Les den offisielle beskrivelsen

Om SDUT

Shandong University of Technology ble grunnlagt i 1956 i Zibo, en av Kinas mest historiske byer og vuggen til den gamle Qi-kulturen.

Universitetet er kjent for sin vitenskap og teknologi med den prioriterte støtten fra Shandong-provinsen. Som et av Nasjonale Pilot Zones for Innovative Talents Training Mode-programmet, er SDUT blant de første gruppene av pilotskoler for "En plan for utdannelse og opplæring av fremragende ingeniører" på nasjonalt nivå og et av pilotuniversitetene for engelskspråklig undervisningsreform i Kina. Universitetet tjener også som et av treningsinstitusjonene for KAB-entreprenørskapsprogrammet og det nasjonale informasjonsbaserte utdanningsprogrammet. Nå har SDUT vært berettiget som "The Distinctive University in Training Applied Talents" av Shandong-provinsen.

SDUT tilbyr 75 bachelorprogrammer, 98 studieprogrammer og 13 doktorgradsprogrammer. Programmer innen kinesisk språk og litteratur, ingeniørfag og næringsliv er godt ansett i inn-og utland. SDUT tilbyr en bachelorgrad i internasjonal handel og handel (International Logistics) på engelsk spesiell for internasjonale studenter. Som en av eksamensentrene for HSK, aksepterer SDUT internasjonale studenter sponset av det kinesiske regjeringens stipendium og Shandong Provincial Government Scholarship.

Universitetet har en svimlende 32 200 studenter og 2.600 studenter som inkluderer våre internasjonale studenter fra Kasakhstan, Korea, Russland, Saudi Arabia, New Zealand, Kirgisistan, Bosnia, Ukraina, Pakistan, Storbritannia, Usbekistan, Tadsjikistan, Egypt, Indonesia, Fiji og Bangladesh. Frem til 2015 har mer enn 3000 internasjonale studenter fra over 20 land uteksaminert fra SDUT. Vi ønsker flere internasjonale studenter å bli med og studere på SDUT.118275_pexels-photo-710737.jpeg

Kort introduksjon til SDUT

  • Ca 33.300 studenter, 2900 studenter og
  • Omtrent 700 internasjonale studenter fra over 20 land hvert år
  • 2.009 fakultet medlemmer, inkludert 215 professorer og 646 lektorer
  • 25 akademiske skoler som tilbyr 69 bachelorprogrammer
  • 98 mastergradsprogrammer
  • 18 programmer for å gi doktorgrad
  • postdoktorale forskningsstasjon for maskinteknikk
  • 2 campus som dekker et område på 2,4 millioner kvadratmeter
  • Sportsareal på 164.000 kvadratmeter

Om International Office

Kontoret for Int'l Coop

SDUT mottar nå mer enn 100 besøkende eller grupper hvert år og sender også et stort antall administratorer eller lærere til utenlandske universiteter, studere, delta i samarbeidsprosjekter og delta på internasjonale akademiske konferanser. Vi inviterer ca 30 utenlandske eksperter til å undervise i SDUT hvert år. Samtidig utføres flere felles utdannelsesprogrammer i SDUT, som to grunnskoleprogrammer ved Universitetet i Limerick, Irland; to grunnskoleprogrammer med Konkuk University, Korea.

Siden etableringen av skolen for internasjonal utdanning kommer over 500 kortsiktige eller langsiktige internasjonale studenter fra Kasakhstan, Korea, Russland, Saudi Arabia, New Zealand, Kirgisistan, Bosnia, Ukraina, Pakistan, Storbritannia og Egypt til å studere i SDUT hvert år. Skolen for internasjonal utdanning har et team av profesjonelle og erfarne lærere, hver med undervisning i kinesisk som fremmedspråkskvalifikasjon. Takket være hengivenheten til kvalifiserte lærere, gode studenttjenester og det idylliske og rolige studiet og oppholdsmiljøet henne ved SDUT, søker flere og flere studenter å studere kinesisk språk og kultur på vårt universitet.

Om Zibo, Shandong

Zibo er basert i sentrale Shandong-provinsen i Kina. Det grenser provinsen hovedstaden i Jinan i vest, Laiwu, og Tai'an i sørvest, Linyi i sør, Weifang i øst, Dongying i nordøst, og Binzhou i nord.

Zibo er et viktig transportnav for reise i Kina. Zibo består av 5 distrikt, Zhangdian, Zichuan, Boshan, Zhoucun og Linzi, som hver har sin egen distinkte stil og sentrum. Det totale arealet er 5 965 kvadratkilometer. Den totale befolkningen i byen er 4,65 millioner.

Zibo er kjent for å være en historisk tilstand av Qi, som en gang var den mest populære byen i øst, for 2000 år siden. Zibo er fødestedet til den gamle fotballen Cuju, som ifølge FIFA var den tidligste formen for sporten. Pu Songling, en verdensberømt novelleforfatter av Ching-dynastiet, er en av byens mange kjendiser født og oppdrettet her. Som fødested for Qi-kultur og på grunn av de rike naturressursene, er det en utmerket turistby i Kina. Produksjonsindustrien har et viktig sted i byens økonomi, og selvfølgelig har det bidratt mye ikke bare til selve byen, men også til hele landet.

Zibo er også ellers kjent som den berømte industribyen, hovedstaden for keramikkproduksjonsbasen og byen for petrokjemisk industri. Etter et hundre års utvikling har Zibo et solidt industrielt fundament. De dominerende næringene er petrokjemisk industri, farmasøytiske produkter, metallurgi, byggematerialer, maskiner og tekstiler. Høy og ny teknologi, som nye materialer, fine kjemikalier, elektronikk og informasjon, og biologiske medisiner, utvikler seg raskt.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Shandong University of Technology

Skolen for internasjonal utdanning tilbyr bachelorstudiet i kinesisk og bedriftsledelse, spesielt for internasjonale studenter. Programmet arrangerer tilsvarende kurs, in ... [+]

Oversikt

Skolen for internasjonal utdanning tilbyr bachelorgrad i bedriftsledelse, spesielt for internasjonale studenter. Programmet arrangerer tilsvarende kurs, inkludert kinesisk språk og litteratur, omfattende kinesisk, kinesisk lytting og snakk, grunnleggende kinesisk skriving, kinesisk kultur, kinesisk litteratur, kinesisk virksomhet, kinesisk kinesisk lytte og taler, kinesisk forretningsmessig, økonomisk teori, ledelse teori, internasjonal handel Teori og praksis, etc.

Hvordan søke

For de som ønsker å studere en bachelorgrad på våre universitet, vennligst les under kriteriene for å se om du er kvalifisert. Hvis du har spørsmål, vennligst ikke nøl med å kontakte oss.

valgbarhet... [-]
Kina Zibo
September 2019
Kinesisk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Shandong University of Technology

The School of International Education tilbyr bachelorstudiet av kinesisk utdanning, spesielt for internasjonale studenter. Programmet arrangerer tilsvarende kurs, inklude ... [+]

Oversikt

The School of International Education tilbyr bachelorstudiet av kinesisk utdanning, spesielt for internasjonale studenter. Programmet arrangerer tilsvarende kurs, inkludert kinesisk språk og litteratur, omfattende kinesisk, kinesisk lytting og snakk, kinesisk skriving, kinesisk kultur, kinesisk litteratur og kinesisk undervisningsmetode mv.

Hvordan søke

For de som ønsker å studere en bachelorgrad på våre universitet, vennligst les under kriteriene for å se om du er kvalifisert. Hvis du har spørsmål, vennligst ikke nøl med å kontakte oss.

valgbarhet

For å være kvalifisert, må søkere:

Vær en borger i et annet land enn Folkerepublikken Kina, og ha god hel... [-]
Kina Zibo
September 2019
Kinesisk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Shandong University of Technology

For internasjonale studenter uten forkunnskaper om kinesisk språk, tilbyr Business School deg praktisk, applikasjonsbasert kunnskap om moderne styringsprinsipper som umid ... [+]

Oversikt

For internasjonale studenter uten forkunnskaper om kinesisk språk, tilbyr Business School deg praktisk, applikasjonsbasert kunnskap om moderne styringsprinsipper som umiddelbart kan brukes på den globale handelsarbeidsplassen og verdensledende bachelorgradsprogram for internasjonal økonomi og handel ( International Logistics). Dette er rettet mot studenter rettet mot karriere i dynamisk og raskt voksende International Economy and Trade Arena. Dette er programmet for deg hvis du vil lykkes i en av mange yrker innen internasjonal handel. Bli med studenter over hele verden når du lærer hvordan du skal lykkes i det globale markedet.

Studentene vil få kunnskap om hvordan å drive internasjonal virksomhet, flytte varer mellom land og administrere daglig drift og logistikk. Studentene lærer å lage effektive beslutninger og problemløsninger innen International Business and Logistics Sector. Disse ferdighetene vil gjøre det mulig for studenter å uteksaminere seg med en grad som er tilpasset deres behov innen internasjonal økonomi og handel, spesielt i internasjonal logistikk innenfor den globale markedet, som gjør dem høyt kvalifiserte og egnet for arbeidsgivere.... [-]

Kina Zibo
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Shandong University of Technology

Skolen for internasjonal utdanning tilbyr bachelorstudiet kinesisk, spesielt for internasjonale studenter. Programmet arrangerer tilsvarende kurs, inkludert kinesisk språ ... [+]

Oversikt

Skolen for internasjonal utdanning tilbyr bachelorstudiet kinesisk, spesielt for internasjonale studenter. Programmet arrangerer tilsvarende kurs, inkludert kinesisk språk og litteratur, omfattende kinesisk, kinesisk lytting og snakk, grunnleggende kinesisk skriving, kinesisk kultur, kinesisk litteratur, kinesisk virksomhet, kinesisk kinesisk lytte og taler, kinesisk forretningsmessig, økonomisk teori, ledelse teori, internasjonal handel Teori og praksis, etc.

Gjennom fire års læring vil studentene ha mulighet til å bruke kinesisk i tverrkulturelle forretningsmiljøer med god kunnskap om det kinesiske språket, inkludert lytting, snakk, lesing, skriving og kommunikasjonsferdigheter. Dette kurset vil gjøre det mulig for studenter å engasjere seg i forretningsaktiviteter i det internasjonale markedet hvor mange tverrfaglige talenter kreves. Å kunne kommunisere på kinesisk vil også gi studentene en stor fordel for potensielle arbeidsgivere.... [-]

Kina Zibo
September 2019
Kinesisk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Address
266 Xincun West Road, Zhangdian District
Zibo, Shandong, Kina