The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Utdanning er ikke bare overføring av kunnskap og ferdigheter.

Som et ungt og levende universitet er CUHK Shenzhen forpliktet til å pleie en ny generasjon ledere. Gjennom dyktighet i undervisning, forskning og kunnskapsoverføring, håper vi å kunne bidra globalt ved å stelle fremtidige generasjoner som er internasjonale i perspektiver, lært i sine fagområder, oppreist i karakter og forpliktet til å betjene samfunnets behov. Vi ønsker elever med høyt oppnåelse fra hele verden velkommen til å ta en reise som både byr på betydelige utfordringer, men også muligheter som ikke er tilgjengelige andre steder i verden.

133771_TeachingBuildingsLongxiangBlvd2.jpg

© The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen

Hvorfor CUHK Shenzhen?

Til tross for ungdommen vår, har vi etablert et solid fundament og demonstrert hva vi er i stand til å oppnå i fremtiden. Våre elitestandarder og internasjonale perspektiv sikrer at nyutdannede er i høy etterspørsel hos arbeidsgivere og bryter inn studenterkurs ved topprangerte universiteter over hele verden. Lærerne våre er førsteklasses akademikere rekruttert over hele verden, inkludert nobelprisvinnere. De utvikler studieretninger som er i forkant av menneskelig kunnskap. Alle kurs, kurs og materialer blir levert på engelsk. Kollegialsystemet og generelle utdanningskurs bidrar til utvikling av allmenn utvikling av studenter, mens vår beliggenhet i en av Kinas raskest utviklende og dynamiske byer tilbyr muligheter som ikke er tilgjengelige andre steder i verden.

Forskning

Det kinesiske universitetet i Hong Kong, Shenzhen, er på vei til å bli en av verdens ledende forskningsinstitusjoner. I løpet av studiene kan du få muligheten til å anvende kunnskapen din i et av våre forskningsanlegg i verdensklasse: robot og avansert produksjon, big data og statistikk, data- og informasjonsteknologi, finans og økonomi, logistikk og forsyningskjede, biomedisinsk og bioinformatikk, materialvitenskap og ny energivitenskap og ingeniørvitenskap. Disse instituttene ledes av nobelprisvinnere, Turing-prisvinnere og andre anerkjente akademikere som også underviser ved universitetet.

Livsstilen

CUHK Shenzhen ligger på pittoresk grunn. Den er vakkert anlagt, omgitt av bølgende, treet åser og med flekker av innsjøer. Den er designet for å støtte dine akademiske bestrebelser, mens den gir enestående rekreasjonsfasiliteter for hvile, avslapning og fritidsfaglige lidenskaper. Enten du ønsker å delta i det konstante programmet for arrangementer eller tid med utvalgte venner, er det mer enn nok til å holde deg underholdt på campus

Shenzhen

Shenzhen er rangert som nummer to på de 10 beste byene å besøke i Lonely Planet i 2019, og er en moderne kosmopolitisk kystmetropolis kyst med et blomstrende forretningsmiljø. Det har blitt et viktig finanssenter i Sør-Kina og har hovedkvarter for en rekke høyteknologiske selskaper som Huawei, ZTC, Tencent og TCL. Karakteren til byen matcher universitetet, som en aktiv underholdningsstil for kjøpesentre, restauranter, kinoer, kafeer, puber og klubber, og det samsvares med en full forståelse av naturen. Det er en av de grønneste byene i Kina og er omgitt av et fantastisk utvalg av strender og kystlinje. Tilgang er enkelt med sin egen internasjonale flyplass i tillegg til andre store internasjonale flyplasser i Guangzhou og Hong Kong, som begge er koblet med høyhastighetstog.

Gjelder CUHK Shenzhen

Hvordan søke

Søknadsprosessen inkluderer opptil fire trinn:

  1. Søknaden - fullfør en online søknad på http://admissions.cuhk.edu.cn/no. Du må ta med en kopi av bildesiden med passet ditt, akademiske avskrifter, bevis på engelskferdighet, to anbefalingsbrev og en personlig uttalelse. Siste frist for søknader er 15. juni 2020.
  2. Intervjuet - søkere som anses som egnet for et stipend vil bli invitert til et onlineintervju. Akademisk stab vil kritisk analysere dine vitnemål og bestemme din egnethet til å studere ved vårt universitet.
  3. Tilbudet - hvis du oppfyller kravene våre, vil du motta enten et betinget eller ubetinget tilbud. Hvis du søker før sluttresultatene er tilgjengelige, vil du motta et betinget tilbud. Dette betyr at vi tilbyr deg en stilling og kanskje et stipend, men tilbudet er avhengig av at du oppfyller spesifikke betingelser (f.eks. Minimumskår i en test). Når du kan demonstrere at du har oppnådd vilkårene for tilbudet og stipendet, får du tilsendt et ubetinget tilbud.

Inntakskrav

Hvem kan søke?

Søkere må ha hatt et pass fra et annet land eller region enn Kina, Hong Kong, Macao eller Taiwan i minst fire år. Vellykkede søkere vil demonstrere de akademiske prestasjonene og språklige evnene som kreves for å studere ved CUHK Shenzhen. (denne siste setningen virker unødvendig med andre detaljer)

Hvilke kvalifikasjoner kreves?

Søkere til CUHK Shenzhen må en anerkjent, standardisert internasjonal vurdering godkjent for universitetsopptak.

Hva er minstekravet?

Det kinesiske universitetet i Hong Kong, Shenzhen søker studenter av ypperste kvalitet. Våre minimumskrav til inngang, basert på anerkjente kvalifikasjoner oppført ovenfor, er:

  • en samlet poengsum på topp 15%,
  • kjernefag (matematikk, engelsk og fag direkte relatert til hovedfag) også innenfor de øverste 15%.
  • Engelsk ferdigheter: tilsvarer IELTS 6.0 (se http://admissions.cuhk.edu.cn/en for en fullstendig liste).

stipend

CUHK Shenzhen tilbyr flere sjenerøse stipend for å støtte internasjonale studenter som ønsker å studere her.

  1. Inngangsstipend: alle søkende studenter blir automatisk vurdert for et stipend som dekker varigheten av studiene. Disse stipendene går like høyt som full undervisning, full innkvartering og et levende stipend for elitestudenter.
  2. Akademiske prestasjonsstipend: hvert år vurderes studenter med enestående akademisk ytelse for ytterligere stipendpriser fra 20 000 til 80 000 RMB / år.
  3. Regjeringsstipend: Både lokale og provinsielle myndigheter har tilbudt stipend for å tiltrekke fremragende internasjonale studenter. Disse stipendene varierer fra 10.000-40.000 RMB / år.

Adresse

Det kinesiske universitetet i Hong Kong, Shenzhen
2001 Longxiang Blvd, Longgang District
Shenzhen, Guangdong, PR Kina
Postnummer: 518172

E-post: intladmissions@cuhk.edu.cn
Nettsted: http://www.cuhk.edu.cn/no
Telefon: + 86-755-8427-3284

Steder

Shenzhen

Address
The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen
2001 Longxiang Blvd, Longgang District

518172 Shenzhen, Guangdong, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss