Link Campus University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Link Campus University er et privat universitet i Roma som står under det italienske universitetets forordning. Dens avtrykk er internasjonalt på grunn av sin historie og dets kallelse. Universitetet ble i 2011 anerkjent av den italienske forskriftenes dekret fra utdanningsministeren - Universitet og Forskningsnr. 374 av 21. september 2011. Link Campus University kombinerer det engelske systemets pedagogiske strategier med italiensk kultur og didaktisk metode. De fleste av kursene er undervist på engelsk, med unntak av noen som holdes på italiensk. Også, Link Campus University har et utvidet nettverk av internasjonale universiteter og selskaper. Her er kjennetegnene til hvert Link Campus University studium:

  • Maksimalt 25 studenter per klasse er obligatorisk for å lette et nært forhold mellom student og professor.
  • Non-Stop assistanse fra veiledere.
  • Mentorprogram (En ekspert fra feltet som vil gi veiledning til elevene som er nær å fullføre sin grad.)
  • Et stort bibliotek
  • En komparativ og tverrfaglig studiemetode
  • Ikke bare ex-cathedra, men interaktiv undervisning
  • Vanlige leksjoner beriket av case studies, seminarer og møter med testamente fra ulike fagområder, institusjoner og bedrifter.
  • En full kalender med hendelser som inviteres internasjonalt betraktes gjester fra alle relevante felt som økonomi, lov, politikk og kommunikasjon.
  • Et utvidet nettverk av italienske og utenlandske partnerfirmaer.

Link Campus University hovedmål er å forberede en ledende klasse som kan fungere i forskjellige systemer og land ved å gi unge mennesker muligheten til å lykkes i det stadig skiftende globale markedet.

HVORFOR Link Campus University

Fordi treningsmodellen har som mål å skape profesjonelle ledere og entreprenører, i stand til å designe og styre innovasjonsprosesser i den globale verden. Fordi merverdien som gjør tilbudet om Link Campus University så bemerkelsesverdig, består av: - Integrert opplæring mellom universiteter og bedrifter - Spesiell oppmerksomhet til metodologiproblemløsning - Bruk av de mest avanserte IT-verktøyene - Obligatorisk oppmøte - En visshet om å ta eksaminer på planlagt takket være hjelp fra veiledere - individuell opplæring med sikte på harmonisk utvikling av personlighet - tilknytning til utenlandske universiteter - velferd

Steder

Roma

Address
Via del Casale di San Pio V,44
00165 Roma, Lazio, Italia
Telefon
+39 06 94800 190

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss