NUCB

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Nagoya Japan - hjertet av Øst-Asia

Ligger i hjertet av Øst-Asia, består Japan av fire store øyer med en befolkning på over 126 millioner. Japan er kjent for sin avanserte utdanning, og har det høyeste antall nobelprisvinnere i et asiatisk land og det nest høyeste i noe land siden 2000. Japan er den nest største nasjonale økonomien i verden, med Greater Nagoya, sentrum for produksjon av håndverk , produserer nesten 1% av verdens BNP årlig. Som den tredje største byen i Japan ligger Nagoya mellom Tokyo og Kyoto, og er kjent for sin nærhet til mange naturskjønne og turistattraksjoner, og er et flott sted å studere og nyte tiden din i Japan.

En uforglemmelig opplevelse i Japan

Å studere i Japan tilbyr en fascinerende opplevelse for internasjonale studenter som vil hjelpe deg med å utvikle seg som en person og se ting fra nye perspektiver. Japan er et av de sikreste landene i verden, og det er kjent at det er førsteklasses utdanning i fremkanten av innovasjon. Omgitt av fantastisk naturområde, fire fantastiske forskjellige årstider, rik kultur og enestående mat kan du sørge for at tiden din her blir minneverdig. Japan er en av de mest populære destinasjonene for internasjonale studenter med over 250 000 internasjonale studenter og stigende.

campus

En viktig del av vår Nisshin-campus er at utdanningsinstitusjonene og idrettsanleggene er på en enkelt campus som fører til et aktivt studentliv. Hovedcampusen er omtrent 1,5 ganger så stor som Tokyo Disneyland og omgitt av vakker natur.

Arbeid

Vi har en suksessrate på 99,2% med et dedikert team for å hjelpe elevene til å finne sin karriere. Vi har også muligheter

Fra 2017 har NUCB allerede etablert studentutvekslingspartnerskap med 130 ledende handelshøyskoler i 54 land. Under studentutvekslingsprogrammet kan studentene legge til en ny dimensjon av faglig utvikling. Undervisningsavgift på partnerskolene fravikes, og studenter med god faglig status er berettiget til ekstra stipend for å dekke kostnadene ved reise- og oppholdsutgifter.

Steder

Nagoya

Address
470-0193 Nagoya, Aichi Prefecture, Japan

Akkrediteringer