Les den offisielle beskrivelsen

I 2017 har Institute for Tourism Studies (IFT) mottatt en vellykket International Quality Review (IQR) fra Storbritannias kvalitetssikringsagentur for høyere utdanning (QAA), og gjør IFT til verdens første høyere utdanningsinstitusjon for å motta denne internasjonale anerkjennelsen. IFT har blitt rangert av "QS World University Rankings by Subject 2017" som 2. høyeste utdanningsinstitusjon i Asia innen gjestfrihet og fritidsledelse og den 18. beste utdanningsinstitusjonen i dette feltet i verden.

Institutt for turisme studier, Macau (IFT), Etablert i 1995, er en offentlig institusjon for høyere utdanning som faller inn under styring av sekretær for Sosial-og kultur i Macao Special Administrative Region regjeringen, Folkerepublikken Kina. IFT tilbyr studie og profesjonelle programmer i et bredt spekter av turisme-relaterte disipliner som gjestfrihet, turisme, kulturarv, events, detaljhandel og markedsføring, fritid og underholdning, sport og rekreasjon, kreative og kulturstudier, og kulinariske kunster. IFT leverer også ulike programmer på det utøvende nivå i samarbeid med ledende turisme skoler i verden. Instituttet er betrodd av de lokale myndighetene til å gjennomføre politisk nivå forskning knyttet til turisme planlegging og utvikling.

Den oppdrag av IFT er å bli en internasjonal høyere institusjon av valget for turisme og service industrien studier. Ikke bare for fordelene av Macao, men også for Asia og Stillehavsregionen, vil det utstyre studentene med faglig kunnskap og teknisk kompetanse i forberedelse for deres fremtidige lederansvar i bransjen. For å oppfylle de ovennevnte oppdrag, har instituttet følgende tre kjennetegn:

  1. Unik Identity - Instituttet opererer uavhengig av hverandre, som spesialiserer seg på å tilby høyere utdanning og faglig opplæring i reiseliv og servicenæringen ledelse.
  2. Integrering - Det blander de beste tilnærminger av faglig utvikling og faglig opplæring.
  3. Internasjonalisering - Det søker gjensidig fordelaktig samarbeid med tilsvarende institusjoner i utlandet, aktivt fremme internasjonal erfaring blant lærere og elever.

I 1997, Nettverk for Asia-Pacific Utdanning og opplæringsinstitusjoner i Tourism (Apetit), et organ fullt støttet av FNs økonomiske og sosiale kommisjon for Asia og Stillehavsområdet (UNESCAP) valgt IFT som "trening trener center" offer opplæring og rådgivning for Apetit medlemmer i Asia Pacific-regionen. I samme år mottok IFT fra Pacific Asia Travel Association (PATA) Gold Award i "Utdanning og opplæring", som erkjente innholdet og kvaliteten på IFT programmer. I 2002, ble IFT presentert, igjen, med samme prisen for å ha satt opp "Macao faglige ferdigheter Recognition System" (MORS) for det lokale reiseliv og servicenæringen, i samarbeid med Den europeiske union (EU).

I 1999 ble det i samarbeid med EU, Macao-Europa Centre for Advanced Tourism Studies (ME-CATS) etablert i Institute, som omfatter nye europeiske begrepene reiseliv og servicenæringen management i reiselivsutvikling i Asia Pacific-regionen. Dette senteret tar sikte på å bli en base for utdanning og opplæring i Asia Pacific-regionen. Det fremmer utveksling av kunnskap og erfaringer mellom institusjoner for høyere utdanning i Europa og i regionen.

I 2000, ble IFT den første utdanningsinstitusjonen for å bli innvilget TedQual Sertifisering av United Nations World Tourism Organization (UNWTO). Dette bekreftet den internasjonale standard og kvalitet oppnås ved IFT i utdanning og opplæring. I 2003, ble IFT invitert av FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (UNESCO) og International Centre for Study of bevaring og restaurering av kulturarv (ICCROM) for å være grunnleggeren av den asiatiske Academy for Heritage Management (AAHM ). Dette konsortiet nettverk institutter for høyere utdanning i hele Asia-Pacific-regionen som er engasjert i forskning og undervisning av bygningsvern og kulturinstitusjon ledelse.

"The 2008 Award Ceremony of Medaljer og titler på Honour av Macao SAR Regjeringen, Folkerepublikken Kina" ble holdt 16. januar 2009. Førti enkeltpersoner og organisasjoner ble tillagt utmerkelser og priser for sine personlige prestasjoner, bemerkelsesverdige bidrag til Macao SAR og deres dedikerte publikum og samfunnstjeneste. The Institute for Tourism Studies ble tildelt Medal of Merit for turisme i anerkjennelse av sin betydelige bidrag i å fremme lokal reiselivsutvikling.

IFT vil fortsette å arbeide videre i sin søken av læring og pedagogisk innovasjon, fremme fagfolk og gjøre bidrag til turisme utvikling av Macao og i Asia Pacific-regionen.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Institute for Tourism Studies, Macau

IFTs BA Hotel Management er et program designet med den moderne gjestfrihetsprofessoren i tankene. ... [+]

[-]
Kina Macao
Kontakt skolen
Engelsk,Kinesisk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Institute for Tourism Studies, Macau

Den IFT BA Culinary Arts Program er nytt program utviklet med moderne gjestfrihet profesjonell i tankene. Det første kullet av studenter sluttet seg til 4-års kurs i sept ... [+]

Bachelor i Culinary Arts Management

Den IFT BA Culinary Arts Program er nytt program utviklet med moderne gjestfrihet profesjonell i tankene. Det første kullet av studenter sluttet seg til 4-års kurs i september 2011 og vil oppgradere i 2015.

Enten de har tenkt å satse på en karriere som en kulinarisk kokk, en foran huset manager, eller en all-round kulinarisk profesjonell, trekker 4-års kurs på et bredt erfaringsbasen av påviste forelesere og dyktige håndverket teknikere. Med erfaring fra hele verden som spenner fra 3,4 og 5-stjerners hoteller til Michelin restauranter til arrangementssteder og lignende, trekker IFT på dette enorme kunnskapsbase for å levere en godt avrundet bred grunnlaget som elevene kan blomstre.... [-]

Kina Macao
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Institute for Tourism Studies, Macau

Den IFT BA Heritage Management er et program utviklet med moderne gjestfrihet profesjonell i tankene. ... [+]

Bachelor i kulturminneforvaltningen

Den IFT BA Heritage Management er et program utviklet med moderne gjestfrihet profesjonell i tankene. Programmet omfatter 42 kurs, et internship (tredje året) og oppgaveskriving. Følgende kurs er på listen blant annet: Introduksjon til Heritage Management Dette kurset introduserer gjenstand for kulturminneforvaltningen og gir et rammeverk for alle kurs i dette faget spesialisering. Kurset vil i hovedsak utforske de underliggende prinsippene for kulturminneforvaltningen. Det vil undersøke hvordan kulturminneforvaltningen fungerer og hvordan det kan danne et nyttig samarbeid med turisme å forvalte de felles ressurser som de begge deler på en bærekraftig måte. Kurset tar sikte på å gi studentene et rammeverk for å analysere de komplementære og konkurrerende krav fra kulturminneforvaltningen og turisme business management. Hvordan slike krav oppstår under planlegging og utvikling av arv turisme attraksjoner og produkter vil bli diskutert gjennom hele kurset ved hjelp av lokale og internasjonale eksempler. Heritage Tolkning Effektiviteten av tolkning og presentasjon av en arv ressurs hjelpemidler i forståelsen av den kulturelle verdien av slike eiendeler av besøkende. Dette kurset vil ta for hvordan arv eiendeler kan bli attraksjoner som besøkende lett kan konsumere og forstå (spesielt, når balansen av utdanning med underholdning er rett). Diskusjonen om tolkningen i dette kurset vil dekke konsepter og teknikker for generering av meldingene om den kulturelle verdien av eiendelen eller attraksjon for besøkende. Kurset vil ta for hvordan besøkende erfaring er sentral i absorpsjon av tolkningsmeldinger og i styring og planlegging av slike attraksjoner. Det vil skissere konsepter og strategier for tiden ansatt... [-]

Kina Macao
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Institute for Tourism Studies, Macau

Programmet omfatter 42 kurs, et internship (tredje året) og oppgaveskriving. ... [+]

Programmet omfatter 42 kurs, et internship (tredje året) og oppgaveskriving.

[-]
Kina Macao
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Institute for Tourism Studies, Macau

Ved fullføring av dette kurset vil studenten forstå betydningen av planlegging for å sikre suksess for et arrangement, konstruere en passende visjon og misjon for en hend ... [+]

Ved fullføring av dette kurset vil studenten forstå betydningen av planlegging for å sikre suksess for et arrangement, konstruere en passende visjon og misjon for en hendelse.

[-]
Kina Macao
Kontakt skolen
Engelsk,Kinesisk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Institute for Tourism Studies, Macau

Den IFT Reiseliv Retail and Marketing Management er et program utviklet med moderne gjestfrihet profesjonell i tankene. ... [+]

[-]
Kina Macao
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

IFT Anthem

IFT Bachelor of Arts in Culinary Arts Management

IFT Green Campus Video

Institute video by Mazea Zhou and Sunny Sun- 1st Runner-Up Team of IFT Video Competition

IFT Pousada de Mong-Há & Educational Restaurant are awarded the excellence award by TripAdvisor