Amman Arab University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Amman Arab University (AAU) ble etablert i 1999 som et privat (non-profit) universitet spesialisert på høyere studier under tittelen "Amman Arab Universitetet for Graduate Studies". Det var det første universitetet i Jordan for å tilby Ph.D. programmer. I 2009, Universitetet innrømmet den første oppdateringen av Bachelor studenter og navnet ble endret til "Amman Arab University".

Universitetet har oppnådd generell og private akkreditering av Higher Education Accreditation Commission (HEAC) i Jordan, og det er et medlem av Association of arabiske universiteter.

Universitetet arbeider for å styrke kvaliteten på utdanningen og den fokuserer på å gi studentene kunnskap og ferdigheter til å være aktive og effektive medlem i samfunnet. En gruppe forskere og akademiske fagfolk har etablert universitetet for å være et fyrtårn av kunnskap og til å fungere effektivt med høy integritet på et førsteklasses nivå. Dessuten var det et behov fra institusjoner for høyere utdanning for kandidater med fremstående kompetanse til å møte dagens og fremtidens utfordringer.

Amman arabiske universitetet har levert de lokale og nasjonale markeder med anerkjente og kvalifiserte kandidater. Det totale antall studenter som har blitt uteksaminert fra Universitetet i alle programmer stiger 7000.

Vi har 90 aner heltid fakultetet medlemmer som har uteksaminert fra anerkjente universiteter og 522 lavere grads studenter og 449 hovedfagsstudenter.

Universitetet ligger på Jordan Street-Mobis med en flott utsikt over Amman (hovedstaden), Al-Balqa, og Jerash. Universitetet er bygget på 122 dekar og bygningene ved Universitetet er artikulert og blandes med originalitet og modernitet, og plasseringen er ca 12 km nord for hovedstaden Amman. Universitetet er moderne i form av fasiliteter og ressurser for å oppfylle behovene til undervisning og forskning.

Misjon og Vission

VISJON:

En godt kjent lokalt og regionalt universitet for høy kvalitet undervisning, forskning og samfunnstjeneste.

MISSION:

For å produsere kandidater som er kritiske tenkeren, kreative og livslang læring og utstyrt med ferdigheter og kunnskap som gjør dem i stand til å konkurrere i markedet og bli ledere i sine lokalsamfunn, for å fremme forskning og innovasjon av lærere og studenter og spre den resulterende kunnskap, å fremme kontinuerlig kvalitetsutvikling, og å bygge effektive partnerskap med samfunnet.

Steder

Amman

Address
Amman Arab University
PO Box 2234
Jordan Street-Mobis

Amman, Amman Governorate, Jordan