Les den offisielle beskrivelsen

Amman Arab University (AAU) ble etablert i 1999 som et privat (non-profit) universitet spesialisert på høyere studier under tittelen "Amman Arab Universitetet for Graduate Studies". Det var det første universitetet i Jordan for å tilby Ph.D. programmer. I 2009, Universitetet innrømmet den første oppdateringen av Bachelor studenter og navnet ble endret til "Amman Arab University".

Universitetet har oppnådd generell og private akkreditering av Higher Education Accreditation Commission (HEAC) i Jordan, og det er et medlem av Association of arabiske universiteter.

Universitetet arbeider for å styrke kvaliteten på utdanningen og den fokuserer på å gi studentene kunnskap og ferdigheter til å være aktive og effektive medlem i samfunnet. En gruppe forskere og akademiske fagfolk har etablert universitetet for å være et fyrtårn av kunnskap og til å fungere effektivt med høy integritet på et førsteklasses nivå. Dessuten var det et behov fra institusjoner for høyere utdanning for kandidater med fremstående kompetanse til å møte dagens og fremtidens utfordringer.

Amman arabiske universitetet har levert de lokale og nasjonale markeder med anerkjente og kvalifiserte kandidater. Det totale antall studenter som har blitt uteksaminert fra Universitetet i alle programmer stiger 7000.

Vi har 90 aner heltid fakultetet medlemmer som har uteksaminert fra anerkjente universiteter og 522 lavere grads studenter og 449 hovedfagsstudenter.

Universitetet ligger på Jordan Street-Mobis med en flott utsikt over Amman (hovedstaden), Al-Balqa, og Jerash. Universitetet er bygget på 122 dekar og bygningene ved Universitetet er artikulert og blandes med originalitet og modernitet, og plasseringen er ca 12 km nord for hovedstaden Amman. Universitetet er moderne i form av fasiliteter og ressurser for å oppfylle behovene til undervisning og forskning.

Misjon og Vission

VISJON:

En godt kjent lokalt og regionalt universitet for høy kvalitet undervisning, forskning og samfunnstjeneste.

MISSION:

For å produsere kandidater som er kritiske tenkeren, kreative og livslang læring og utstyrt med ferdigheter og kunnskap som gjør dem i stand til å konkurrere i markedet og bli ledere i sine lokalsamfunn, for å fremme forskning og innovasjon av lærere og studenter og spre den resulterende kunnskap, å fremme kontinuerlig kvalitetsutvikling, og å bygge effektive partnerskap med samfunnet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Arabisk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Amman Arab University

Det er en bachelorprogram som er basert på både en teoretisk og en praktisk hands-on tilnærming til læring. Det har spesialisert seg Audit gjennom hjelp av en grundig og ... [+]

Hva gjør spesialisering i Kontroll og finansiell revisjon innebærer?

Det er en bachelorprogram som er basert på både en teoretisk og en praktisk hands-on tilnærming til læring. Det har spesialisert seg Audit gjennom hjelp av en grundig og kritisk pedagogisk kunnskapsoverføring. Nyutdannede som store i dette feltet vil være dyktige i revisjonen i sin brede skala, regnskap, økonomisk analyse, styring kontroll, risikostyring, forskning og utredning. Bortsett fra dette, skal studentene ha nytte av å fremme sine ledelsesmessige og språklige evner.

Hvordan fikk denne spesialiseringen kommer i formasjon?

Som en del av vårt samfunnsansvar, ble en bred utredning på arbeidsmarkedet utført som avslørte følgende:... [-]

Jordan Amman
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Amman Arab University

Mobil databehandling har spredd seg veldig fort i form av mobile produkter og løsninger som smarttelefoner, nettbrett, trådløse infrastruktur og trådløse data planer. Int ... [+]

Mobil databehandling har spredd seg veldig fort i form av mobile produkter og løsninger som smarttelefoner, nettbrett, trådløse infrastruktur og trådløse data planer. Interesserte fagfolk kan ta på nettet eller i klassen kurs for å utnytte sin Mobile Computing kunnskaper og ferdigheter.

Imidlertid kan ungdom finne slike kurs er vanskelig å dra nytte av som slike kurs krever deltakerne til å ha god kunnskap og praktisk erfaring i de ulike områdene som konsolidere ryggraden i Mobile Computing som Computing og programmeringsspråk; Utvikling / Test / Drifts plattformer; Nettverk og trådløs nettverkssystemer; Operativsystemer; Internett-teknologi (f.eks web-servere og skriptspråk som Servlets, JSP, etc.), datasentre, etc. Dermed har det blitt viktig at akademia inntar sin rolle for å utvikle og tilby anstendig studieprogrammer som fokuserer på Mobile Computing.... [-]

Jordan Amman
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk