Hunan University of Science and Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hunan University of Science & Technology (HNUST), samarbeidet av Statens administrasjon av vitenskap, teknologi og industri for nasjonalforsvar og folks regering i Hunan-provinsen, er et omfattende og sentralt provinsielt universitet med multidisiplin og særegne egenskaper. Det er hedret som en "Utestående College" av grunnutdanningen evaluering av utdanningsdepartementet; En høyskole blant "Excellent Engineer Training Program" av utdanningsdepartementet. Videre er det blant de første "Topp 50 Universiteter for Innovasjon og Entreprenørskap" og en av "Topp 50 Universiteter for Nyutdannede Sysselsetting".

HNUST, som utvikler seg fra Northern Hunan Construction College grunnlagt i 1949, ble etablert i november 2003 ved å slå sammen to separate universiteter: Xiangtan Polytechnic University og Xiangtan Normal University. Det har blitt akkreditert av Ministry of Education and People's Government i Hunan-provinsen. Ligger i Xiangtan, omfatter HNUST et areal på 3 107 mu (207,2 hektar) med et areal på 974 300 m². Som et kompleks av 19 skoler, en utdannet skole, en uavhengig høyskole, et høyskole for voksenopplæring og en internasjonal utdanningskurs, tilbyr HNUST 90 bachelorprogrammer i elleve genrer av disipliner-filosofi, økonomi, lov, utdanning, historie, vitenskap, ingeniørfag , Landbruk, ledelse, litteratur og kunst, 188 kandidatprogrammer og 24 doktorgradsprogrammer. HNUST har en lærerfag på rundt 1700 av over 3500 ansatte, hvorav 355 er full professorer og 800 er doktorgradsholdere. HNUST nyter nå en landsdekkende registrering av over 35.000 heltidsstudenter, sammen med et voksende samfunn av internasjonale studenter.

Campus Life

HNUST legger vekt på internasjonalt faglig utveksling og samarbeid. Hittil har universitetet samarbeidet med over 40 universiteter, inkludert USA, Storbritannia, Australia, Japan og over 10 universiteter i Taiwan. Internasjonale studenter innmeldt er fra 16 forskjellige land. I løpet av de siste tre årene har HNUST rekruttert de utenlandske ekspertene til 6 patcher og vedlikeholdt over 10 utenlandske lærere hele tiden

Steder

Changsha

Address
Taoyuan Road, Xiangtan, Hunan Province
Changsha, Hunan, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss