Les den offisielle beskrivelsen

Edulink International College Nairobi ble etablert i 2014, og fra september 2016 tilbyr vi et bredt spekter av forretningsmuligheter både på grunn- og undergraduate nivå, som vil føre til en University of Northampton-tildelt grad.

Universitetet i Northampton, Storbritannia ble gitt myndighet til å samarbeide med Edulink International College, Nairobi av Kommisjonen for Universitetsutdanning (CUE), Kenya.

Samarbeidet mellom Universitetet i Northampton og Edulink International College er en tilnærming til å støtte kenyanske studenter i å nå sine pågående læringsmål, ved å oppnå en kvalifisert britisk grad i Nairobi, samtidig som de ikke behøver å reise utenlands og administrere bekostning som oversjøisk utdanning bærer.

Vår visjon

Vår visjon er å være et nasjonalt anerkjent, omfattende studieområde, som leverer universitetsutdanning i verdensklasse gjennom et "lite høyskole" læringsmiljø som tilbyr muligheter for stort universitet.

Vår misjon

Edulink International College Nairobi (EICN) er en multikulturell institusjon som har som mål å bringe utdanning i verdensklasse til Kenya gjennom et dynamisk partnerskap med et ledende britisk universitet.

  • Vi vil gi excellence ved kontinuerlig å forbedre kvaliteten på utdanning, stipend og service til våre studenter gjennom arbeidslivsmessig læring og moderne, fullt utstyrte fasiliteter.
  • Alle EICN-kandidater vil lykkes i Øst- og Sentral-Afrika og globalt når det gjelder å sikre og skape fremtidig sysselsetting

Om Edulink Group

Edulink Konsulenter i en internasjonal virksomhet med hovedkontor i Dubai. Det eies og forvalter en rekke høyere utdanningsinstitusjoner på 3 kontinenter og forvalter også helse- og tannklinikker og et sykehus i Dubai. Det er privateide og profesjonelt forvaltet. Helsesektoren i virksomheten ble etablert med en enkelt klinikk i 1987, hvorfra den har vokst til å omfatte kirurgiske og tannlege spesialiteter med gjennomsnittlig 6000 pasientbesøk per måned. Våre pedagogiske interesser dateres tilbake til 2005 med etableringen av Middlesex University Dubai i samarbeid med Middlesex University London. Dette har blomstret inn i en blomstrende campus som har gitt grunnlaget for vår utdanningsutvidelse til Asia og Afrika. Vi har nå over 3000 studenter som studerer et bredt spekter av bachelor- og postgraduate-programmer på 3 kontinenter. Våre programmer leveres i samarbeid med 3 britiske universiteter og 2 andre tilbydere av kvalitetsutdanning. Vår strategi tillater studentene å få en identisk kvalifikasjon til det som tildeles studenter på hjemmekampusen, men å forbli i sitt eget regionale miljø mens de gjør det. Vår fremtidige strategi omfatter utvidelse og utvikling av både Dubai-baserte helsetjenester og internasjonale utdanningsområder i vår virksomhet.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Programmet leveres rundt en rekke kjernefag som gir en solid opplæring i de viktigste sakene. I tillegg kan et valgfritt sandwichår i industri / handel bli tatt i år tre. ... [+]

* Edulink International College Nairobi jobber i partnerskap med University of Northampton, Storbritannia Programmet leveres rundt en rekke kjernefag som gir en solid opplæring i de viktigste sakene. I tillegg kan et valgfritt sandwichår i industri / handel bli tatt i år tre. [-]
Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Hvis din fremtid inkluderer å sette opp og drive egen virksomhet, jobber selvstendig som freelance rådgiver eller utvikler et online venture mens du studerer, er dette pr ... [+]

* Edulink International College Nairobi jobber i partnerskap med University of Northampton, Storbritannia

Hvis din fremtid inkluderer å sette opp og drive egen virksomhet, jobber selvstendig som freelance rådgiver eller utvikler et online venture mens du studerer, er dette programmet designet for å gi kunnskap og ansettelsesevner du trenger for å lykkes.

Programmet er praktisk i fokus og gir muligheter til å jobbe med egne forretningsideer og nettverk med gründere.

[-]
Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Graden er utformet for å utfylle mange andre fag som tilbys innen Joint Honors programmet. ... [+]

* Edulink International College Nairobi jobber i partnerskap med University of Northampton, Storbritannia

Graden er utformet for å utfylle mange andre fag som tilbys innen Joint Honors programmet.

Dette programmet gir felles honnør studenter å utvikle en forståelse av forretningsspørsmål og dekker en rekke områder som markedsføring, CRM, grenseoverskridende markedsføring og gir studentene mulighet til å utvikle salgs- og forretningsutviklingsferdigheter.

[-]
Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Programmet er basert på en rekke kjernefag og valgfag. Kjernefagene gir en solid opplæring i de viktige områdene av virksomheten, mens utvalg av alternativer tillater ele ... [+]

* Edulink International College Nairobi jobber i partnerskap med University of Northampton, Storbritannia

Programmet er basert på en rekke kjernefag og valgfag. Kjernefagene gir en solid opplæring i de viktige områdene av virksomheten, mens utvalg av alternativer tillater elevene å velge mellom en rekke spesialiserte emner.

Denne tilnærmingen tilfredsstiller et bredt spekter av individuelle interesser og karriereforutsetninger og fokuserer ikke bare på kunnskap, men også på utvikling av viktige ferdigheter som kreves i virksomheten.

[-]
Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk