University of Milan - Department of Social and Political Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Milano er et offentlig undervisnings- og forskningsuniversitet, som - med 8 fakulteter og 2 skoler og et lærerstab på mer enn 2000 professorer - skiller seg fra sitt brede utvalg av fagområder.

Et ledende institutt i Italia og Europa for vitenskapelig produktivitet, Universitetet i Milano er det største universitetet i regionen, med ca 64 000 studenter; Det er også en viktig ressurs for den sosioøkonomiske konteksten som den er en del av.

Milano er faktisk hovedstaden i Lombardia, en av de mest dynamiske og internasjonale regionene i EU, en leder i nasjonaløkonomien som står på italiensk forkant av forsknings- og utviklingsinvesteringer og forpliktelse til teknologisk innovasjon.

Universitetet i Milano har også en bemerkelsesverdig kunstnerisk og kulturell arv som inkluderer viktige historiske bygninger, arvede og oppkjøpte samlinger, arkiver, botaniske hager og det gamle Brera observatoriet bestilt av Maria Teresa fra Østerrike.

Universitetets avdelinger er plassert i viktige historiske bygninger i sentrum av Milano og i moderne bygninger i området kjent som Città Studi.

Blant palazzos som hus Universitetets fasiliteter er den gamle Ca 'Granda - et monumentalt kompleks fra det 15. århundre i hjertet av det historiske sentrum - Palazzo Greppi fra det 18. århundre designet av Giuseppe Piermarini - som bygde Scala-teatret i Milano - og den 17. århundre Sant'Alessandro College bestilt av familien Arcimboldi.

Boksamlingen, som er en av de rikeste i regionen, er bevart i 47 biblioteker, mens APICE-senteret samler sjeldne og verdifulle boklagre og arkiver.

Universitetet har også et kor og sitt eget orkester, som aktivt bidrar til byens kulturliv og mottar internasjonale anerkjennelser på en stadig hyppigere basis.

Viktige fakta om universitetet og fakultetet SPES

Universitetet i Milano er det eneste italienske universitetet blant de 21 medlemmene av LERU (League of European Research Universities)

Det står regelmessig på de høyeste stillingene blant italienske universiteter i internasjonale rangeringer

Det tilbyr mer enn 130 studie bachelor- og mastergradsprogrammer, sammen med 33 doktorgradsprogrammer og flere yrkesrettet kurs med totalt 60.000 studenter.

IPLE-bachelorprogrammet drives i fellesskap av de tre instituttene ved Det politiske, økonomiske og samfunnsvitenskapelige fakultet: DILHPS (Institutt for internasjonal, juridisk, historisk og politisk studier), SPS (Institutt for sosiale og politiske fag) og DEMM Økonomi, ledelse og kvantitative metoder).

Fakultetet ligger beleilig til i en historisk bygning i sentrum av Milano, nær Duomo (Milanos katedral), musikkskolen "Conservatorio" og Milanos moteområde

Fordeler ved å studere i Milano

Studere i et av de mest prestisjetunge og dynamiske italienske universitetene.

Studer på engelsk i et levende kosmopolitisk miljø, i en by som er vert for åtte universiteter.

Bo i en moderne og livlig by, mote hovedstad og ungdoms favoritt reisemål, i et land kjent for sin kulturarv, historiske attraksjoner og livskvalitet.

Velg å være blant de første BA-studentene for å etablere broer mellom kulturer, land og utdanningssystemer

Steder

Milan

Address
Via Festa del Perdono, 7
20122 Milan, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss