Les den offisielle beskrivelsen

Eller liberal arts utdanning er derfor vi trenger nå?

Grunnleggende om utdanning i ICLA er
Det er liberal arts.
Essensen i liberal arts typen utdanning
Snarere enn å fokusere på spesialiserte felt
Det er å lære et bredt spekter av fagområder.

Læreplanen, humaniora og liberal arts, samfunnsfag, numerisk resonnement, har blitt delt inn naturvitenskap, helse og kroppsøving fem kunnskapsområder. Ved å knytte og integrere kunnskap fra ulike felt, vokser vi personell med høy grad av frihet uten fokus på en bestemt operatør valg. Med tanke på det internasjonale samfunnet er den fasen av fremtidig aktivitet, er de fleste av klassene gjennomført på engelsk. Engelsk er også internasjonalt anerkjent som et andre fremmedspråk i et land som ikke er engelsk som morsmål. Derfor, fra inngangen til sender et levende i sovesal på campus, har dem å fokusere på mestring av engelsk.

Liberal arts ICLA Hva er forskjellen?

Erfaring og lærere som har samlet inn fra hele verden
Et høyt nivå av kvalitet,
Utenlandske fakultetet medlemmer mer enn 80% av full tid fakultet

Og lærdommen av de små klasse størrelser
Høye nivåer av utenlandske lærere

Standard antall elever per klasse 1 studieår kapasitet på 80 personer 20 personer eller mindre. Student-til-fakultetet forholdet er høyst 12: Det vil være den interaktive (elevene) leksjon i ett. Utenlandske fakultetet medlemmer er adoptert fra hele verden, så vel som USA og Storbritannia bare, har tiltrukket topp talent med erfaring har lært på nyutdannede, eller de av Universitetet i kjente skoler rundt om i verden. I tillegg er Akademisk engelsk program består av medlemmer som forstår betydningen av andre språkopplæring teori for de japanske studenter som ikke har engelsk som morsmål. Disse Derfor er det mulig å lære som passer for hver elev, og deretter bedt om å gå for firmaet leksjon. Mens berører en rekke disipliner, som studenter vippes lidenskap (passion), og er et miljø rolle universitetet er også mulig å gi som en institusjon, for eksempel talent og lidenskap skjærer når som helst. I en diskusjon format i stedet for foredraget format ICLA, studenter hovedsakelig for å lære, lederne om mangelfull forståelse mens du ser på situasjonen er Yuki og kurskorrigering.

Og sovesal av state-of-the-art fasiliteter
tverrfaglig læreplan

Lært i klasserommet med en state-of-the-art fasiliteter av den verdenskjente arkitekten Toyo Ito design, vi lever i state-of-the-art student sovesal (en klasse boarding). Også utenlandske studenter og utvekslingsstudenter bor i samme sovesal, alltid inkludert utenlandske studenter i en gruppe. Dermed blir livet til syltet engelsk på en dag, også legger til å lære en ny fantasi grunn av kommunikasjon mellom ulike kulturer. Funksjoner av liberal arts stil utdanningsprogram er "tverrfaglig pensum". Humaniora utdanning, samfunnsfag, numerisk resonnement, i tillegg til kunnskap om området naturvitenskap, er det også en ICLA I Japan forskningsprogram. I kunnskapsområdet, har det utvidet området fra kunst som musikk og male opp til kampsport. Japan Shakuhachi og koto i studien, over et bredt spekter, slik som kalligrafi, blomst-te seremoni, kurs og workshops antall hele handler også om 140. Mens opplever disse utforske "krysset av kunnskap", intuisjon og fantasi, det fremmer et bredt spekter av synsfeltet.

Åtte av de funksjonene du ønsker å velge ICLA internasjonale liberal arts undervisning

punkt en amerikansk stil liberal arts basert utdanning

Lær et bredt spekter av disipliner utover sjangeren

Liberal arts heller enn å konsentrere seg om ett av kursene vil du lære det faglige i et bredt spekter av fagområder. Dermed kan vi dyrke en rik sensibilitet og uttrykkskraft agnostiske stereotypier. Deretter humaniora og liberal arts, samfunnsvitenskap, numerisk resonnement, naturvitenskap, på jakt etter sine egne muligheter til fritt valg av fag fra området av fem som består av et helse og kroppsøving, finner vi ting som passer til sin egen evne. Vi tar sikte på internasjonal som kan svare på samfunnet å diversifisere.

punkt 2 i de fleste klasser tilbys på engelsk

Rundt 80 prosent av heltids fakultetet medlemmer er utenlandske statsborgere

I full-time fakultetet medlemmer er utenlandske statsborgere om lag 80 prosent av den internasjonale liberal arts undervisning, vil de fleste klasser er gjennomført på engelsk. Lær høyt akademisk engelsk ferdigheter gjennom å lære å multilateral på engelsk og iført evne til å kommunisere på grunn av akademisk engelsk.

punkt 3 Intensiv engelsk program EAE

Akademisk engelsk EAE

Norsk er et intensivt program for å bære den engelske styrken som er nødvendig for klasser og studere i utlandet på engelsk. Vi har etablert et system der en person kan være rimelig sikker på at nivået opp. Og intensiv læring EAE fra det første året. Utfør hvert av klassifiseringen i henhold til nivået av studenter, lesing, skriving, lytting, og samlet styrke den generelle ferdigheter generelt, slik som å snakke i ett av fagene.

punkt 4 studier i utlandet for ett år er nødvendig

Et bredt spekter av studier i utlandet

I ICLA, samarbeider med universiteter i 28 skoler i utlandet, har det vedtatt en utvekslingsstudent system som kan jobbe hardt for å studere uten undervisning byrde. Utenlands informasjon kan finnes over et bredt spekter, men det er ikke fast bare til den engelskspråklige verden. Det er også hos folk av ikke-engelsktalende land som ikke er engelsktalende, fordi muligheten til å ta en kommunikasjon som øker forventes i de kommende av det internasjonale samfunnet på engelsk.

punkt 5 liten interaktiv undervisning av

Vekt på kommunikasjon med lærere

Forholdet mellom lærere og elever skape et læringsmiljø av små grupper 1:12. Lite antall mennesker system, kommunikasjon mellom studenter så vel som avstanden mellom lærere og elever er nær også vil være tett. I så lærerne kan ringe inn det første navnet på eleven, bør det være tettheten av mørk leksjon i engelsk. Små klasser til nivå opp av engelsk er uunnværlig.

punkt 6 kritisk, kreativ, selvdrevet, mestre globale (CCIG) Tenker

Tenker å lese baksiden av ting

Gjennomgå at det er en kritisk tanke på at han har rett igjen, sørg for at det ikke er noen feil. Det er en kreativ er energien til å vokse sine kunnskaper. Og autonome global tenkning er å dyrke den internasjonale forstand.

punkt 7 pensum cross-skriveprogram Skrive-Across-the-Curriculum; WAC

Lær kommunikasjonsferdigheter ved å tenke og engelsk

Studenter om en av utfordringene tema, er et program som konsekvent til konfirmasjonen for å lage en rapport på engelsk og japansk på temaet på en kontinuerlig basis. Temaet vil velge en fra standardtemaet av 12 ICLA var forberedt. I tillegg er det også mulig å velge ditt eget tema av studentene selv i tillegg til det. Det er ved rapportering vil jobbe jevnt og trutt mens skaffe veiledning og råd av instruktør og språk Learning Center (LAC) tilhører rådgiver.

Opplev samfunnsliv av studentene på det punktet åtte siste student sovesal

Rich dorm livet internasjonal

1 år etter opptak, har det sovesal alle er obligatorisk. Fordi det er studentenes sovesal lever også studenter fra utlandet, blir det engelsk syltet bare fra morgen til kveld. Rommene er i utgangspunktet privat rom. Soves har kommunikasjon plass, slik at hver av de elever med hverandre kan utveksle av oppmerksom er sikret. Dag-til-dag utveksling med utenlandske studenter, skal tilfalle fremtiden.

Det blir menneskelige ressurser hentet fra hele verden.

Nå ville det være hva slags menneskelige ressurser i det internasjonale samfunnet er ute etter?

At det er en høy grad av kommunikasjon og presentasjonsteknikk i både japansk og engelsk flytende engelsk er å snakke. Vær kritisk, kreativ, er autonome Utland (CCIG) tenker kraft forutsatt. At du forstår de grunnleggende kunnskap om økonomi og næringsliv. Det vil bli vurdert, for eksempel at du har en forståelse og kjennskap til de ulike kulturer og fremmede språk.
I ICLA liberal arts utdanningsprogram, det fester til å skaffe utdannet og fornuftig å bli en menneskelige ressurser hentet fra fremtiden av verden.

Etter eksamen, global aktivitet.

EAE (Akademisk engelsk) og gjennomført kurs i engelsk, i en studie i utlandet campus liv og 1 års utvekslingsstudentene Du kan bære den engelske kraft høyt nivå, inkludert engelsk kommunikasjonsferdigheter på arbeidsplassen. Gjennom liberal arts typen læreplan som dekker et svært bredt spekter av områder, den festes til erverve holdning til å leve med det høye nivået av generell utdanning for å finne de områdene som jeg helle lidenskap fremtiden. Etter eksamen, kan du være aktiv i den fasen av en rekke internasjonale samfunnet til våpen en global følelse av at du lærer. I tillegg går vi på å oppgradere skolen også inkludert i utlandet vil også bli oppfordret til å få utdanning av flere kompetanseområder.

Menneskelige ressurser med en global tenkning verden venter.

Japan unik og utviklet seg Garake (Galapagos Mobile) hadde en høy grad av teknologi og ytelse, men verden standarden har blitt erstattet av smarttelefon (smarttelefon) ikke vant. Det må næres en global tenkning for å være aktiv i verden. Uansett hvor studere engelsk, selv lære liberal arts, er den sanne syn på verden ikke praktisert i utlandet ut av Japan anses å ikke holde seg til kroppen. Utenlandsopphold for å gjøre dette har vi en stor betydning. Første til å oppleve verden ut i utlandet. Et år ville være å gi oss en stor drøm og retning av banen av etter Kimi fornøyelse. Etter eksamen, fast Fumishime jorden på dine egne føtter, vil du at du er i samfunnet som har evnen til å iverksette tiltak for å gå fly hvor som helst i verden. Verden er motstanderen, vil målet være i det uendelige.

Graduation fra opptak

1 år

Internasjonale liberal arts studenter som har bestått lavere (ICLA) vil bli lagt inn i studentenes sovesal (private rom) som er innenfor alle campus.

2 år

Utenlandsopphold er obligatorisk for ett år (det andre året eller tredje år).
Det gjør bruk av utvekslingsprogrammet til vertsinstitusjonen å studere i utlandet.

tre år

Norsk lært i ett til to års, kunnskap kraft, er tenkning fast forankret, skuffen av utdannet økes med mer og mer.

4 år

Grad oppnås når uteksaminert fra den internasjonale liberal arts lavere (ICLA) planlegger en "Bachelor (International Liberal Arts) (Bachelor of International Liberal Arts)".

Innen internasjonal utveksling

Siden student sovesal er sovesal også utvekslingsstudenter fra utlandet, vil du ønsker å oppleve på daglig basis internasjonal utveksling mens du bor i Japan. Når er samlet bare i japansk vil snakke bare med japansk. International Dette dorm er en once-in-a-lifetime miljø for iterative læring av engelsk av EAE (Academic engelsk) for å lære i ICLA. I tillegg trener vi en dramatisk engelsk i løpet av kort tid i å dra nytte av LAC (Language Learning Center).

Studere i utlandet i ett år

Elevene har vært forpliktet til å studere i utlandet i ett år. Denne studien utlandet skyldes utvekslingsprogrammer med partner universiteter, hvis en person fra dette fakultetet har vært å studere i utlandet, vil være studenter av en person fra Storbritannia eller for universitetet som børsen kommer til å lære å dette fakultetet. Det er ikke til å bære en egen undervisning mens han studerte for dette. Å studere i utlandet destinasjon er også det landet universitetet at ikke-engelsk som morsmål, kan den andre også lære ordene i landet, er å ha en meget global følsomhet som er ikke begrenset bare til den engelskspråklige Hvis du putter en tanke på fremtiden for virksomheten kan du.

Binding av kunnskap

Norsk Som overliggende skoleåret også Yuki til ferdigheter opp mer og mer. I dette tilfellet vil det være å jobbe med drakter kategori til deg selv blant de faglige i ulike felt. Derfor, til pensum cross-skriveprogram binde kunnskap gjennom et bredt spekter av disipliner lært i liberal arts vil bringe mening. Studenter, glir den inn Koshite lære med naturen en fleksibel måte å tenke på, slik at paret den høyre hjernehalvdelen og venstre hjernehalvdel.

Konfirmasjonen kravet enheter er 124 enheter

I hvert årsskiftet, men det trenger ikke bestemme spesiell kampanje. For i løpet av kursene er vedtatt basert på den globale standarden "kurs nummer (Fag Number)" system. Studenter sammen med å utføre de planlagte emner av kvaliteten på innholdet i opplæringen til å utføre den valgte garanti fra umiddelbart etter opptak, fordi det antas pensum ledelsen i betraktning, slik at det er også kvaliteten på garantien for Læringsutbytte samtidig oppmuntre en steg-for-steg læring .

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Dette kurset er en invitasjon til å utforske fjerne steder og fjernt ganger fra et globalt perspektiv. Vi vil studere den verdensomspennende reise av mennesker, varer og ... [+]

Bachelor i International Liberal Arts: filosofi og religionsvitenskap Verdenshistorien

Dette kurset er en invitasjon til å utforske fjerne steder og fjernt ganger fra et globalt perspektiv. Vi vil studere den verdensomspennende reise av mennesker, varer og ideer i løpet av de siste to årtusener. Vi vil lære hvordan global handel, migrasjon, og intellektuell utveksling forandret verden. Vi vil undersøke ankomst av nye teknologier og hvordan de endret den globale økonomien. Vi vil også se på vekst og fall av mektige imperier og opprinnelsen og kjølvannet av internasjonale væpnede konflikter. Vår globale tilnærming vil tillate oss å identifisere de viktigste hendelsene i verdenshistorien og vurdere deres implikasjoner for den verden vi lever i nå.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Teorier bestemme bevisst eller ubevisst vår oppfatning av virkeligheten. Vi kan øke vår kunnskap om den sosiale verden ved å bruke ulike teorier til en viss sosialt probl ... [+]

Bachelor i International Liberal Arts: Sociology Sosial teori

Teorier bestemme bevisst eller ubevisst vår oppfatning av virkeligheten. Vi kan øke vår kunnskap om den sosiale verden ved å bruke ulike teorier til en viss sosialt problem, fordi vi vil være i stand til å se det fra ulike perspektiver. Dette kurset introduserer studentene til de store klassiske og moderne sosiale teorier. Vi diskuterer sine fordeler og ulemper. Og vi bruker disse teoriene til relevante samtids sosiale problemer. Dette er en interaktiv forelesning-type kurs. Studentene er nødvendig for å fullføre lekser før klassen, å bidra ofte til klassediskusjoner, for å lage en presentasjon, og å skrive en mid-term test og en endelig papir.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Dette kurset gir grunnleggende analytiske rammer og teorier for å forstå moderne statsvitenskap. Tegning på de store historiske politiske filosofer, moderne politiske teo ... [+]

Bachelor i International Liberal Arts: Statsvitenskap Innføring i statsvitenskap

Dette kurset gir grunnleggende analytiske rammer og teorier for å forstå moderne statsvitenskap. Tegning på de store historiske politiske filosofer, moderne politiske teoretikere og empiriske statsvitere, de grunnleggende aspekter av politikk (hvem som får hva, hvorfor, når og hvordan?) Er utforsket. Spesiell oppmerksomhet vil bli gitt til de store Statsvitenskap modeller som styrer moderne forskning i regjeringen, internasjonale relasjoner og offentlig politikk.

Mål

Ved avslutningen av dette kurset, vil studenten kunne (i) å identifisere og bruke i en evaluerende ramme de betydelige teorier og modeller for statsvitenskap, (ii) å formulere de viktigste bidragene fra de store tallene i statsvitenskap fra Platon til Rawles , (iii) å artikulere i muntlig eller skriftlig form en krangel om viktige politiske saker ved hjelp av egnede intellektuelle rammeverk funnet med statsvitenskap litteratur. I tillegg studentene (iv) vil forstå viktigheten av effektive politikk og godt styresett for innbyggerne i stadig mer komplekse samfunn.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Kurset har fire mål: Først introduserer det vokabular og konsepter, prinsipper og elementer i design, fargeteori og så videre, som muliggjør en artikulert diskusjon av ku ... [+]

Bachelor i internasjonal liberale kunst: Kunst

Art Apprecionati

Kurset har fire mål: Først introduserer det vokabular og konsepter, prinsipper og elementer i design, fargeteori og så videre, som muliggjør en artikulert diskusjon av kunst. For det andre introduserer det ulike typer kunst og kunstnere, og deres roller i samfunn og religion, både historisk og samtidig. For det tredje, introduserer det grunnleggende studieterminaler og teknikker som brukes i utskrift, skulptur, keramikk, maleri, etc. Fjerde, introduserer det konsepter og metoder for å gjøre kritisk vurdering for å vurdere fordelene ved ulike kunstverk. Under forelesningene presenteres mange viktige kunstverk som eksempler. Men hensikten er ikke å huske kjente navn, heller, for å lære å sette pris på og evaluere alle kunstverk, kjent eller ikke. Evaluering er gjennom avsluttende og endelig kritisk essay.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Dette kurset fungerer som en bred og forsiktig introduksjon til psykoakustikk, musikkpsykologi og musikalsk akustikk. Forholdet mellom produksjon, fysikk og lydoppfattels ... [+]

Bachelor i internasjonal liberale kunst: Musikk

Hvordan vi hører på musikk: Foundations of Music Perception, Cognition, and Acoustics

Dette kurset fungerer som en bred og forsiktig introduksjon til psykoakustikk, musikkpsykologi og musikalsk akustikk. Forholdet mellom produksjon, fysikk og lydoppfattelse, samt likheter og forskjeller mellom musikk og språk blir utforsket. Fenomener som absolutt (perfekt) tonehøyde, syneesthesi og amusia diskuteres. Kursaktiviteter vil inneholde forelesninger, avlesninger, eksperimenter i klassen og studentpresentasjoner.

Mål

Etter gjennomføring av dette kurset skal studentene (i) få større forståelse for hvordan musikalske instrumenter og menneskelig stemme opererer; (ii) få større bevissthet om musikalske parametere, lydens fysiske dimensjoner og det menneskelige lydsystem; (iii) få erfaring med å designe og gjennomføre grunnleggende eksperimenter og (iv) anvende kunnskap og erfaring oppnådd fra dette kurset til etterfølgende kurs i musikk og relaterte områder.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Introduksjon til språkbegreper gir studentene en introduksjon til språk ved å se likheter og forskjeller mellom en rekke språk fra et vitenskapelig synspunkt. ... [+]

Bachelor i internasjonal liberale kunst: Språkkunst (litteratur, lingvistikk)

Introduksjon til språkbegrep

Introduksjon til språkbegreper gir studentene en introduksjon til språk ved å se likheter og forskjeller mellom en rekke språk fra et vitenskapelig synspunkt. En undersøkelse av det unike menneskets språk betyr også å se på menneskets sinn og forholdet mellom forståelse og språk. I dette kurset vil vi tenke på spørsmål som: Hva er språk? Hva betyr det å vite et språk? På hvilke måter får folk sitt morsmål? Hvordan får de flere språk? Hvordan er språket unikt for menneskets art og utviklingen av menneskelig forståelse og kultur? Hvordan er språk et slags vindu i sinnet? Hvordan kan språket påvirke identiteten?... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Dette kurset tjener som en introduksjon til teoretiske, sosiale og kunstneriske tradisjoner som er nøkkelen til forståelse av den dramatiske kunsten på vestlige scenen og ... [+]

Bachelor i internasjonal liberale kunst: utøvende kunst

Western film

Dette kurset tjener som en introduksjon til teoretiske, sosiale og kunstneriske tradisjoner som er nøkkelen til forståelse av den dramatiske kunsten på vestlige scenen og skjermen. Det vil gi studentene tilgang til et bredt spekter av arbeid gjennom århundrene, samtidig som de oppfordrer dem til å tenke på slikt materiale som en del av en større, overordnet forståelse av vestlig kunst / samfunn generelt.

Mål

På slutten av dette kurset skal studentene kunne: (i) identifisere nøkkelord, folk og tradisjoner som er viktige i teater- og filmskapets historie i Vesten, (ii) vite hvordan man får tilgang til og leser primær kilder til å vedta et kritisk perspektiv på å utføre kunst, identifisere bekymringer og intensjoner fra sekundære kilder og utvikle en bevissthet om ulike tilnærminger for å gi mening om slik kunst, (iii) forstå hvordan både film og teater er både en kunstnerisk og sosial konstruksjon, bære meldinger som går utover deres egen tid eller sted, (iv) engasjere seg grundig skriftlig om de viktigste øyeblikkene i kunsthistorien ved å fremføre et argument og utvikle det på en klar og sammenhengende måte, og (v) lære å artikulere og forfine ideer i diskusjoner og presentasjoner.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Kurset er delt inn i syv seksjoner: (1) introduksjon; (2) hvordan markeder fungerer; (3) markeder og velferd; (4) økonomi i offentlig sektor; (5) fast oppførsel og organi ... [+]

Bachelor i International Liberal Arts: økonomi

Mikro

Kurset er delt inn i syv seksjoner: (1) introduksjon; (2) hvordan markeder fungerer; (3) markeder og velferd; (4) økonomi i offentlig sektor; (5) fast oppførsel og organisering av industrien; (6) økonomi på arbeidsmarkedet; og (7) emner for videre studier. Vår læring er organisert rundt følgende begreper og temaer: Vitenskapelig metode og rollen som forutsetninger i økonomisk analyse; forstå hvilke økonomiske modeller som er og hvordan de brukes positiv mot normativ analyse; markedskrefter av etterspørsel og tilbud elastisitet og dens anvendelser effektiviteten av markedene; kostnadene ved beskatning; Internasjonal handel; ulike typer eksternaliteter; begrepet offentlige varer; utforming av skattesystemet; produksjonskostnader; perfekt konkurranse, monopolistisk konkurranse, oligopol og monopol; markeder for produksjonsfaktorer; ulik inntekt og fattigdom; teorien om forbrukervalg og grenser av mikroøkonomi.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk