Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

skole Profile

Guangdong Israel Institute of Technology (forkortelse GTIIT) er en verdenskjent institusjon for høyere utdanning i Israel Institute of Technology (forkortelse Technion) og Shantou University (forkortelse STU) samarbeidende utdanning er en Sino-utenlandske samarbeidende universitet med selvstendig juridisk person, ligger i Guangdong Shantou City.

Guangdong Israel Institute of Technology på 5 desember 2016 godkjent av kinesiske utdanningsdepartementet formelt etablert, det første året av innmelding i 2017, var den første til å introdusere høy kvalitet høyere utdanning ressurser israelske utenriks partner universiteter en selvstendig juridisk enhet i Kina. Velkjente økonom Li Jiange 2004 nobelprisvinner i kjemi Aaron Ciechanover var første president, konserndirektør.

Israel Institute of Technology, vil Guangdong forsøker å bygge seg opp et internasjonalt anerkjent forskningsuniversitet av høy grad av utdanning, forskning og innovasjon, innføring av en omfattende verdenskjente høy kvalitet pedagogiske ressurser, Israel Institute of Technology, gjennomføre undervisning innovasjon og utdanning, dyrke innovasjonsevne, har verdens gode ingeniører og teknologi fagfolk visjon og humaniora. Folkets regjering i Guangdong-provinsen, Shantou City People regjering og Li Ka Shing Foundation for å støtte etableringen av skolen.

Israel Institute of Technology i Guangdong undervisningsspråket er engelsk, vil til slutt sette dekker engineering, 10-naturvitenskapelige tre områder av biovitenskap, størrelsen av studenten i skolen på 5000 mennesker. Law School tilskudd bachelor-, master- og PhD-kandidater vil motta et diplom Israel Institute of Technology i Guangdong, diplom og vitnemål Israel Institute of Technology.

Signere på vegne av Israel Institute of Technology i Guangdong kulturelle opprinnelsen til hver partner og enhet.

Det hebraiske bokstaven "Tet" på vegne av Israel Institute of Technology, på vegne av rød smør på vegne av Shantou, Shantou University of Phoenix.

visjon

  • Med mål om å bygge et førsteklasses universitet, presser innovasjon og forskning, miljøvern og sosial velstand.
  • Øke nivået av innovasjon og konkurransekraft i Guangdong-provinsen, for utvikling og fremgang i Kina og Israel, for å bidra til menneskelig velvære.

Mission

  • Som Israel Institute of Technology "mesterverk", Guangdong Israel Institute of Technology vil være forankret i den dype, jord rik arv av kinesisk kultur, er forpliktet til entreprenørskap og innovasjon, bygget for en av verdens ledende forskningsuniversiteter.
  • Guangdong Israel Institute of Technology i nær kontakt med den lokale industrien og Dr. Shuo, postdoktor forskere høyeste nivå på forskning, innsats for å trene ledere og banebrytende forskere.

Hvorfor Guangdong Israel Institute of Technology?

• En århundre elite gen

Guangdong Israel Institute of Technology er den første til å introdusere høy kvalitet høyere utdanning ressurser israelske utenrikssamarbeids universitet med selvstendig juridisk person i vårt land, samarbeid fra Shantou University og Israel Institute of Technology holdt, er vi forpliktet til å utvikle overlegne evne til å konstruere innovative, global visjon og humaniora og teknologi, tar sikte på å bygge seg inn i en internasjonal høy utdanning, forskning og innovasjon har anerkjent forskningsuniversitet.

Israel Institute of Technology er verdens beste institusjoner for høyere utdanning i verdens beste forskningsuniversiteter som staude topp 50-liste. I de senere årene, tre lærere vant Nobelprisen. Siden opprettelsen i 1912 har Israel Institute of Technology er forpliktet til utvikling av ny teknologi, er anerkjent som en av verdens ledende entreprenør økosystem, vellykkede gründere i fremtiden "inkubator".

Shantou University i de siste årene har vært å følge internasjonal, fin skole veien, kjører kvaliteten og nivået av oppmerksomhet og få universiteter og høgskoler anerkjent hjemme og i utlandet. For to år på rad for å gå til Times Higher Education Verden Universitetet rangering (Times Higher Education Verden Universitetet rangering), 2016-2017 år på delt 22. plass på listen over universiteter i fastlands-Kina.

· Den grunnleggende skolelovgivningen - Innovasjon

"Kunnskap Triangle"

Guangdong Israel Institute of Technology Israel innførte en utmerket akademisk tradisjon og faglige styrker Institute of Technology, særlig for å innføre en omfattende israelsk Institute of Technology, basert på "kunnskapstriangelet" mønster av pedagogisk strategi, gi full spille til fordelene med co-utdanning, forskning og innovasjon som genereres av en kombinasjon av tre områder, Guangdong Israel Institute of Technology til å bli en "annerledes" universiteter.

Forretnings kreditt kurs

For å stimulere til innovasjon og entreprenørskap, Guangdong Israel Institute of Technology, er alle studenter pålagt å delta på et poenggivende kurs for å få innsikt i teknologi og prosessinnovasjon og entreprenørskap. Programmet ikke bare lar elevene å lære å lage en bedrift, men også lære å fremme sine ideer til et eksisterende selskap, bidra til realisering av nye produkter eller ny teknologi.

"Besøkende og Innovation Center" skole (Visitors & Innovation Center) er å vise elevene brainstorming, åpne en ny tenkning, et spesielt område i innovative aktiviteter.

Styrke teknologioverføring

Guangdong Israel Institute of Technology, Israel Institute of Technology vil bygge på erfaring i kommersialisering av teknologi, rask etablering av en effektiv mekanisme for å oppmuntre forskere til sine oppfinnelser og oppdagelser av kommersialisering av teknologi, erklærte immaterielle patenter, katalyse, inkubasjon av nye produkter, nye prosesser. Samtidig vil vi arbeide tett med Shantou kommunestyret, å (Shantou) vitenskapelig og teknologisk innovasjon og samarbeidssone Shantou Universitetet i relaterte felt.

Funksjoner · Undervisning - internasjonal

Undervisning UK

Guangdong Israel Institute of Technology ved hjelp av spesialiserte kurs i engelsk undervisning. Studenter i den nedre karakterer stadiet vil gjennomgå hard engelsk trening, for å utstyre elevene med samme språklige nivå som kreves for å studere ved Universitetet i engelsktalende land, og dens videre legge grunnlaget for å lære engelsk.

Førsteklasses internasjonale fakultetet

Israel Institute of Technology, Guangdong global rekruttering av lærere, mer enn 60% av lærerne sendt av Israel Institute of Technology. Ikke bare lærere er nødvendig mens du prøver å spille en viktig rolle i tre områder av utdanning, forskning og innovasjon, men også for å fullt etablere synergier fra virksomheten i tre områder. Lærere er begge forpliktet til oppdagelsen av ny kunnskap, nytenkning og metoder for aktive forskere i undervisningen prosessen oppfordrer også studentene til å fokusere på innovasjon og oppfinnelse av nye produkter, elevene blir rollemodeller.

internasjonal Utveksling

Guangdong Israel Institute of Technology studenter i løpet av fire år med lavere studien, Israel Institute of Technology har mulighet til å delta på et sommerkurs eller et semester utvekslingsstudent. Guangdong Israel Institute of Technology vil skape åpent sinn, aktiv utveksling, pulserende atmosfære for studenter fra utlandet inspirert hverandre og lære sammen.

· Utdanne folk filosofi - å sette studentene i stand til å bli ekte helt

Israel Institute of Technology i Guangdong pedagogiske filosofi krever nyutdannede i hele sin karriere for å tilpasse seg utviklingen av deres faglige disiplin, om nødvendig, kan til og med selvutvikling gjøre. Derfor Israel Institute of Technology, Guangdong å bruke mer interaktiv utveksling av CLT, gjennom veiledet, forskningsbasert læring for å sette studentene i stand til å virkelig bli hovedpersonen i læring.

Guangdong Israel Institute of Technology fokusert på kapasitetsbygging og lederegenskaper av studenter for livslang læring, slik at den kan fortsette å tenke ikke bare i det profesjonelle feltet, foreslå forbedringer, og evnen til å utvikle nye produkter, nye prosesser, eller lage sine egne bedrifter.

· Karrieremuligheter

Israel Institute of Technology skole tidlig i Guangdong vil fokusere på områder som er nært knyttet til miljøvern og energi, matsikkerhet, helse og sosial og økonomisk tre. Hvordan man skal håndtere miljøforurensning, og hvordan du kan utvide fornybar energi, hvordan du bruker høyteknologiske bioteknologi for å sikre trygg mat, er det disse utfordringer verden økonomisk og sosial utvikling. Samfunnsutfordringer krever mye talent, Guangdong Israel Institute of Technology vil gjøre sin egen innsats og bidrag.

Etter Guangdong Israel Institute of Technology utdannet student, kan du velge direkte sysselsetting, oppgradere skolen i skolen, eller søke om å studere i utlandet.

· Streng streng ut av college innmelding

Guangdong Israel Institute of Technology siden 2017 for norske og utenlandske påmelding, lære av Israels høyere utdanning kvalitetssikringssystem, strenge oppføring, strenge exit.

Hele Israel Institute of Technology i Guangdong, er studentene pålagt å legge et solid teoretisk fundament og vitenskapelig disiplin i sin faglige læring scenen, gjør en dypere forståelse og anvendelse av ny teknologi og evne til å være nyskapende løsninger i møte med nye problemer. Alle studenter er pålagt å forsterke grunnlaget for matematikk og naturfag i karakterer scenen basert på kravet om å bruke mye tid til å gjøre forsøksplanlegging og bruk verifikasjon i undervisningen laboratoriet.

Ifølge nasjonale bestemmelser opptak og rekruttering av studenter i Guangdong Israel Institute of Technology har gjort en formell student status, fullføre de nødvendige kurs innen den fastsatte frist på deres offisielle totale kravet, når eksamen krav, og gitt eksamen diplomer utstedt av Guangdong Israel Institute of Technology. For å fylle vilkårene for å innvilge en bachelor-grad akademikere, tildelt Israel Institute of Technology bachelorgrad, en bachelor-grad i Guangdong Israel Institute of Technology og tildelt diplomer.

Steder

Shantou

Address
No. 241, Daxue Road
515063 Shantou, Guangdong, Kina
Telefon
86-754-88087077