Sun Yat-Sen University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sun Yat-sen-universitetet, Opprinnelig kjent som Guangdong universitet, Ble grunnlagt i 1924 av Dr. Sun Yat-sen (også kalt Sun Zhongshan), en stor demokratisk revolusjonær leder av det 20. århundre. Universitetet ligger i Guangdong-provinsen, Et område nabo Hong Kong og Macao, som er i forkant av Kinas reform og åpne opp. Å være en av de ledende universitetene i Folkerepublikken Kina, Sun Yat-sen-universitetet er en omfattende tverrfaglig universitet, inkludert humaniora, samfunnsfag, naturfag, tekniske fag, medisinske fag, farmakologi, og Management Sciences.

Den har ca 82 384 studenter som studerer på fire studiesteder i og Zhuhai. Drar nytte av sin beliggenhet i nærheten Hong Kong og Macao og regional nytte av åpning og økonomisk utvikling, har universitetet blitt en viktig base for trening på høyt nivå talenter, vitenskapelig forskning, som leverer tjenester til samfunnet og arve kulturelle tradisjoner.

Universitetet har også lykkes bygget internasjonale samarbeid og utveksling relasjoner med mange topp universiteter i verden. Ifølge Times Higher Education verden Universitetet Ranking for 2010-2011, Sun Yat-sen-universitetet ble rangert blant de 200 beste i verden. I dag, Sun Yat-sen-universitetet dekker et samlet areal på 5.972 kvadratkilometer og har 4 studiesteder: Guangzhou South Campus, Guangzhou North Campus, Guangzhou East Campus, Og Zhuhai Campus.

Steder

Guangzhou

Address
Guangzhou South Campus,
No. 135, Xingang Xi Road

510275 Guangzhou, Guangdong, Kina

Guangzhou

Address
Guangzhou North Campus,
No. 74, Zhongshan Er Road

510085 Guangzhou, Guangdong, Kina

Zhuhai

Address
Zhuhai Campus,
Tang Jia Wan

519082 Zhuhai, Guangdong, Kina

Guangzhou

Address
Guangzhou East Campus,
Xiaoguwei Island, Panyu District

510006 Guangzhou, Guangdong, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss