Alupe University College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Alupe University College

Alupe University College (AUC), som er en konstituert College of Moi University, er en av de nyeste universitetene i landet. Det ble etablert gjennom Alupe Legal Gazette Notice nr. 163 av 24. juli 2015. Dets råd utgjorde en særlig spesiell gazette varsel nr. 13 av 7 november 2016. Det ble startet etter en forespørsel fra det da Busia Nord-samfunnet til den daværende presidenten i Kenya, HE Hon Mwai Kibaki, da han besøkte området 18. september 2007. Deretter startet det som Alupe Campus of Moi University i 2008.

Universitetshøgskolen har 200 hektar land i Busia fylke. Det ligger 7 kilometer fra Busia by på Busia-Malaba Road. Det er 23 kilometer fra Malaba byen. Det ligger i Teso Sør-valgkretsen i Busia fylke, og er det eneste offentlige universitetet i Busia fylke. Det naboer Uganda og vil derfor utvide de internasjonale studentutvekslingsprogrammene, inkludert grenseopplæring og forskning i Østafrikanske regionen.

Alupe Universitetshøgskole aspirerer til å være et kompetansesenter innen integrert opplæring og forskning innen helse, biologisk, landbruk, dyr, informasjons- og ingeniørvitenskap. Det er målet å utnytte styrken til denne integrerte tilnærmingen for å gjøre det mulig for landet å nå syn 2030.

Det vil fungere sammen med de nærliggende KEMRI-, KALRO- og LBDA-forskerne i undervisning, forskning og tjenester til den kenyanske befolkningen og i regionen. Alupe University College har som mål å være kunnskapsbasert i vitenskap og i utdanning, næringsstudier, økonomi, samfunnsfag, menneskelig ressursutvikling, turisme og gjestfrihet.

Høyskole student

Steder

Eldoret

Address
Moi University, Main Campus, Kesses
P.O Box 3900-30100 Eldoret
Uasin Gishu County, Kenya

Eldoret, Uasin Gishu County, Kenya

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: