Les den offisielle beskrivelsen

AlmaUs historie startet i 1988 med en liten School of Management, som ble det første tegn på en ny generasjon av ledere for vårt unge land. I 1996 , da den første utviklingsfasen ble fullført, ble Almaty School of Managers (ASM) omdannet til International Business Academy (IAB). Og 25 år etter at jeg ble opprettet, gikk universitetet til neste sving av utviklingsspiral som gikk opp - Akademiet fikk status UNIVERSITET . Ifølge AlmaUs nye strategi for, i 2014 , tok universitetet kurs om å skape en modell av et entreprenørskaps universitet.

Universitetet krediteres undervisningsadministrasjon av de første kasakhstanske entreprenørene, de første MBA- og DBA-programmene i Kasakhstan, de beste lærerne og populære kandidater.

AlmaU kan bli kalt en driver av Kasakhstan utdanning, et universitet som alltid er på toppen av pedagogiske innovasjoner og fremover, aksepterer nye utfordringer og erobrer nye høyder. Dette fremgår av en rekke utmerkelser fra universitetet.

Almaty Management University er i topp 3 rangering av de beste handelshøyskolene i Sentral-og Sør-Asia ifølge Eduniversal International Ranking Agency (Frankrike); TOP - 3 i nasjonal karakter "Beste humanitære økonomiske universiteter i Kasakhstan", en leder innen internasjonal utvikling og i Internett-teknologi ved hjelp av og i å fremme universitetet i Internett-rom i henhold til IQAA-klassifiseringer - Utenriks kasakhisk byrå for kvalitetssikring i utdanning, Kasakhstan .

AlmaU er et universitet som skaper betydninger.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Russisk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Almaty Management University

Bachelorprogrammene er profesjonelle høyere utdanningsprogrammer, for perioden fire år, med tildeling av "Bachelor" -grad i en bestemt spesialitet. På AlmaU er det skoler ... [+]

Bachelorprogrammene er profesjonelle høyere utdanningsprogrammer, for perioden 4 år, med tildeling av "Bachelor" -grad i en bestemt spesialitet. På AlmaU er det skoler (fakulteter) av fagområdene som kan mer effektivt og fokusere på å trene fagfolk på ulike områder.

Hvem er dette programmet forvideregående opplæringhøyskole kandidater

Utdanning er gitt på ett av tre språk: Kasakhsk, Russisk eller Engelsk.

Studieform

heltid (etter skole og høyskole) og avstand (etter college for beslektet spesialitet).

Arbeidsbelastning av programmer er målt i kredittenheter.

Til studentens disposisjon:

Klasserom med høyt teknisk utstyr, datamaskiner og vitenskapsrom med gratis internettilgang (inkludert Wi-Fi), tilgang til det elektroniske biblioteket av de ledende vitenskapelige og forskningsjournaler og bøker.Creative Zone AlmaU.SportSpesialitet "Markedsføring"... [-]
Kasakhstan Almaty
September 2019
Engelsk,Russisk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University