de vil finne igjen i arbeidsverdenen da. Egentlig ikke typiske “klasserom”, men et multifunksjonsmiljø : fra Style Office , der Stylister og designere utvikler kolleksjonene sine og gir ventilasjon til kreativiteten deres som samhandler med Modelling and Tailoring Lab , der design og produksjon av hele samlinger foregår. En skole, utformet som et faktisk moteselskap , hvor du kan jobbe i et team og direkte sammenligne deg med de forskjellige profesjonelle figurene, og det er mulig å planlegge og utvikle en ekte merkevareidentitet , ved å følge hele design- og produksjonssyklusen til en samling , fra unnfangelsen til sluttproduktet .

Arrangementer og rullebane-show

Milan har alltid vært kjent som den ubestridte motehovedstaden og har en kalender full av begivenheter relatert til motesystemets verden, som pågår hele året. Ferrari Fashion School er et motekademi som gir studentene muligheten til å være med på arrangementer og show under Fashion Fashion Week og besøke utstillinger og museer, samt de viktigste motebransjens messer av den internasjonale oversikten.

Workshops og seminarer

I løpet av året har studentene våre muligheten til å delta på workshops og seminarer om emner relatert til moteverdenen, design og skreddersøm, og møte profesjonelle mennesker i bransjen, så vel som å være en del av arrangementer, utstillinger og rullebaneshow.

Steder

Milan

Address
Via Savona 97
20144 Milan, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: