Les den offisielle beskrivelsenFinn ut hva som er det rette kurset for deg!

Kom og finne din fremtid i World of Fashion! Bli med Ferrari Fashion Skole og bygge med oss ​​din profesjonelle fremtid. Velg kurset "laget for å måle" for deg og teste ditt talent og din kreativitet. Ferrari Fashion School er en mote skole som forbereder den nye hovedpersonene i mote gjennom en høyt spesialisert trening som overfører til sine studenter på "Knowing" og "vet hvordan".

Ferrari mote skolen er en mote skole hvor er lidenskapen til å levere konsekvent, til unge mennesker fra hele verden, til energi og inspirasjon bli de beste fagfolk i morgen. Ferrari mote skolen opprettholder relasjoner med konstant samarbeid med mange bedrifter i moteindustrien og studenter, nåværende og allerede uteksaminert, for å gi jobbmuligheter, utvikling og vekst i alle stadier av karrieren. Å bli en del av denne moten skolen betyr å dele et høyt nivå banen, og å tilhøre en enkelt gruppe anerkjent og ettertraktet fagfolk.

Søk på siden vår informasjon om faglige kurs og Master Stylist, mote illustrasjon, mønster maker, sy, mote fotografi, Pattern Maker Cad 2D og 3D artist, og så mange flere!

Hvem vi er

... Ferrari mote skolenEr en mote skole som har over 15 års erfaring i opplæring, forberede og gi de nye stjernene i moteverdenen. Treningen utvikler Faglige kurs som har løpetid fra 1 til 3 år og Master Spesialisering Universitet, Med sikte på å danne høyt spesialiserte tall som opererer i den sektor av mote og luksus.

Ferrari Fashion School er inkludert i registeret av operatørene akkreditert for opplæring av Lombardia-regionen. Våre kurs er sertifisert med Kvalitet ISO 9001: 2008For å garantere profesjonalitet av den høye kvaliteten på opplæringen. Den pedagogisk kurs ta hensyn til behovet for et sterkt faglig forberedelse, der oppkjøpet av tekniske ferdigheter og praksis, blir det et hovedmål, Og er gjort mulig takket være tilstedeværelsen av mange workshops, seminarer og workshops, i tillegg til sammenligning med fagfolk som har jobbet i bransjen og som ønsker å formidle sin erfaring og profesjonalitet til studenter.

En stor oppmerksomhet er gitt til alle elever gjennom en pedagogisk metode som gir leksjoner til individuell karakter og personlige studieprogram. Det nære forholdet mellom utdanning og arbeidsmarked betyr at Ferrari mote skolen forbereder nye mote aktive spillere, takket være samarbeidet med Kamera Nazionale della Moda i Milanomed Mote Platform Training System, Italiensk mote System og takket være direkte kontakt med bedrifter, Ateliers, stilistiske studier i Italia og i utlandet. Skolen er aktiv i å fremme unge talenter, foreslår i læreplanen tverrfaglige prosjekter og workshops knyttet til en verden av kunst, mote, estetikk, fotografering og kommunikasjonSamt å tilby muligheten til sine studenter delta i internasjonale messer, events og moteshow under Milan Fashion Week. Av denne grunn Ferrari mote skolen har viktige partnerskap med internasjonale skoler og bedrifter som Triennale i Milano Fashion Training System Platform, ashcan Studio of Art i New York, Milano Mud Studio, Tiara International Academy og Academy of Communication Milan, Avon Cosmetics, Vibram, Les Hommes, og mange andre, som tilbyr studentene mange muligheter for karriere og faglig vekst.

.... ikke en "skole", men en ekte "fashion selskap" som trener fremtidige fagfolk i moteverdenen ....

Moteverdenen er alltid i utvikling og endring, og er stadig på utkikk etter unge mennesker som har tilegnet seg i løpet av sin opplæring ikke bare ferdigheter og høyt nivå tekniske ferdigheter, men også en tilnærming og en nærmere arbeidsmetodikk arbeidslivet og Aile selskaper.

Av denne grunn "vi trodde en helt ny måte å gjøre trening og forskjellig fra tradisjonelle normer. Våre studenter er plassert fra dag én i et dynamisk og multi-funksjonelle miljø der det ikke er noen klasserom, pulter, lærere osv .. men et miljø oppfattet som en ekte "Fashion Company": fra 'kontor stil hvor Reklamer og designere i teamet arbeidet med å utvikle og trekke flere nye og innovative ideer, for å Laboratory of Modeling PackageHvor ekspert og pasient hender utvikle og tilby prøver av samlingene designet av våre designere, til Fashion Show endelig og Photo Set hvor fotografer, sammen med et team av fagfolk (fra Make-Up Artist, Hair Stylist, modeller og byråer etc ..) kan skape reell fotoseanser til hele samlinger.

Lærings hastigheten og kvaliteten på kursene er garantert av flere faktorer:

  • Lessons er individuelle: læreren følger hver elev individuelt med full respekt for sin kreativitet og personlig smak.
Tilpassede programmer: Ifølge studentens nivå av forberedelser kan settes etter en konfrontasjon med læreren, et studieprogram "for å måle."
<strong>Kropps forelesere:</strong> velges fra de beste fagfolk, som &oslash;nsker &aring; dele sin erfaring og profesjonalitet, overf&oslash;re til v&aring;re studenter den "vet" og "know-how".
<strong>Test og periodiske kontroller:</strong> &aring; evaluere studentens fremgang og gripe inn omg&aring;ende i tilfelle problemer eller bak skjema.
<strong>Undervisningsmateriell:</strong> avanserte og komplette og oppdatert innhold, etter de nyeste internasjonale trender og metoder. 
<strong>Arbeid i team:</strong> &aring; utvikle gode mellommenneskelige ferdigheter og tilby interessante muligheter for diskusjon med fagfolk.
<strong>Klasserom:</strong> klasserommene er utstyrt med moderne og profesjonelle verkt&oslash;y, som tillater studenten &aring; bruke samme utstyr som deretter finne i moteverdenen.
<strong>Mulighet for &aring; delta p&aring; workshops, seminarer og konkurranser</strong> alle v&aring;re studenter har mulighet til &aring; f&aring; tilgang til innsikt eller ferdigheter og jobber tett med fagfolk.

Lærebøker og læremidler

Kursmateriellet består av lærebøker, krone og lag tilbys gratis til alle våre studenter. Innholdet er fullstendige og oppdaterte, følger de siste internasjonale trender og metoder.

I tillegg er alle studenter får mulighet til å bruke biblioteket på skolen, hvor du kan ta kontakt med tekstene og materiell som er nødvendig for å utvikle en rekke prosjekter i løpet av året.

Arrangementer og show

Milan har alltid vært anerkjent som den ubestridte hovedstad mote og tilbyr en full kalender over hendelser knyttet til en verden av mote-systemet som finner sted gjennom hele året.

Ferrari mote skolen Det er en mote skole som tilbyr sine studenter muligheten til å delta i arrangementer og moteshow under Milan Fashion Week og besøke utstillinger og museer, samt de viktigste messer på den internasjonale scene.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Ferrari Fashion School

Hovedformålet med kurset er å forberede fagpersoner som er i stand til å administrere hele produksjons syklusen, fra idébegrep til konkret realisering, gjennom en personl ... [+]

Det er en komplett profesjonell figur som har de ferdighetene som er nødvendige for å designe og lage en mote samling, fremfor alt takket være muligheten til å oversette sin fantasi til linjer og farger.

Det er drivkraften til teamet der han eller hun jobber og gir talent for å skape innovative modeller og markedets krav.

Fashion Designer jobber med mote merker, med de som utvikler og bygger vev, med markedseksperter, med mønster maker og skreddere, med modeller som vil ha sin samling, med de ansvarlige for showroom og fotografer.

I tillegg til intuisjon, kreativitet og presisjon må en Fashion Designer vite hvordan man skal jobbe i team, hvordan man skal møte tidsfrister med hensyn til kvalitet og prisstandarder for selskapet han jobber for.... [-]

Italia Milan
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
20 - 36 måneder
Campus
Les mer på norsk
Ferrari Fashion School

Fotokurset med motefotografispesialisering tar sikte på å trene en profesjonell figur som har en dyp kunnskap og ferdigheter i motefeltet: en forfatter og en kunstner, so ... [+]

Fotokurset med motefotografispesialisering tar sikte på å trene en profesjonell figur som har en dyp kunnskap og ferdigheter i motefeltet: en forfatter og en kunstner, som har kreative og designe ferdigheter, sammen med en estetisk følsomhet som er rettet mot mote og i stand til å Bruk det fotografiske bildet som en kanal for visuell kommunikasjon. Mote profesjonell fotograf kombinerer de tekniske kompetansene med de kreative og estetiske, og legger vekt på oppfatningen og kommunikasjonen av livsstil relatert til mote.

Profesjonelle utsalgssteder: På slutten av utdanningsveien kan studenten operere i arbeidsmiljøene i mote miljøet: publisering, vi, fjernsyn, fotograferingsbyråer, etterproduksjon, frilans, jobber som fotograf, fotografisk fotograf, fotografisk styling, kunst Kjøper, Studio Manager, Foto editor.... [-]

Italia Milan
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Ferrari Fashion School

Kurset illustrerer i detalj farger og tegningsteknikker ved å frigjøre fantasien og opprettelsen av flere klær og tilbehørsmodeller. Kurset er ferdig og la studenten lære ... [+]

Med tiden har mote designer figuren endret seg ganske mye. Fra den andre etterkrigstiden, med industrialisering av mote, påvirket aktiviteten den sosialkulturelle forandringen i vårt land, forvandler sosiale stemninger og vaner.

I dag er mote designer ikke bare noen som trekker en samling, men den som lager mote trender og ofte spår markedet trenger gjennom hans / hennes stilistiske intuisjoner.

En profesjonell figur med stor teknisk kunnskap om materialer, som ofte jobber på konsulentkontorer eller selskaper i nær kontakt med forretningsområdet, prototyping, kvalitetskontroll og produksjon.

Kursmål

Kurset illustrerer i detalj farger og tegningsteknikker ved å frigjøre fantasien og opprettelsen av flere klær og tilbehørsmodeller. Kurset er ferdig og la studenten lære arbeidet og den grafiske designmetoden i samlingen i hver av sine faser: fra studiet av trender til mote skissen, fra grafisk realisering via programvare (Adobe Photoshop og Illustrator) Studiet av historien om mote og tekstil varer, teknisk ark og illustrasjon teknikker; Fra studiet av gjengitteknikker til produksjon av en portefølje.... [-]

Italia Milan
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
20 - 36 måneder
Campus
Les mer på norsk