Pioneer International University PIU

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår visjon og misjon

Visjon

Å være en verdensledende markedsstyrt universitet for forskning til beste for samfunnet.

Pioneer International University er et markedsstyrt universitet i en klasse for seg selv dedikert til å utdanne sosialt ansvarlige borgere for aktive og engasjerte liv så høyt kaliber og kompetente ledere i sine yrker og deres samfunn.

PIU student-sentrert lærere og ansatte inspirere faglig kvalifiserte studenter fra ulike bakgrunner og alle aldre til å dra nytte av strenge høyere utdanning og faglig utviklingsmuligheter i det dynamiske globale miljøet. Dypt forankret i praktisk stipend og prinsipper om sosial rettferdighet uttrykt som etisk bevissthet, lederutvikling, økonomisk fremgang og samfunnsengasjement, oppfordrer Pioneer International University samfunnet partnerskap og forberede dens mangfoldige kandidatene for ansvarlig statsborgerskap i et globalt samfunn.

Mission

PIU retter sine ulike ressurser på utvikling av kunnskap gjennom banebrytende forskning og innovasjon, sammensmelting sine rike erfaringer til helhetlig pedagogisk prosesser som utvider horisonter, produserer høyt kaliber ledere, skape kreativitet og møte behovene og ambisjonene til et kulturelt og internasjonalt mangfoldig utvalg av interessenter.

PIU fremmer og støtter et synlig nettverk av handlingsorienterte læringsopplevelser for studenter og tidligere studenter som støttes av det fremste innen forskning og innovasjon som en del av oppdraget til å møte behovene og ambisjonene til et variert spekter av interessenter. Det er også et levende læringsfellesskap knytte de faglige og serviceressurser gjennom effektiv bruk av personell, fasiliteter og state-of-the-art teknologi.

PIU tjener internasjonal anerkjennelse for sin karakteristiske globalt fokus og sin dynamiske, svært innovative læreplaner i virksomheten, elektronisk / engineering og medisinske felt.

PIU fortsetter å tiltrekke, utvikle og beholde høyt kvalifiserte kreative og ansvarlige forelesere og fagpersoner fra ulike bakgrunner som vil bli belastet med å gjøre en betydelig forskjell i livene til sine studenter og samfunnet de lever i.

Pioneer International University ambisjoner

Inspirert av et ønske om å tjene samfunnet gjennom utdanning, PIU erklærer sin hensikt å være utdanning av hele personen. Universitetet er derfor dedikert til:

Utarbeidelse av elevene til å påta seg lederroller i samfunnet gjennom en utdanning som utvider horisonter, fostrer kreativitet, understreker moralske og åndelige så vel som intellektuelle og estetiske verdier.

En kompromissløs standard av faglig dyktighet og en urokkelig forpliktelse til akademisk frihet, frihet til henvendelsen, og ytringsfrihet i jakten på sannheten.

Strenge og fantasi stipend; god undervisning i og ut av klasserommet; og pedagogiske programmer designet for å gi bredde og dybde, for å oppmuntre til integrering av ulike former for kunnskap, og for å stimulere ikke bare oppkjøpet, men også kreativ og ansvarlig bruk av kunnskap.

Kjerneverdier

Vi holder oss selv ansvarlige for å leve ut disse kjerneverdier som er avgjørende for å utføre våre oppdrag i jakten på vår visjon:

Faglig dyktighet og effekt - eminense i undervisning og forskning stipend som endrer liv og utdype forståelsen. Kreativitet og innovasjon vil være kjennetegnene på vår innsats.

Individuell utvikling - siden hver person er unik og full av løftet for intellektuell og personlig vekst, vi fremme individuell suksess og selvbestemmelse og tror at utdanning av hele personen bygger karakter, fremmer aktiv involvering i verden og produserer bedre borgere.

Etisk samfunnet - gjenkjenner verdighet av hvert medlem og behandler alle med respekt. Våre handlinger er styrt av rettferdighet, ærlighet og integritet.

Inkludering - fremme mangfold og gi tilgang til utdanning og sosio-økonomiske muligheter for alle, uavhengig av individuelle bakgrunn.

Innovasjon - oppmuntrende oppfinnsomhet, kreativitet og oppdagelse.

Samarbeid - utvikling av samfunnet ved å bygge partnerskap med studenter, alumni, næringsliv, offentlige etater, accrediting etater og lokalsamfunn universitetet serverer.

Teamarbeid - som arbeider sammen mot et felles mål.

Kommunikasjon - dele informasjon åpent og på en riktig måte.

Lederskap - vi verdsetter lederskap bygget på tillit, integritet og høflighet.

Mulighet - med fokus på å utvikle karriere ferdigheter og kunnskap, gir vi en mulighet for samfunnsengasjement, lederutvikling, utvikling og suksess.

Kritisk tenkning - vi underviser og oppfordrer våre studenter til å utvikle analytiske og beslutningstaking ferdigheter, slik at de er i stand til å formulere og løse problemer og komme opp med en vei fremover.

Hvorfor Pioneer International University

Høyt kvalifiserte og engasjerte forelesere. Rimelige avgifter, betales i avdrag. Pedagogiske lån tilgjengelig fra Higher Education Lån styret og i samarbeid med Equity Bank. Et velutstyrt bibliotek, inkluderende av digitale / elektroniske ressurser. State of the art datarom og IKT-anlegg. 24-timers rask Internett-tilgang, ideell for forskningsarbeid. Hotspots - Internett-tilgang via trådløs LAN. Hands-on forskningserfaring - student forskning understreket fra første året av graduate program Sosialt problem orientering - vi erkjenner at forskere har et ansvar for å produsere forskning som adresserer aktuelle saker og forsøker å forklare eller løse sosiale problemer. Vibrant intellektuell kultur - respektive avdelingene er en del av et større blomstrende universitet kultur, som er utstyrt med ekstraordinære ressurser og består av levende og kreative intellektuelle. Kreditt overføringer / unntaks gitt til diplom holdere på relevante områder. Fleksibel planlegging av kurs - dag, kveld og helg innstillinger sikrer muligheter for andre aktiviteter er ikke tapt. Mentoring Matters - fakultetet er dypt forpliktet til å veilede studenter. Personlig faglig utvikling - studenter har mulighet til å utvikle sine faglige ferdigheter gjennom sertifikat i industrielle studier (CIS) program som tilbys til alle studenter og gjennom det unike Industrial Placement (IP) program. Disse tilbyr studentene mulighet til å oppleve industri og utvikle ferdigheter som hjelper dem i deres grader og utover. Vi tilbyr muligheten til å møte arbeidsgivere og få veiledning på alle aspekter ved jobbsøking, fra å skrive CV å intervjue ferdigheter. Teambygging - alle våre studenter i prosjektarbeidet går for teambygging på anviste områder. Dette gir en "utover bundet 'opplevelse der elevene gå sammen for å møte utfordringer som lag. De kommer tilbake til universitetet, og i de samme lagene, begynne sitt prosjektarbeid har allerede opplevd oppturer og nedturer med å jobbe som et team. En ekte fellesskap - et åpent og støttende miljø, der lærere og studenter ofte samarbeide. Serene og bidrar miljø for læring. Separate herberger for herrer og damer. Transport til og fra studentenes destinasjoner tilgjengelig. Innen gangavstand fra Central Business District.

Steder

Nairobi

Pioneer International University

Address
Desai Rd
P.O.BOX 33421-00600

33421-00600 Nairobi, Nairobi County, Kenya
Telefon
00 254 700 372 354