Institute for Tourism Studies, Macau

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I 2017 har Institute for Tourism Studies (IFT) mottatt en vellykket International Quality Review (IQR) fra Storbritannias kvalitetssikringsagentur for høyere utdanning (QAA), og gjør IFT til verdens første høyere utdanningsinstitusjon for å motta denne internasjonale anerkjennelsen. IFT har blitt rangert av "QS World University Rankings by Subject 2017" som 2. høyeste utdanningsinstitusjon i Asia innen gjestfrihet og fritidsledelse og den 18. beste utdanningsinstitusjonen i dette feltet i verden.

Institutt for turisme studier, Macau (IFT), Etablert i 1995, er en offentlig institusjon for høyere utdanning som faller inn under styring av sekretær for Sosial-og kultur i Macao Special Administrative Region regjeringen, Folkerepublikken Kina. IFT tilbyr studie og profesjonelle programmer i et bredt spekter av turisme-relaterte disipliner som gjestfrihet, turisme, kulturarv, events, detaljhandel og markedsføring, fritid og underholdning, sport og rekreasjon, kreative og kulturstudier, og kulinariske kunster. IFT leverer også ulike programmer på det utøvende nivå i samarbeid med ledende turisme skoler i verden. Instituttet er betrodd av de lokale myndighetene til å gjennomføre politisk nivå forskning knyttet til turisme planlegging og utvikling.

Den oppdrag av IFT er å bli en internasjonal høyere institusjon av valget for turisme og service industrien studier. Ikke bare for fordelene av Macao, men også for Asia og Stillehavsregionen, vil det utstyre studentene med faglig kunnskap og teknisk kompetanse i forberedelse for deres fremtidige lederansvar i bransjen. For å oppfylle de ovennevnte oppdrag, har instituttet følgende tre kjennetegn:

  1. Unik Identity - Instituttet opererer uavhengig av hverandre, som spesialiserer seg på å tilby høyere utdanning og faglig opplæring i reiseliv og servicenæringen ledelse.
  2. Integrering - Det blander de beste tilnærminger av faglig utvikling og faglig opplæring.
  3. Internasjonalisering - Det søker gjensidig fordelaktig samarbeid med tilsvarende institusjoner i utlandet, aktivt fremme internasjonal erfaring blant lærere og elever.

I 1997, Nettverk for Asia-Pacific Utdanning og opplæringsinstitusjoner i Tourism (Apetit), et organ fullt støttet av FNs økonomiske og sosiale kommisjon for Asia og Stillehavsområdet (UNESCAP) valgt IFT som "trening trener center" offer opplæring og rådgivning for Apetit medlemmer i Asia Pacific-regionen. I samme år mottok IFT fra Pacific Asia Travel Association (PATA) Gold Award i "Utdanning og opplæring", som erkjente innholdet og kvaliteten på IFT programmer. I 2002, ble IFT presentert, igjen, med samme prisen for å ha satt opp "Macao faglige ferdigheter Recognition System" (MORS) for det lokale reiseliv og servicenæringen, i samarbeid med Den europeiske union (EU).

I 1999 ble det i samarbeid med EU, Macao-Europa Centre for Advanced Tourism Studies (ME-CATS) etablert i Institute, som omfatter nye europeiske begrepene reiseliv og servicenæringen management i reiselivsutvikling i Asia Pacific-regionen. Dette senteret tar sikte på å bli en base for utdanning og opplæring i Asia Pacific-regionen. Det fremmer utveksling av kunnskap og erfaringer mellom institusjoner for høyere utdanning i Europa og i regionen.

I 2000, ble IFT den første utdanningsinstitusjonen for å bli innvilget TedQual Sertifisering av United Nations World Tourism Organization (UNWTO). Dette bekreftet den internasjonale standard og kvalitet oppnås ved IFT i utdanning og opplæring. I 2003, ble IFT invitert av FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (UNESCO) og International Centre for Study of bevaring og restaurering av kulturarv (ICCROM) for å være grunnleggeren av den asiatiske Academy for Heritage Management (AAHM ). Dette konsortiet nettverk institutter for høyere utdanning i hele Asia-Pacific-regionen som er engasjert i forskning og undervisning av bygningsvern og kulturinstitusjon ledelse.

"The 2008 Award Ceremony of Medaljer og titler på Honour av Macao SAR Regjeringen, Folkerepublikken Kina" ble holdt 16. januar 2009. Førti enkeltpersoner og organisasjoner ble tillagt utmerkelser og priser for sine personlige prestasjoner, bemerkelsesverdige bidrag til Macao SAR og deres dedikerte publikum og samfunnstjeneste. The Institute for Tourism Studies ble tildelt Medal of Merit for turisme i anerkjennelse av sin betydelige bidrag i å fremme lokal reiselivsutvikling.

IFT vil fortsette å arbeide videre i sin søken av læring og pedagogisk innovasjon, fremme fagfolk og gjøre bidrag til turisme utvikling av Macao og i Asia Pacific-regionen.

Steder

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss