Les den offisielle beskrivelsen

Det amerikanske universitetet i Phnom Penh Studere lokalt. Leve globalt.

Den Det amerikanske universitetet i Phnom Penh (AUPP) åpnet sine dører i mai 2013. AUPP ble startet av kambodsjansk statsborgere som har en lidenskap og engasjement for å levere kvalitet høyere utdanning i Kambodsja, og et ønske om å hjelpe forhånd Kambodsja med utdannede ledere.

Den Det amerikanske universitetet i Phnom Penh (AUPP) er en uavhengig institusjon for høyere utdanning tilbyr en streng, høy kvalitet amerikansk stil utdanning som forbereder studentene med sterk teoretisk base og praktiske ferdigheter for å fremme sine studier og for å være konkurransedyktig i det globale markedet. AUPP gir et læringsmiljø der studentene oppnå en kompetanse innenfor sitt fagområde, demonstrere kapasitet for effektive kritisk tenkning og kommunikasjonsevner og utnytte gode strategier for problemløsing. AUPP utdanner studenter som skal bidra globale borgere som har en sterk kunnskapsbase, er forpliktet til livslang læring og demonstrere høye etiske standarder og atferd.

Den Det amerikanske universitetet i Phnom Penh er anerkjent som en leder i høyere utdanning, kjent for akademisk rigor, fremragende undervisning og innovasjon, og høy etisk standard. Universitetet samarbeider med universiteter og høyskoler i USA og andre institusjoner for høyere utdanning for å tilby muligheter og tilgang som sikrer at våre kandidater er blant de best utdannede i verden.

AUPP gir en flott mulighet for studenter, og et alternativ til studenter reiser til utlandet for å studere i USA, Australia, Storbritannia, eller til og med regionen. Som et internasjonalt universitet, gir AUPP en overlegen utdanning for kambodsjanere og andre nasjonaliteter. Det gir en god utdanning for en karriere, men også en god utdanning for studenter som ønsker å reise til utlandet for en mastergrad.

AUPP tilbyr studieprogrammer i lov; Global Affairs; Virksomhet; og, Information Technology Management. For øyeblikket finnes en mindreårig i Liberal Studies og økonomi. Disse programmene er valgt ut strategisk og designet basert på nasjonale, regionale og internasjonale trender og behov. Andre programmer blir identifisert, også basert på markedsanalyser.

Alle handlingene til universitetet styres av nasjonale og internasjonale akkrediteringsstandarder.

AUPP forstår og er forpliktet til å forfølge partnerskap med næringslivet, sammen med andre internasjonale universiteter. Foreløpig har AUPP partnerskap med University of Massachusetts, Lowell, Ohio University og California State University, Long Beach, samt flyttbare innretninger med lokal industri, for eksempel RMA. Universitetet arbeider for å bringe gjesteforelesere til campus, ta fieldtrips til bedrifter og andre organisasjoner, være engasjert med prosjekter i lokalsamfunnet slik at studentene har virkelige erfaringer å forholde seg til deres faglige kurs, og drive forskning for å forbedre Kambodsja.

Mission

Det amerikanske universitetet i Phnom Penh (AUPP) er den første i amerikansk stil uavhengig institusjon for høyere utdanning tilbyr en kvalitet og grundig utdanning som forbereder studentene med sterk teoretisk base og praktiske ferdigheter for å fremme sine studier, og å være konkurransedyktig i det globale markedet. Det amerikanske universitetet i Phnom Penh gir et læringsmiljø der elevene oppnår kompetanse i sitt fagområde, demonstrere kapasitet for effektive kritisk tenkning og kommunikasjonsevner og utnytte gode strategier for problemløsing. Det amerikanske universitetet i Phnom Penh utdanner studenter som skal bidra globale borgere som har en sterk kunnskapsbase, er forpliktet til livslang læring og demonstrere høye etiske standarder og atferd.

Visjon

Det amerikanske universitetet i Phnom Penh vil være ledende i høyere utdanning, kjent for akademisk rigor, fremragende undervisning og innovasjon, og høy etisk standard. Universitetet samarbeider med universiteter og høyskoler i USA og andre institusjoner for høyere utdanning for å tilby muligheter og tilgang som sikrer at vår universitetets akademikere er blant de best utdannede i verden.

Verdier

Utdannede innbyggerne

Det amerikanske universitetet i Phnom Penh mener at kunnskap er viktig for å fremme av de kambodsjanske og globale samfunn og er forpliktet til faglig dyktighet.

Livslang læring

Det amerikanske universitetet i Phnom Penh abonnerer på troen på at enkeltpersoner bør være investert i en livslang læringsprosess, og søker å innpode at troen på sine kandidater.

Samfunnsansvar og globalt perspektiv

Det amerikanske universitetet i Phnom Penh er forpliktet til å møte utfordringene i dagens globale samfunn og tar på alvor sitt ansvar for å forberede studenter / akademikere å være gode globale borgere.

Integritet

Det amerikanske universitetet i Phnom Penh mener at etisk atferd er kritisk til samfunnsmessig velvære; høye etiske standarder er grunnleggende for universitetet og til studenten erfaring.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

AUPP: American University of Phnom Penh

Den Global Affairs program gir studentene en forståelse av aktuelle utfordringer i ASEAN-regionen og verden rundt. ... [+]

Oppgaven til programmet er å forberede studentene på globalt lederskap og service, og å trene den neste generasjonen av politiske ledere for å takle de komplekse problemstillinger i en globalisert verden. Den er beregnet på personer som ønsker å være politikere på nasjonalt, regionalt og kommunale etater, internasjonale organisasjoner, frivillige organisasjoner og multinasjonale selskaper.

Den Global Affairs program gir studentene en forståelse av aktuelle utfordringer i ASEAN-regionen og verden rundt. Programmet gir en mulighet til å studere viktige aktuelle tema - konflikt mellom og innen nasjoner, demokratisering, økonomisk og politisk globalisering, regionale konflikter og den voksende betydningen av ikke-statlige aktører; samt analyse av utenlandske og økonomiske politikk og sikkerhetsspørsmål i regionen og på en global skala.... [-]

Kambodsja Phnom Penh
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
AUPP: American University of Phnom Penh

Den Bachelor of Arts in Law (BA, Law) Programmet forbereder kandidatene til å lykkes i karrierer i private bedrifter, juridiske avdelinger, frivillige organisasjoner, mel ... [+]

Law er en krevende karriere der evnen til å analysere informasjon og tilby løsninger til kunder er avgjørende for å lykkes. Law Program ved AUPP er forankret i kritisk tenkning, faglig kompetanse og etikk, og tilbyr et bredt spekter av kurs alternativer. Programmet omfatter kurs i sivil og strafferett og programmet inkluderer spesifikke kurs på Kambodsjansk, ASEAN og internasjonal lov.

Den Bachelor of Arts in Law (BA, Law) Programmet forbereder kandidatene til å lykkes i karrierer i private bedrifter, juridiske avdelinger, frivillige organisasjoner, mellomstatlige eller regjeringen. Studenter i den BA, Law programmet forventes å utvikle kjernekompetanse innenfor områdene kunnskap, analyse, kulturell sensitivitet, og profesjonalitet.... [-]

Kambodsja Phnom Penh
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

AUPP: American University of Phnom Penh

Den Information Technology Management (ITM) program er utformet for å utvikle fagfolk i fremvoksende og konvergerende informasjons- og kommunikasjonsteknologi. En grad i ... [+]

Den Information Technology Management (ITM) program er utformet for å utvikle fagfolk i fremvoksende og konvergerende informasjons- og kommunikasjonsteknologi. En grad i ITM produserer kandidater som kan organisere forretningsprosesser for å støtte de strategiske bedriftens behov, krav og mål på ledernivå. Programmet er utviklet for å bygge bro over gapet mellom problemer av virksomheten og mulighetene i informasjonsteknologi, mens samkjøre teknologi med forretningsstrategier. Studenter forbedre sine kritisk tenkning, problemløsning og analytiske ferdigheter med kunnskap om ledelsesprinsipper. Programmet er en balanse mellom teknologi, ledelse, kommunikasjon og liberal arts.

... [-]
Kambodsja Phnom Penh
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
AUPP: American University of Phnom Penh

Den Business Program forbereder kandidatene for å lykkes i verden av virksomheten, enten i Kambodsja, Sørøst-Asia, eller utover. ... [+]

Den Business Program forbereder kandidatene for å lykkes i verden av virksomheten, enten i Kambodsja, Sørøst-Asia, eller utover. Business utdanning og den vellykkede jakten på en karriere krever kandidater til å forstå grunnleggende økonomiske begreper og matematiske sammenhenger, mens på samme tid å være analytisk og i stand til å kommunisere ideer effektivt gjennom skriftlige og verbale kommunikasjon.

Studenter i Bedrifts utvikle kjernekompetanse i hver av de funksjonelle områder av virksomheten - markedsføring, økonomi, regnskap og administrasjon - for å forstå relasjonene mellom disse funksjonelle områder og hvordan disse forholdene kan påvirke driften og verdien av en organisasjon.... [-]

Kambodsja Phnom Penh
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

AUPP Now Accepting Applications